Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ηράκλειο Κρήτης το παλμικό το έχει δει κάποιος γιατί εχθές το απόγευμα είπαν ότι εξαντλήθηκε.

Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά σίγουρα υπάρχουν τροχοί σε αλλά καταστήματα αν είσαι Αθήνα. Εγώ εχτές το απόγευμα που πήγα να αλλάξω τον δικό μου στις 19:30 είχε γύρω στους 6 τροχούς απο 30 που είχε το πρωί.

Μένω κοντά στον Νεκτάριο.
Το κοντινότερο κατάστημα που μπορεί να έχει απέχει 15+ χλμ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν έχω ξαναδουλέψει σπαθοσέγα και προσπαθώντας να κάνω κάτι χαρακιές σε ένα σωλήνα μου κλώτσησε αρκετές φορές.

Θέλει σταθερό σημείο και να ακουμπάει δυνατά και καλά το μπροστινό μέρος της σπαθόσεγας στο αντικείμενο που θέλεις να κόψεις.

Θα την συνηθήσεις κι εμένα στην αρχή κλώτσαγε. Μετα την κλώτσαγα εγώ :p

Επίσης την πιάνουμε με τα 2 χέρια διότι είναι δυνατό εργαλείο και μπορεί να μας φύγει..

GUUUUT MOOOOORGEN GRIECHELANDer

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eτσι για να μεινουμε στο θεμα των ειδησεων....
Στο θεμα μας τωρα, στην μεταμορφωση σημερα το προϊ ειχε ακομα, 9 γεννητριες, 10 δισκους, τελος τα παλμικα κατσαβιδια (ισως ξεφορτωθω το δικο μου με κατι μακρια μπιτς-θα σας κρατησω ενημερους), 8 σεγες, τελος μυτες, 6 φρεζες - ρουτερ, τελος κατσαβιδια λιθιου με μυτες, ακομη καποιες κεφαλες πολυεργαλειου, ενα κατσαβιδι μπαταριας ΑΑ με 3 μπιτς, επιγονατιδες...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Από ότι φαίνεται, μόνο εγώ πήρα το πιστόλι θερμού αέρα. Δοκιμή στο μέλλον.

Εινα εργαλειο τζαμπα γα τα χρηματα του,σωληνα, παλια μπογια, αναμμα ΒΒQ, τα κανει τελεια, δοκιμασε. -Ειναι απο τα γρηγορα εξαντλημενα εργαλεια στο ραφι...

Κανα μπαζαρ εσυ θα κανεις με αυτα που εχεις και δεν χρειαζεσαι; Να το κανουμε σαν το Lidl, να μαζευτουμε απο τις 8 το πρωι και να τσακωνομαστε για την σειρα. :):)

Παιδια, παντως η δικια μου εμπειρια για το μπαζαρ του ειναι...κανε καταλογο εργαλειων...προβλεψε 300 ευρω και στησου απ τις εξη το πρωι,γι να αποδωσει η ταλαιπορια, αλλιως ειναι κατι σαν την λαικη...

Έλεγα να πάρω τον τροχό αλλά με λύπη μου διαπίστωσα ότι εξαντλήθηκε σήμερα το απόγευμα από το τοπικό κατάστημα...

Δες μεταμορφωση

GUUUUT MOOOOORGEN GRIECHELANDer

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eτσι για να μεινουμε στο θεμα των ειδησεων....
Στο θεμα μας τωρα, στην μεταμορφωση σημερα το προϊ ειχε ακομα, 9 γεννητριες, 10 δισκους, τελος τα παλμικα κατσαβιδια (ισως ξεφορτωθω το δικο μου με κατι μακρια μπιτς-θα σας κρατησω ενημερους), 8 σεγες, τελος μυτες, 6 φρεζες - ρουτερ, τελος κατσαβιδια λιθιου με μυτες, ακομη καποιες κεφαλες πολυεργαλειου, ενα κατσαβιδι μπαταριας ΑΑ με 3 μπιτς, επιγονατιδες...

Εινα εργαλειο τζαμπα γα τα χρηματα του,σωληνα, παλια μπογια, αναμμα ΒΒQ, τα κανει τελεια, δοκιμασε. -Ειναι απο τα γρηγορα εξαντλημενα εργαλεια στο ραφι...

Παιδια, παντως η δικια μου εμπειρια για το μπαζαρ του ειναι...κανε καταλογο εργαλειων...προβλεψε 300 ευρω και στησου απ τις εξη το πρωι,γι να αποδωσει η ταλαιπορια, αλλιως ειναι κατι σαν την λαικη...

Δες μεταμορφωση

Καλημέρα.
Θα τον χτυπήσει ο enduras μάλλον αν τον βρει...

Οι περισσότεροι το πήραμε το πιστόλι, ευκαιρία ήταν γιατί το 20ετίας που είχα πλέον πήγε για ανακύκλωση !!!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Lidl Ελευσίνας είχε απ' όλα. Τροχοί, παλμικά και πολλές σπαθοσέγες. Οι ελευσίνιοι δεν το έχουν όπως φαίνεται με το D.I.Y ή δεν προτιμάνε τα εργαλεία του LIDL.

