Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πήρα και εγώ στις 08.00 από τη Ν. Ιωνία και με το που άνοιξε η πόρτα όσοι περιμέναμε έτρεξαν στο καλάθι (ήταν γεμάτο) και πήραν από ένα.
Ακόμη δεν το άνοιξα, λόγω άλλων υποχρεώσεων.

σήμερα πάντως είχε πάρα πολλά στο lidl της Πυλαίας.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πήρα σήμερα τον ανεμιστήρα στήλη...10 ευρώ φθηνότερα από οποιονδήποτε άλλο στην αγορά είχα βρει και σχεδόν μισή τιμή από τον φθηνότερο επώνυμο (AEG). Να δούμε αν θα δροσίζει κιόλας :P

Γιώργο κοίταξε σε παρακαλώ αν αξίζει να πάω να χτυπήσω και εγώ ένα

μακάρι να φέρει αυτη τη φορά τους σφιγκτήρες..

Βέβαια και την τελευταία φορά που ήρθαν οι σφιγκήρες Ιταλία(αν θυμάμαι καλά) εδώ δεν τους έφεραν και μείναμε με την χαρά.

Πηγα σημερα στο Σερβις (Ν.Ιωνια) και αλλαξα τον τροχο γιατι το λειζερ χτυπαγε αλλου. πηρα μαζι μου και το ρουτερ ωστε να του αλλαξω ενα ανταλλακτικό στο χερουλι που ειχε σπασει απο πτωση.. τους λεω αυτο δεν το καλυπτει η εγγυηση, κοιτανε την ημ. παραγωγης (06-2014) και μου εφεραν 2 ολοκαινουργια κομματια. Δεν ειχα ουτε αποδειξη αγορας μαζι μου για κανενα. Εξαιρετικο σερβις.

μακάρι να φέρει αυτη τη φορά τους σφιγκτήρες..

Βέβαια και την τελευταία φορά που ήρθαν οι σφιγκήρες Ιταλία(αν θυμάμαι καλά) εδώ δεν τους έφεραν και μείναμε με την χαρά.

Λες?

Πάντως έχει πολύ καιρό να τους φέρει και επειδή δεν έχει πολλά εργαλεία αυτήν την φορά εγώ πιστεύω ότι θα τους φέρει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πηγα σημερα στο Σερβις (Ν.Ιωνια) και αλλαξα τον τροχο γιατι το λειζερ χτυπαγε αλλου. πηρα μαζι μου και το ρουτερ ωστε να του αλλαξω ενα ανταλλακτικό στο χερουλι που ειχε σπασει απο πτωση.. τους λεω αυτο δεν το καλυπτει η εγγυηση, κοιτανε την ημ. παραγωγης (06-2014) και μου εφεραν 2 ολοκαινουργια κομματια. Δεν ειχα ουτε αποδειξη αγορας μαζι μου για κανενα. Εξαιρετικο σερβις.

Πολύ καλή αντιμετώπιση!

υποσχέθηκα στην γυναίκα μου να μην πάρω αλλα εργαλεία μέχρι τον Σεπτέμβρη....
Τώρα ψάχνω να βρω κρυψώνα στο σπίτι για να αποταμιεύω λίγα λίγα, μήπως έρθει τίποτα που το χρειάζομαι ..... :)

http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?id=658
Δειτε τη εβγαλε στη Γαλλια. Να περιμενουμε συντομα εδω?

Άραγε αυτά τα αναδιπλούμενα καροτσάκια μεταφοράς στα 20 ευρώ να λένε τίποτα;
Γιατί ψάχνω να αγοράσω ένα, και ο λόγος που δεν πήρα ένα από το πράκτικερ, ήταν επειδή τα είχαν καιρό και ήταν ταλαιπωρημένα.

Μπράβο στό service τής lidl.

Που βρίσκεται το service του Lidl στη Ν. Ιωνία;
Δεν το χρειάστηκα τόσα χρόνια που ψωνίζω, αλλά διαβάζω γι' αυτό και δεν γνωρίζω που βρίσκεται.

