vagos08
AVClub Enthusiast
- 29 May 2010
- 1,082
Αξιζει το 20βολτο?με1 μπαταρια υποθετω?Και σήμερα έχει Κυριάκο στα 55 ευρώ πολλά κομμάτια.
Αξιζει το 20βολτο?με1 μπαταρια υποθετω?Και σήμερα έχει Κυριάκο στα 55 ευρώ πολλά κομμάτια.
Αξιζει το 20βολτο?με1 μπαταρια υποθετω?
να παω να το παρω σημερα αμα ειναι.Το εχει αυτη την βδομαδα??
Έχω διάφορα εργαλεία χειρός Dexter.
Επίσης ένα μεγάλο βαλιτσάκι με καρυδάκια (πολύ καλό αλλά νομίζω σε σχεδόν διπλή τιμή σε σχέση με του Lidl και φαίνεται να περιέχουν τα ίδια μεγέθη)
Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, χωρίς να τα έχω ζορίσει ιδιαίτερα.
Το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας της Dexter που το κοίταζα κάποια στιγμή, είναι μεγάλο (μακρύ) και βαρύ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Να αλλάξω λίγο κατεύθυνση στην κουβέντα: φίλος ψάχνει άμεσα οικονομικό δραπανοκατσάβιδο λιθίου (όχι κρουστικό) γιατί μετακομίζει την άλλη εβδομάδα.
Έχετε δει σε κανένα LIDL κοντά σας το 18άρι ή το 20άρι; Ή και κάποια άλλη οικονομική πρόταση;
Αξιζει το 20βολτο?με1 μπαταρια υποθετω?
Ρε μαστορια η 18v 2.6ah μπαταρια για τον τροχο κ το παλμικο parkside, ποσο να κοστιζει; Εχει παρει κανεις σας;
Μια χαρα..
Ξέρει κανείς η σκούπα που έχει το lidl είναι με σακούλα μέσα η χωρίς?
Το σκέφτομαι για τα εργαλεία μιας και δεν έχω αξίζει??
Και εγώ ψήνομαι για τη σκούπα, εδώ και καιρό
περιμένω μήπως και βγάλει αυτές που συνδέεται και εργαλείο πάνω για να ξεκινάει μόνη της όταν δουλεύει το εργαλείο αλλά μάταια. .. λέτε να τη φέρει τώρα στα κοντά? Την έχει φέρει ποτέ?
Εγώ θα την προτείνω σε ένα φίλο φανοποιο να την πάρει για να τριβει στόχους και ασταρι.
Του χάλασε η δικιά του και θέλει κάτι οικονομικό μέχρι να πάρει κάτι καλό.
οπότε με το τριβείο μάλλον θα μπουκώνει η κάλτσα ε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.