Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν διαφωνώ ότι σε κάποιον θα είναι χρήσιμο. Απλά εγώ δεν κάνω κατασκευές (δεν είμαι μάστορας). Έχω εργαλεία κυρίες για επισκευές και μικροπράγματα.
Σκευτόμουν κάποια στιγμή να παίξω με κουφώματα αλουμινίου για την αποθήκη, αλλά τελικά έβαλα αλουμινά...

για συμπλήρωμα στο εργαστήριο , για κάποιον που ασχολείται με Ξύλο , καλό είναι , γιατί οι αντίστοιχες επαγγελματικές radial είναι πολύ πιο ακριβές . Πάντως προσωπικά προτιμώ τα δισκοπρίονα πάγκου , πιο all around εργαλεία , αν και πολύ πιο ακριβά.

Γιες και για σας,
ιδου λιγες φωτο δοκιμαστικες για τους μαγνητες...

20151019_105209.jpg

20151019_105304.jpg

20151019_110721.jpg

20151019_111225.jpg

Τα σκαφακια τα μαγνητικα λυνουν χερια και οι μαγνητες ειναι δυνατοι, προσοχη σε πιστωτικες και κινητα τηλεφωνα κλπ....

Μόλις γύρισα από το λιντλ Ασπροπύργου. Όντως έχει εργαλεία που δεν είναι στο φυλλάδιο. Εκτός από αυτά του φυλλαδίου, είχε 3 σετ εξαρτήματα πολυεργαλείου, το κομπρεσερ που είχε και πριν βδομάδες, ένα ραουτερ, ένα φαλτσοπρίονο, και ίσως και άλλα ψιλολόγια.

Αν μπορούσες να το πάρεις για εμένα το φαλτσοπρίονο θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση. Εννοείται ότι πρώτα θα σου κάνω κατάθεση σε λογαριασμό σου..

Αν μπορούσες να το πάρεις για εμένα το φαλτσοπρίονο θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση. Εννοείται ότι πρώτα θα σου κάνω κατάθεση σε λογαριασμό σου..

Δεν έχω πρόβλημα να στο αγοράσω, αλλά πώς να στο στείλω;

Εγω πηρα μονο υφασματοταινιες.,πραγματικα πολυ χρησιμες και all around usefull. Στα τρυπανια εριξα μια ματια στα ξυλου, δεν. Μου αρεσε η ακρη που καρφωνεται στο ξυλο και ειδα και μια σχετικα λοξη.

Δεν έχω πρόβλημα να στο αγοράσω, αλλά πώς να στο στείλω;

Θα κατέβω Αθήνα το ΣΚ. Αν δεν έχεις πρόβλημα, περνάω εγώ και το παίρνω από εσένα..
Στείλε μου αν θέλεις διεύθυνση και αριθμο λογαριασμού με ένα π.μ. να συνεννοηθούμε..

Θα κατέβω Αθήνα το ΣΚ. Αν δεν έχεις πρόβλημα, περνάω εγώ και το παίρνω από εσένα..
Στείλε μου αν θέλεις διεύθυνση και αριθμο λογαριασμού με ένα π.μ. να συνεννοηθούμε..

Καλά, θα δω αν προλάβω κανένα πρώτα. Βέβαια οι συσκευασίες είναι λίγο ταλαιπωρημένες. Αλλά δεν είναι ανοικτές (σφραγισμένες μου φάνηκαν). Ίσως περάσω και από το κατάστημα Ελευσίνας να δω τι παίζει.
Αν το βρω, θα στο αγοράσω.

Μιλάμε πάντα για αυτό, σωστά;

Κτελ παιδια, αν το κανεις μια καλυψη αποκρυψη με μια σακουλα απεξω μεταφερεται χωρις να κινησει υποψιες κλοπης. Που και παλι δεν νομιζω να υπαρχει πιθανοτητα μεγαλη. Απο αποθηκη σε αποθηκη μεταφερονται με barcodes.

Εγω πηρα μονο υφασματοταινιες.,πραγματικα πολυ χρησιμες και all around usefull. Στα τρυπανια εριξα μια ματια στα ξυλου, δεν. Μου αρεσε η ακρη που καρφωνεται στο ξυλο και ειδα και μια σχετικα λοξη.

και μένα δε μου γέμισαν το μάτι, είδα ένα σετ ξύλου που ήταν σχεδόν όλα στραβά (κυρτοί οι άξονες)!

τα τρυπανια και τα bits της parkside ειναι καλα? http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=40253
αυτα τα bits ειναι σαν τα αλλα τα χρωματιστα της ιδιας εταιριας ή κατωτερα; μην ειναι σαν της powerfix που αρχισαν να σκουριαζουν σε 2 μηνες!

τα parkside ειναι καλυτερα απο τα powerfix..κατα γενικό λογο. Μετα κοίτα λεπτομεριες, οταν φτιαχνονται τσεχια-ταιβαν ειναι ανωτερα απο οταν φτιαχνονται κινα. αυτη την εβδομαδα, εχει καστανια χειρος με μπιτσ powerfix σε κυλυνδρικη συσκευασια με ατσαλι Σ2,

104110_03_s.jpg

Σετ bits και καρυδάκια
9,99 *
Κάθε σετ

Από ατσάλι χρωμίου-βαναδίου και ατσάλι S2.
1/4" καστάνια παλάμης (30 δόντια).
Σετ 46 τεμαχίων.

θεωριτικα ανωτερο απο τα μπιτσ parkside ατσαλιου οτι θες....

113228_06_f.jpg

Σετ bits

Σετ 37 τεμαχίων.
Περιλαμβάνονται 32 bit, 4 καρυδάκια και 1 μαγνητικός ταχυσύνδεσμος
αλλαγής bit.
Διάφορα τρυπάνια ή bits
4,99 *
Κάθε σετ