Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

5887738a95fb33fee2d0d01c76e39533.jpg

Σήμερα δεν άντεξα και πήρα όλη τη σειρά! ! Όπως είπαν δεν ταιριάζουν οι μπαταρίες με την προηγούμενη σειρά (κρουστικό, σένα, δισκοπριονο), αν ήταν συμβατές οι μπαταρίες τους θα ήταν μεγάλο +! Ο τροχός λίγα κοψίματα που έκανα σε ένα σίδερο 30*30*3mm δεν έδειχνε να έχει θέμα! Ο διακόπτης όπως αναφέρθηκε δεν είναι και πολύ σόι αλλά σε εμένα τουλάχιστο δεν βγαίνει από τη θέση του όσο και να το ζορισα!!!
Η σπαθοσεγα, ξύλο 5*10cm που έκοψα το έκοβε σαν βουτηρο με τη λάμα που είχε μέσα! ! Πρώτη μου εμπειρία με σπαθοσεγα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημενος... αν και την πήρα με ενδιασμους χαλάλι, πιστεύω θα την χρησιμοποιήσω αρκετα!!!
Το Παλμικο έχει πολυυυ δύναμη. .. δεν έχω άποψη από αλλά Παλμικα, είναι το πρώτο που πιάνω στα χέρια μου!! Στριφονι 8*100 το βιδώνει σε ξύλο χωρίς προτρυπιμα για πλάκα. .. δεν περίμενα τόση δύναμη! Ότι πρέπει για κάτι σιδερένια κάγκελα που θέλω να βιδώσω με τρυπανόβιδες σε σίδερο! !

Μεγεια ωραιότατα.

Αν κατάλαβα καλά έβγαλε 2 σειρές μπαταριών μέσα σε λίγους μήνες που δεν είναι συμβατές μεταξύ τους; Κρίμα δηλαδή για όσους πήραν για πχ τη σέγα μπαταρίας και ήθελαν κάποιο μπαταρίας της σημερινής σειράς.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μεγεια ωραιότατα.

Αν κατάλαβα καλά έβγαλε 2 σειρές μπαταριών μέσα σε λίγους μήνες που δεν είναι συμβατές μεταξύ τους; Κρίμα δηλαδή για όσους πήραν για πχ τη σέγα μπαταρίας και ήθελαν κάποιο μπαταρίας της σημερινής σειράς.
Ακριβώς!! Και την προηγούμενη φορά που έβγαλε τη 18v σειρά έλεγα οτι θα έβγαζε και αλλά εργαλεία με τις ίδιες μπαταρίες αλλά έκανα λάθος!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

5887738a95fb33fee2d0d01c76e39533.jpg

Σήμερα δεν άντεξα και πήρα όλη τη σειρά! ! Όπως είπαν δεν ταιριάζουν οι μπαταρίες με την προηγούμενη σειρά (κρουστικό, σένα, δισκοπριονο), αν ήταν συμβατές οι μπαταρίες τους θα ήταν μεγάλο +! Ο τροχός λίγα κοψίματα που έκανα σε ένα σίδερο 30*30*3mm δεν έδειχνε να έχει θέμα! Ο διακόπτης όπως αναφέρθηκε δεν είναι και πολύ σόι αλλά σε εμένα τουλάχιστο δεν βγαίνει από τη θέση του όσο και να το ζορισα!!!
Η σπαθοσεγα, ξύλο 5*10cm που έκοψα το έκοβε σαν βουτηρο με τη λάμα που είχε μέσα! ! Πρώτη μου εμπειρία με σπαθοσεγα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημενος... αν και την πήρα με ενδιασμους χαλάλι, πιστεύω θα την χρησιμοποιήσω αρκετα!!!
Το Παλμικο έχει πολυυυ δύναμη. .. δεν έχω άποψη από αλλά Παλμικα, είναι το πρώτο που πιάνω στα χέρια μου!! Στριφονι 8*100 το βιδώνει σε ξύλο χωρίς προτρυπιμα για πλάκα. .. δεν περίμενα τόση δύναμη! Ότι πρέπει για κάτι σιδερένια κάγκελα που θέλω να βιδώσω με τρυπανόβιδες σε σίδερο! !

Αντε επιτελους ενας μερακλης που σαρωσε ολα τα 18βολτα!! Με 3 μπαταριες κανεις οτι θες!!

Aν παρεις και αργοτερα λαμες και δισκους κοπης bosch, θα εισαι πραγματικα αρχοντας. Καλοδουλευτα Γιαννη!

Έχω μιά άδεια βαλίτσα η οποία θα φιλοξενήσει τον σημερινό τροχό μπαταρίας και έναν άλλο μικρό που έχω. Με ποιό τρόπο θα μπορούσα να φτιάξω κάτι σαν θήκες, ώστε να κάθονται σωστά και να μην είναι χύμα?
Υπάρχει κάποιο φελιζόλ ή αφρολέξ που θα μπορούσα να σκάψω με κάποιο τρόπο?

Αντε επιτελους ενας μερακλης που σαρωσε ολα τα 18βολτα!! Με 3 μπαταριες κανεις οτι θες!!

Aν παρεις και αργοτερα λαμες και δισκους κοπης bosch, θα εισαι πραγματικα αρχοντας. Καλοδουλευτα Γιαννη!