Μονο εγω δεν πηρα πιστολι?Τραγικο!Σε 5 καταστηματα πηγα και δεν υπηρχε πουθενα!Ισως να ειμαι απο τους ελαχιστους που δεν το θελουν για καρβουνα!Βεβαια προς ευχαρηστη εκπληξη πηρα ενα ρουτερ!Τα bits το σετ με τα 10 μακρυα δεν τα βρηκα πουθενα.Μεγγενη που πιανει με σφηχτηρα σε παγκο δεν βρηκα.Αρα απο φυλλαδιο ειχα 0/3 σε 5 μαγαζια ακριβως την επομενη μερα!Μεχρι φαλτσοπριονο,σεγες και μινι δισκοπριονο βρηκα!Τραγικο!

Σιγουρα το ενα που τα εχει ειναι στην Θηβων στου Ρεντη.Οχι διπλα στο Village,λιγο πιο κατω.Επειδη βλεπω οτι εισαι απο Περιστερι πηγα 1ο Ρεντη (θηβων),2ο διπλα στο village (θηβων),3ο στην Καβαλας διπλα απο τα παλια alexpak.Αυτα τα 3 ειναι σε μια ευθεια που μπορεις να δεις.Παντως αν θυμαμαι καλα στο πρωτο τα βρηκα,απλα ειμαι λιγο ζαλισμενος απο το περα δωθε!

Lidl Μαρκοπουλου
Σπαθοσεγες,τροχούς,ρουτερ,πιστόλι αέρος,και μερικά bits.
Lidl Αχαρνές (στην προέκταση της λεωφόρου δημοκρατίας )
Είχε τα πάντα εκτός τροχού.

Και εγώ ίσως να χτυπήσω μία έξτρα μπαταρία.
Με βλέπω για 2.6 Ah μιας και η τιμή είναι χώμα...

Έλεγα να πάρω τον τροχό αλλά με λύπη μου διαπίστωσα ότι εξαντλήθηκε σήμερα το απόγευμα από το τοπικό κατάστημα...

Θέλω κι εγώ μιά έξτρα μπαταρία 2.6Ah. Αν μαζευτούμε 2-3 να κάνουμε μιά μίνι ομαδική!

πηρα σημερα το παλμικο (δεν ειχα ξανα εμπειρια με παλμικο) ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ!!! ,βεβαια πιστευω πως δεν θα μου χρειασθει αμεσα καπου αλλα αφου το πηρα ας μεινει.

θετικα : πολυ δυναμη (δεν ξερω εαν ειναι πολυ θετικο αυτο),στιβαρη κατασκευη.αρκετα καλα υλικα και φυσικα η εναλλαξιμη μπαταρια με τα αλλα εργαλεια της σειρας.

αρνητικα :ελλειψη θηκης (βαλιτσακι ) ,υπαρχει εκκεντροτιτα στο τσοκακι 1-2 χιλ βεβαια στο βιδωμα δεν διαπιστωσα κανενα προβλημα βιδωσα μακριες βιδες σε τακο απο παλλετα και στιφωνια 6αρι μαλιστα το στριφωνη το εβαλε τοσο μεσα στο ξυλο που δεν μπορουσε το καρυδακι να το πιασει για να το ξεβιδωσω.

Σιγουρα το ενα που τα εχει ειναι στην Θηβων στου Ρεντη.Οχι διπλα στο Village,λιγο πιο κατω.Επειδη βλεπω οτι εισαι απο Περιστερι πηγα 1ο Ρεντη (θηβων),2ο διπλα στο village (θηβων),3ο στην Καβαλας διπλα απο τα παλια alexpak.Αυτα τα 3 ειναι σε μια ευθεια που μπορεις να δεις.Παντως αν θυμαμαι καλα στο πρωτο τα βρηκα,απλα ειμαι λιγο ζαλισμενος απο το περα δωθε!

Lidl Μαρκοπουλου
Σπαθοσεγες,τροχούς,ρουτερ,πιστόλι αέρος,και μερικά bits.
Lidl Αχαρνές (στην προέκταση της λεωφόρου δημοκρατίας )
Είχε τα πάντα εκτός τροχού.

Ευχαριστώ παιδιά,θά περάσω αυριο νά δώ άν έχει μείνη κατι από αυτά

Το mini δισκοπρίονο φίλε akilas13 ποιό εννοείς ? αυτο με την μπαταρία πού είχε βγάλει τόν Φλεβάρη ?

Χτύπησα και εγω σήμερα το ρουτεράκι, δεν εχω ξαναδουλέψει ποτε αλλα εχω δει αρκετα βιντεακια, το σκ θα κάνω τεστ drive ετσι στον χαμό να δω τι γινεται:)

Πέρνα από το θέμα περί ασφάλειας να διαβάσεις πρώτα, και μετά δούλεψε το router!

Καλοδούλευτο κιόλας!