Ευχαριστώ γα την απάντηση,
Είχα κάνει και εγώ αναζήτηση με λέξεις κλειδιά "Service Lidl" και έβγαλε αυτό πρώτο αλλά επειδή 1) δεν αναφερόταν κανένα στοιχείο σχετικό με Lidl, όπως και στο Google Earth street view άλλωστε, και 2) υπάρχει κατάστημα εκεί κοντά, σκέφτηκα να ρωτήσω στα σίγουρα, για να το έχω στα υπόψη αν και όποτε χρειαστεί.

Η μόνη επαφή που είχα, έμμεσα, με το service του Lidl ήταν, πριν από χρόνια, για την αντικατάσταση κάποιων ελαττωματικών SilverCrest και η επικοινωνία μου με την Targa στη Γερμανία ήταν άμεση και άψογη, είτε με την αποστολή νέων προιόντων, στην περίπτωση που είχαν το συγκεκριμένο ή νεώτερο προιόν, είτε με την επιστροφή χρημάτων, στην περίπτωση που δεν το είχαν. Στη δεύτερη περίπτωση, για όσους χρησιμοποιήσουν αυτή τη διαδικασία, πρέπει να δώσετε λογαριασμό τραπέζης που να χρεώνει τη μικρότερη προμήθεια.

Για ενα αυτοματο ποτιστικο πηρα τηλ το σερβις και μου ζητησαν να τους στειλω με την πρωτοτυπη αποδειξη με τα στοιχεια μου (απλό ταχυδρομείο) και οταν παραλάβουν θα μου στειλουν καινούργιο.

ονομαζεται Χιούστον Σερβις

Last edited:
Για ενα αυτοματο ποτιστικο πηρα τηλ το σερβις και μου ζητησαν να τους στειλω με την πρωτοτυπη αποδειξη με τα στοιχεια μου (απλό ταχυδρομείο) και οταν παραλάβουν θα μου στειλουν καινούργιο.

ονομαζεται Χιούστον Σερβις

Καλησπέρα,

αναφέρεσε στον προγραμματιστή ποτίσματος που είχε πρόσφατα; Τον έχω πάρει και ενώ προγραμματίζεται και φαίνεται να δουλεύει κανονικά, πολλές φορές την επόμενη μέρα βγάζει στην οθόνη σφάλμα "Err".

Καλησπέρα,

αναφέρεσε στον προγραμματιστή ποτίσματος που είχε πρόσφατα; Τον έχω πάρει και ενώ προγραμματίζεται και φαίνεται να δουλεύει κανονικά, πολλές φορές την επόμενη μέρα βγάζει στην οθόνη σφάλμα "Err".

Ναι, το πρόβλημά του είναι ότι ή με προγραμματισμό ή στο χειροκίνητο κάνει να ξεκινήσει και κόβει αμέσως. Δεν βγάζει σφάλμα, απλά δεν δουλεύει.

Παναγιώτης, Ασπρόπυργος

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιώργο κοίταξε σε παρακαλώ αν αξίζει να πάω να χτυπήσω και εγώ ένα

Αγόρασα εγώ έναν. Για 20 ευρώ, είναι αξιοπρεπής. Κάνει λίγο θόρυβο όμως (είναι περισσότερο θορυβώδης από κλασσικό ανεμιστήρα, αλλά δεν είχα ποτέ ανεμιστήρα κολόνα.)

Στο εγχειρίδιο, στις προδιαγραφές αναφέρει 17 κυβικά μέτρα το λεπτό σαν ροή αέρα, και 55 db θόρυβο. 40W κατανάλωση (45 στην συσκευασία).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πήγα τελικά σήμερα στο κατάστημα Lidl, συμπλήρωσαν ένα έντυπο, υπέγραψα και μου έδωσαν πίσω τα 20 .