Thanks!! Σκεφτηκα να πάραγκειλω άλλη μια μπαταρια 2.6Ah, πιο πολύ για τον τροχό αλλά μηπως ειναι υπερβολή;

Με ποιό τρόπο θα μπορούσα να φτιάξω κάτι σαν θήκες, ώστε να κάθονται σωστά και να μην είναι χύμα?
Αυτο ακριβώς θα ρωτούσα και εγώ αυτή τη στιγμή! Η με ποιο υλικό μπορούμε να κατασκευάσουμε δικές μας βαλίτσες που να χωράει ακριβως¨ η πλαστική θήκη που εχει μέσα στο κουτί αγοράς!!

Έχω μιά άδεια βαλίτσα η οποία θα φιλοξενήσει τον σημερινό τροχό μπαταρίας και έναν άλλο μικρό που έχω. Με ποιό τρόπο θα μπορούσα να φτιάξω κάτι σαν θήκες, ώστε να κάθονται σωστά και να μην είναι χύμα?

Υπάρχει και αφρολεξ και φελιζολ σε διάφορες σκληροτητες . Γιατι δεν κοιτάς και την λύση ρικοφον . Εχει διάφορους τύπους . Έχω ντύσει αρκετές , δεν χρειάζεται σκαψιμο και τα συγκρατεί όμορφα μέσα στις βαλίτσες .

Thanks!!.......
Αυτο ακριβώς θα ρωτούσα και εγώ αυτή τη στιγμή! Η με ποιο υλικό μπορούμε να κατασκευάσουμε δικές μας βαλίτσες που να χωράει ακριβως¨ η πλαστική θήκη που εχει μέσα στο κουτί αγοράς!!

Έχω φτιάξει για ολα τα εργαλεια που δεν έχουν βαλίτσες κουτιά-βαλιτσακια απο χαρμποτ και πηχακι 1x1 .

Και γιατι να μην βαλεις την πλαστικη θηκη που εχει το χαρτοκουτο σε ενα ξυλινο κιβωτιο πχ?
Οπως τα inserts των LLBox της Bosch!

Γιαννη με διαολιζεις και προβλεπω αυριο να πηγαινω για τροχο και παλμικο...

Γιατι δεν κοιτάς και την λύση ρικοφον . Εχει διάφορους τύπους . Έχω ντύσει αρκετές , δεν χρειάζεται σκαψιμο και τα συγκρατεί όμορφα μέσα στις βαλίτσες .

Πολύ σωστός ο φίλος Ηλίας
Εχω δεί μιά τσάντα φύλαξης stanley καί έχει μέσα ρικοφόν

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5634

Από ότι φαίνεται, μόνο εγώ πήρα το πιστόλι θερμού αέρα. Δοκιμή στο μέλλον.

Το πήρα πριν ένα χρόνο ίσως και παραπάνω... Το κουτί δεν έχει ανοίξει ακόμα.... :smile:

Χάχα... Κυριάκο κράτα γερα... Πέρα απο την πλάκα για για τα λεπτά τους ειναι πολύ καλά.. Στη πορεία θα δείξει βέβαια και ποσό θα κρατάει η μπαταρια απο το τροχό γιατί θεωρώ οτι τραβάει πιο πολύ ρεύμα απο τα υπόλοιπα... Αλλά αφού εχω και τις άλλες 2 μπαταρίες πιστεύω δεν θα μείνω ...

Το πιστολι θερμου αερα το εχω μια τριετια και αν και το εχω δουλεψει ελαχιστα ειναι πολυ καλο!
Το ειχα παρει σε ενα μπαζαρ με 5 ευρω!

Κανα μπαζαρ εσυ θα κανεις με αυτα που εχεις και δεν χρειαζεσαι; Να το κανουμε σαν το Lidl, να μαζευτουμε απο τις 8 το πρωι και να τσακωνομαστε για την σειρα. :):)

Και εγώ ίσως να χτυπήσω μία έξτρα μπαταρία.
Με βλέπω για 2.6 Ah μιας και η τιμή είναι χώμα...

Έλεγα να πάρω τον τροχό αλλά με λύπη μου διαπίστωσα ότι εξαντλήθηκε σήμερα το απόγευμα από το τοπικό κατάστημα...

Έλεγα να πάρω τον τροχό αλλά με λύπη μου διαπίστωσα ότι εξαντλήθηκε σήμερα το απόγευμα από το τοπικό κατάστημα...
Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά σίγουρα υπάρχουν τροχοί σε αλλά καταστήματα αν είσαι Αθήνα. Εγώ εχτές το απόγευμα που πήγα να αλλάξω τον δικό μου στις 19:30 είχε γύρω στους 6 τροχούς απο 30 που είχε το πρωί.

Νικο πες μου αν θες να στον πάρω και να στο στείλω επάνω μαζί με του Νεκτάριου το ρουτερακι!!!!!!

Παναγιώτη θα σε ενημερώσω για το μπαζααρ!
Θα κάνουμε ένα σε εμενα, ένα στον Χιωτη και ένα σε ένα διπλό ασανσέρ.......
Χαχαχαχαχαχα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλοδούλευτη,πώς τήν στράβωσες τήν λάμα ?

Δεν έχω ξαναδουλέψει σπαθοσέγα και προσπαθώντας να κάνω κάτι χαρακιές σε ένα σωλήνα μου κλώτσησε αρκετές φορές.