Δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι αλλά σίγουρα υπάρχουν τροχοί σε αλλά καταστήματα αν είσαι Αθήνα. Εγώ εχτές το απόγευμα που πήγα να αλλάξω τον δικό μου στις 19:30 είχε γύρω στους 6 τροχούς απο 30 που είχε το πρωί.
Δεν έχω ξαναδουλέψει σπαθοσέγα και προσπαθώντας να κάνω κάτι χαρακιές σε ένα σωλήνα μου κλώτσησε αρκετές φορές.
Από ότι φαίνεται, μόνο εγώ πήρα το πιστόλι θερμού αέρα. Δοκιμή στο μέλλον.
Κανα μπαζαρ εσυ θα κανεις με αυτα που εχεις και δεν χρειαζεσαι; Να το κανουμε σαν το Lidl, να μαζευτουμε απο τις 8 το πρωι και να τσακωνομαστε για την σειρα.![]()
Έλεγα να πάρω τον τροχό αλλά με λύπη μου διαπίστωσα ότι εξαντλήθηκε σήμερα το απόγευμα από το τοπικό κατάστημα...
GUUUUT MOOOOORGEN GRIECHELANDer
Eτσι για να μεινουμε στο θεμα των ειδησεων....
Στο θεμα μας τωρα, στην μεταμορφωση σημερα το προϊ ειχε ακομα, 9 γεννητριες, 10 δισκους, τελος τα παλμικα κατσαβιδια (ισως ξεφορτωθω το δικο μου με κατι μακρια μπιτς-θα σας κρατησω ενημερους), 8 σεγες, τελος μυτες, 6 φρεζες - ρουτερ, τελος κατσαβιδια λιθιου με μυτες, ακομη καποιες κεφαλες πολυεργαλειου, ενα κατσαβιδι μπαταριας ΑΑ με 3 μπιτς, επιγονατιδες...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εινα εργαλειο τζαμπα γα τα χρηματα του,σωληνα, παλια μπογια, αναμμα ΒΒQ, τα κανει τελεια, δοκιμασε. -Ειναι απο τα γρηγορα εξαντλημενα εργαλεια στο ραφι...
Παιδια, παντως η δικια μου εμπειρια για το μπαζαρ του ειναι...κανε καταλογο εργαλειων...προβλεψε 300 ευρω και στησου απ τις εξη το πρωι,γι να αποδωσει η ταλαιπορια, αλλιως ειναι κατι σαν την λαικη...
Δες μεταμορφωση
Από ότι φαίνεται, μόνο εγώ πήρα το πιστόλι θερμού αέρα. Δοκιμή στο μέλλον.
Μεχρι φαλτσοπριονο,σεγες και μινι δισκοπριονο βρηκα!
Και εγώ ίσως να χτυπήσω μία έξτρα μπαταρία.
Με βλέπω για 2.6 Ah μιας και η τιμή είναι χώμα...
Έλεγα να πάρω τον τροχό αλλά με λύπη μου διαπίστωσα ότι εξαντλήθηκε σήμερα το απόγευμα από το τοπικό κατάστημα...
Lidl Μαρκοπουλου
Σπαθοσεγες,τροχούς,ρουτερ,πιστόλι αέρος,και μερικά bits.
Μπα... Περαστικος ημουν ειδα πορτα ανοιχτη και μπηκα... :BDGBGDB55:Γείτονας;
Σιγουρα το ενα που τα εχει ειναι στην Θηβων στου Ρεντη.Οχι διπλα στο Village,λιγο πιο κατω.Επειδη βλεπω οτι εισαι απο Περιστερι πηγα 1ο Ρεντη (θηβων),2ο διπλα στο village (θηβων),3ο στην Καβαλας διπλα απο τα παλια alexpak.Αυτα τα 3 ειναι σε μια ευθεια που μπορεις να δεις.Παντως αν θυμαμαι καλα στο πρωτο τα βρηκα,απλα ειμαι λιγο ζαλισμενος απο το περα δωθε!
Lidl Μαρκοπουλου
Σπαθοσεγες,τροχούς,ρουτερ,πιστόλι αέρος,και μερικά bits.
Lidl Αχαρνές (στην προέκταση της λεωφόρου δημοκρατίας )
Είχε τα πάντα εκτός τροχού.
Ευχαριστώ παιδιά,θά περάσω αυριο νά δώ άν έχει μείνη κατι από αυτά
Το mini δισκοπρίονο φίλε akilas13 ποιό εννοείς ? αυτο με την μπαταρία πού είχε βγάλει τόν Φλεβάρη ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.