Κιομως λυνει χερια σε επεξεργασια ξυλου, καθετες τομες κομματιων.
Εγω το εχω καταευχαριστηθει.
Εγω το εχω καταευχαριστηθει.
Ωωωωωωωωωω!!!!
Να το το radial φαλτσοπριονο!!!!!
Καλα ποτε το ειχε ξανα αυτο????
Δημητρη βαση velcro δεν ειχε σαν αναλωσιμο φιλε ποτε.
Μόλις γύρισα από το λιντλ Ασπροπύργου. Όντως έχει εργαλεία που δεν είναι στο φυλλάδιο. Εκτός από αυτά του φυλλαδίου, είχε 3 σετ εξαρτήματα πολυεργαλείου, το κομπρεσερ που είχε και πριν βδομάδες, ένα ραουτερ, ένα φαλτσοπρίονο, και ίσως και άλλα ψιλολόγια.
Αν μπορούσες να το πάρεις για εμένα το φαλτσοπρίονο θα ήταν μεγάλη εξυπηρέτηση. Εννοείται ότι πρώτα θα σου κάνω κατάθεση σε λογαριασμό σου..
Δεν έχω πρόβλημα να στο αγοράσω, αλλά πώς να στο στείλω;
Θα κατέβω Αθήνα το ΣΚ. Αν δεν έχεις πρόβλημα, περνάω εγώ και το παίρνω από εσένα..
Στείλε μου αν θέλεις διεύθυνση και αριθμο λογαριασμού με ένα π.μ. να συνεννοηθούμε..

Εγω πηρα μονο υφασματοταινιες.,πραγματικα πολυ χρησιμες και all around usefull. Στα τρυπανια εριξα μια ματια στα ξυλου, δεν. Μου αρεσε η ακρη που καρφωνεται στο ξυλο και ειδα και μια σχετικα λοξη.
Κυριοι μπας και εχει δει κανεις πουθενα κανενα ξεχασμενο 18v κρουστικο δραπανοκατσαβιδο???????????????????
τα τρυπανια και τα bits της parkside ειναι καλα? http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=40253
αυτα τα bits ειναι σαν τα αλλα τα χρωματιστα της ιδιας εταιριας ή κατωτερα; μην ειναι σαν της powerfix που αρχισαν να σκουριαζουν σε 2 μηνες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.