Τελικά η μπαταρία εντάσσεται στα αναλώσιμα και είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρίας να την αντικαταστήσει ή όχι, αυτά μου είπαν στην προστασία του καταναλωτή.
Τώρα σχετικά με τα δικά μας,
το lidl δεν καλύπτει καθόλου τις μπαταρίες σε οτιδήποτε πουλάει και περιέχει μπαταρία, ανεξαρτήτου τιμής, το μόνο που σου δίνει είναι μέσα σε 10-15 μέρες να το επιστρέψεις ολόκληρο πίσω και να σου δώσουν τα χρήματά σου, πάντα με την απόδειξη αγοράς, μετά το χρονικό αυτό διάστημα σε καλύπτει για 3 χρόνια συνολικά, για τα μηχανικά μέρη του εργαλείου εκτός και εάν αποδειχτεί μη σωστή χρήση αυτού, οπότε δεν σε καλύπτει καθόλου. Λέγοντας μη σωστή χρήση μου εξήγησαν ότι εννοούν ακραίες καταστάσεις για παράδειγμα να σου πέσει στην θάλασσα και να σου καεί, να λιώσει από μεγάλο ηλεκτρικό φορτίο και τέτοια.
το επίσημο σέρβις του lidl , η χιούστον, με δική της επιβάρυνση και προφανώς ως ανταπόδοση του τεραστίου πελατολογίου που απόκτησε από το lidl στα ξαφνικά, εγγυάται όλες τις μπαταρίες μέχρι 6 μήνες από την αγορά που αποδεικνύεται με την απόδειξη και μόνο.
οπότε εσύ φίλε Πάνο, εάν σου χάλασε την πρώτη βδομάδα αγοράς (και όχι χρήσης) το επέστρεφες κανονικά πίσω στο lidl
εντύπωση μου κάνει ότι πλήρωσες 25ο και όχι 20ο που στοιχίζει η μπαταρία, εκτός και εάν το πάρε δώσε έγινε με courier που χρεώνεται ένα ποσό 2-3ο για την αντικαταβολή η προμήθεια νέας μπαταρίας και η αποστολή της με κούριερ.