Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αξιζει το 20βολτο?με1 μπαταρια υποθετω?

Ναι μια μπαταρία. Το 18V εχω και ειναι πολύ δυνατό απο τα αγαπημένα μου εργαλεία .. Φαντάζομαι οτι και το 20V θα ειναι εξίσου καλό αν όχι καλύτερο.
Μπορουν να σου πουν εντυπώσεις και κάποιοι που το αγόρασαν.

Έχω διάφορα εργαλεία χειρός Dexter.
Επίσης ένα μεγάλο βαλιτσάκι με καρυδάκια (πολύ καλό αλλά νομίζω σε σχεδόν διπλή τιμή σε σχέση με του Lidl και φαίνεται να περιέχουν τα ίδια μεγέθη)
Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, χωρίς να τα έχω ζορίσει ιδιαίτερα.
Το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας της Dexter που το κοίταζα κάποια στιγμή, είναι μεγάλο (μακρύ) και βαρύ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να αλλάξω λίγο κατεύθυνση στην κουβέντα: φίλος ψάχνει άμεσα οικονομικό δραπανοκατσάβιδο λιθίου (όχι κρουστικό) γιατί μετακομίζει την άλλη εβδομάδα.
Έχετε δει σε κανένα LIDL κοντά σας το 18άρι ή το 20άρι; Ή και κάποια άλλη οικονομική πρόταση;

Φίλε δες στις αγγελίες πουλάει μέλος ενα σε τιμη τσάμπα...
Μεταχειρισμένο αλλα σε καλη καταςταςη...

Αξιζει το 20βολτο?με1 μπαταρια υποθετω?

Το ειχα παρει πριν 2-3 βδομαδες που το εβγαλε και το εχω δουλεψει αρκετα αυτες τις μερες. Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο, αξιζει η αγορα του.

Ρε μαστορια η 18v 2.6ah μπαταρια για τον τροχο κ το παλμικο parkside, ποσο να κοστιζει; Εχει παρει κανεις σας;

Ξέρει κανείς η σκούπα που έχει το lidl είναι με σακούλα μέσα η χωρίς?
Το σκέφτομαι για τα εργαλεία μιας και δεν έχω αξίζει??

Και εγώ ψήνομαι για τη σκούπα, εδώ και καιρό
περιμένω μήπως και βγάλει αυτές που συνδέεται και εργαλείο πάνω για να ξεκινάει μόνη της όταν δουλεύει το εργαλείο αλλά μάταια. .. λέτε να τη φέρει τώρα στα κοντά? Την έχει φέρει ποτέ?

Ξέρει κανείς η σκούπα που έχει το lidl είναι με σακούλα μέσα η χωρίς?
Το σκέφτομαι για τα εργαλεία μιας και δεν έχω αξίζει??

Είναι με σακούλα αν πρόκειται να μαζέψεις σκουπίδια ή ξυλόσκονη Μάκη.
Αν θες όμως διατίθεται προαιρετικά ειδική κάλτσα που τοποθετείται εκεί που μπαίνει το φίλτρο αέρος.
Είναι κατάλληλη όμως μόνο για χοντρό πριονίδι, και σκουπίδια. Για πολύ λεπτή σκόνη δεν κάνει γιατί κάθεται πάνω και βουλώνει την κάλτσα.

Εγώ έχω το προηγούμενο μοντέλο και τελευταία μόνο με την κάλτσα το χρησιμοποιώ.

Και εγώ ψήνομαι για τη σκούπα, εδώ και καιρό
περιμένω μήπως και βγάλει αυτές που συνδέεται και εργαλείο πάνω για να ξεκινάει μόνη της όταν δουλεύει το εργαλείο αλλά μάταια. .. λέτε να τη φέρει τώρα στα κοντά? Την έχει φέρει ποτέ?

Νομίζω ότι την έχει φέρει κάποια στιγμή (πρέπει να την έχει ένας φίλος μου), ωστόσο αφού έφερε αυτήν δεν πιστεύω να την ξαναφέρει τόσο σύντομα. ;-)

Εγώ θα την προτείνω σε ένα φίλο φανοποιο να την πάρει για να τριβει στόχους και ασταρι.
Του χάλασε η δικιά του και θέλει κάτι οικονομικό μέχρι να πάρει κάτι καλό.

Πάντως με κοντά τα ίδια λεφτά παίρνεις Karcher που σίγουρα είναι καλύτερη... Νομίζω γύρω στα 80-100 κοστίζουν και αν την θες μόνο για σκόνη δεν είναι ανάγκη να πάρεις ανοξείδωτο κάδο.

οπότε με το τριβείο μάλλον θα μπουκώνει η κάλτσα ε?

Μάκη ναι. Αλλά αν είναι για σκόνη από το τριβείο βάζεις και την σακούλα (υπάρχουν στην αγορά συμβατές και φτηνές). Μέχρι να γεμίσει από το τριβείο σκόνη θα περάσουν μήνες.

Μαστόρια τα φώτα σας! Έχω πρόβλημα με την σπαθόσεγα Parkside PFS 710. Αγοράστηκε τον Απρίλιο του 2014. Την χρησιμοποίησα 3-4 φορές για μικροκοψίματα έως τώρα, με επιτυχία. Προχθές που δοκίμασα να κόψω ενάν λεπτό σιδηροσωλήνα, διαπίστωσα ότι υπάρχει θέμα. Συγκεκριμένα, πατώντας το μπουτόν εκκίνησης, δουλεύει το μοτέρ αλλά δεν ανεβοκατεβαίνει το έμβολο. Νόμισα ότι δεν έχω βάλει σωστά την λάμα, αλλά δεν έφταιγε αυτό. Προσπαθώντάς να δω τί φταίω, ανεβοκατέβαζα χειροκίνητα το έμβολο στο αρχικό ή στο τερματικό σημείο της διαδρομής του&κάποιες φορές φαινόταν να δουλεύει κανονικά. Όταν ξαναπατούσα το κουμπί όμως πάλι δούλευε μόνο το μοτέρ χωρίς να μπορώ τελικά να κάνω την δουλεία μου.
Καμία ιδέα για το τί μπορεί να φταίει υπάρχει;
Σας ευχαριστώ.

κάτι θα έχει σπάσει πιθανότατα. Για μένα μην ασχοληθείς και κάλεσε το service να στην αντικαταστήσουν.