Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχω ένα σκουπάκι Lervia KH 280 που είχα αγοράσει από το Lidl πριν από αρκετά χρόνια και πέρυσι του άλλαξα μπαταρία και από τότε απέκτησε πάλι την αρχική του δύναμη και διάρκεια στην αναρρόφηση.

Χθες το έβαλα στη φόρτιση και σε λίγο μπαρούτιασε το σπίτι από τη μυρουδιά καμένου !!!
Είχα κάνει λάθος και, αντί το δικό του φορτιστή, χρησιμοποίησα άλλον με 9V μεν αλλά με 1Α έξοδο αντί 200mA που έχει ο δικός του:AFADF0:

Το έλυσα και είδα ότι κάτω από το πλαστικό με τα λεντάκια φόρτισης και το διακόπτη (συρόμενο) έχει μια πλακέτα η οποία φαίνεται από την ανάποδη ότι έχει φουσκώσει σε πολλά σημεία. Παράλληλα, γύρω από το διακόπτη έχει λιώσει το πλαστικό και έχει μπλοκάρει την κίνηση του διακόπτη. Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται αντικατάσταση όχι μόνο της πλακέτας αλλά και του πλαστικού στο οποίο βιδώνεται.

Αύριο σκέπτομαι να τηλεφωνήσω στο service και να τους ρωτήσω αν έχουν το ανταλλακτικό (μάλλον απίθανο).
Θα μου πείτε ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ και να αγοράσω ένα άλλο. Έλα, όμως, που αυτό κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του και έχει ακόμη να δώσει ...

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία από αυτό ή άλλο παρεμφερές σκουπάκι;

Εχει την πεμτη και το σαββατο κατι προβολεις με ηλιακα πανελ, τα εχει κανεις ? Και αν ναι πιο απ τα δυο προτεινεται?

Ναι παναγιωτη αυτο λεω ,αλλα εχει και την πεμτη (στο φυλλαδιο το ειδα)ενα μικροτερο με 11.99

Τώρα που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει
βγάζει σεγα και δισκοπριονο μπαταρίας.
Καλημέρα

Να σαι καλά φίλε μου,πολύ ευχάριστα νέα
θυμάσαι τιμή ? καί μηπως ειδες αν εχει και το τριτο της παρέας το κρουστικό δραπανο ?

https://www.youtube.com/watch?v=4j23VmYdQI0

στα 49ευρώ.
δραπανο δεν ειδα αλλα δεν ειμαι σίγουρος.
Βιαζόμουν για την δουλειά και πήρα από μέσα το φυλλάδιο.
Αλλά όταν το άνοιξα αργότερα είδα ότι είναι το ...παλιό :violent-smiley-030:

Ευχαριστώ φίλε dolomites,καί τιμή χώμα άν είναι στά 49 ευρώ εκαστο εργαλείο

Έμειναν πολλά γι αυτό κάνουν αυτές τις εκπτώσεις.

Η τιμή των 49.99 βέβαια είναι η κανονική που τα πουλάνε στην Γερμανία...

Ναι σίγουρα αλλά Ελλάδα ειναι σχεδόν πάντα +10 . Οπότε έστω κι έτσι ειναι καλή περίπτωση.

Σκέφτομαι το σεγάκι μπαταρίας αλλά δεν ξέρω αν θα τραβάει. Μαζί με το δραπανοκατσάβιδο που έχω θα με βολέψει αρκετά για εκτός σπιτιού μαστορέματα .

Φίλε Νίκο 60 ευρώ τό είχαν τόν Φλεβάρη ? γιατί δέν θυμάμαι
Εχει δοκιμάσει καποιος το δισκοπριονο μπαταριας ?

Ναι σίγουρα αλλά Ελλάδα ειναι σχεδόν πάντα +10 . Οπότε έστω κι έτσι ειναι καλή περίπτωση.

Σκέφτομαι το σεγάκι μπαταρίας αλλά δεν ξέρω αν θα τραβάει. Μαζί με το δραπανοκατσάβιδο που έχω θα με βολέψει αρκετά για εκτός σπιτιού μαστορέματα .

Έχω το σεγάκι μπαταρίας professor, και είναι αρκετά καλό: δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα στο "τράβηγμα", αλλά φυσικά άμα το ζορίσεις θα σου τελειώσει η μπαταρία πιο γρήγορα. Για ερασιτεχνική λοιπόν χρήση, έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος.

Φίλε Νίκο 60 ευρώ τό είχαν τόν Φλεβάρη ? γιατί δέν θυμάμαι
Εχει δοκιμάσει καποιος το δισκοπριονο μπαταριας ?

Ναι 60 έκαστο είχαν.
Γενικά και προς Ιταλία μεριά τα είχαν βγάλει σε προσφορά γιατί δεν τράβηξαν πολύ.
Λογικά ο κόσμος δεν τα προτίμησε λόγω της μικρής μπαταρίας. Ειδικά η σέγα και το δισκοπρίονο χρειάζονται ακόμα μία μπαταρία για να έχουν ικανοποιητικό χρόνο λειτουργίας.