cgeorgal
Established Member
- 22 October 2012
- 188
Λοιπόν επειδή το φοβόμουν το συγκεκριμένο τις διάβασα τις οδηγίες και λιπανα το bit πριν το βάλω στη βάση του. Το bit δεν ήταν πολυ ζεστό όταν το έβγαλα αλλά σε σχέση με το ζόρισμα δεν μπορώ να σύμφωνησω. Όταν πας να κόψεις τσιμέντο θα το ζορίσεις θέλοντας και μη. Δεν εννοώ να πέσεις με όλο σου το βάρος πάνω του αλλά δεν θα ξεφλουδίζω λιγο λιγο το τσιμέντο. Αν είναι έτσι δεν κάνει για την εργασία που το πουλάνε.
Παραθέτω κάποιες φωτό και θα συνεχίσω με τις άλλες μου κακές εμπειρίες με τη συγκεκριμένη μάρκα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν ανησυχώ, θα τους το πάω πίσω και θα μου το αντικαταστήσουν, αλλά θα πρέπει να μάθω απο εδώ και πέρα και να μην ξαναπάρω τίποτα απο αυτούς.
Επίσης όσον αφορά την τριετή εγγύηση καλή και αγια, αλλά το Σαββατοκύριακο που έχασα γιατί είχα βασιστεί στο συγκεκριμένο εργαλείο δεν θα μου το επιστρέψουν. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που την παθαίνω αλλά δεν έμαθα.
Παραθέτω κάποιες φωτό και θα συνεχίσω με τις άλλες μου κακές εμπειρίες με τη συγκεκριμένη μάρκα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μην ανησυχείς. Έχει 3 χρόνια εγγύηση οπότε μικρό το κακό. Δεν ξέρω όμως αν το αντικαθιστούν υποχρεωτικά ή μπορεις να πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Όσο για τη δουλειά, σε τέτοια εργαλεία δεν βασιζόμαστε. Για χόμπυ τα έχουμε.
Δεν ανησυχώ, θα τους το πάω πίσω και θα μου το αντικαταστήσουν, αλλά θα πρέπει να μάθω απο εδώ και πέρα και να μην ξαναπάρω τίποτα απο αυτούς.
Επίσης όσον αφορά την τριετή εγγύηση καλή και αγια, αλλά το Σαββατοκύριακο που έχασα γιατί είχα βασιστεί στο συγκεκριμένο εργαλείο δεν θα μου το επιστρέψουν. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που την παθαίνω αλλά δεν έμαθα.