Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συμφωνώ.
Εγώ θα κατέβω αύριο για γωνίες και ταινίες για τον λειαντηρα.
Αν κάποιος θέλει τπτ ειδικά εκεί στην Σύρο να μου πει!

Έλα καλημέρα φίλε Κυριάκο. Να 'σαι καλά που με θυμάσαι πραγματικά η ανιδιοτέλεια σου με συγκινεί, όμως ευχαριστώ πρόλαβα σήμερα!!! Αν και γίνονταν πάλι χαμός, σε σημείο που αρπάχτηκαν κιόλας τρεις γυναίκες μεταξύ τους. (επειδή και καλά πάνε από το πρωί εκεί και βάζουν τα καρότσια και κλείνουν την είσοδο πριν ανοίξει το κατάστημα θεωρούν πως πρέπει να έχουν και προτεραιότητα......τι να λέμε τώρα Ελλαδιστάν. Πραγματικά πιστεύω πως αν μας βλέπουν οι Γερμανοί από τις κάμερες θα γελάνε). Πήρα λοιπόν τον ταινειολιαντήρα (δεν είχε πολλούς 5-6 κομμάτια και αυτό επειδή βρέθηκε μπροστά μου μάλλον τον σνόμπαραν ή τους φάνηκε ακριβώς δεν ξέρω), κουτάκια με βίδες διαφόρων διαστάσεων για να υπάρχουν, αναλώσιμα του ταινειολιαντήρα, για να υπάρχουν (στην παρούσα φτιάχνω ένα τραπέζι ξύλινο από το μηδέν, και θα χρειαστούν), και το κολλητήρι για ένα φίλο.

Πήρα τον ταινιολιαντηρα και ένα σετ ταινίες λιανσης...
Γομάρι είναι...

Πολλά από τα κοκοψωνια ακόμα διαθέσιμα...ισως περάσω αργότερα να ψωνίσω με ηρεμία...

Ασπρόπυργος, 9:15 Είχαν μείνει 4 ταινιολιαντήρες και αρκετά από όλα τα άλλα. Πήρα το κολλητήρι που ήθελα.

Άντε πάλι και σήμερα ξεπαραδιαστηκαμε... Ταινειολειαντηρας, κολλητήρι, ένας ηλεκτρικός κόφτης/ router, βίδες, όργανο μέτρησης, παντελονάκι εργασίας, γάντια...Πανικός.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Το πρωί δεν μπόρεσα να πάω θα δοκιμάσω την τύχη μου το μεσημέρι για τον ταινιολειαντήρα αλλιώς dexter :)

Καλοδούλευτα ότι πήρατε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ασπρόπυργος, 9:15 Είχαν μείνει 4 ταινιολιαντήρες και αρκετά από όλα τα άλλα. Πήρα το κολλητήρι που ήθελα.

Έναν από τους 4 αγόρασα εγώ, έμειναν 3 και μετά που ξαναπέρασα είχε 5. Βγάζουν συνέχεια από την αποθήκη.
Γενικά σήμερα είχε από όλα.

Οποιις ειναι να παει στο λιντλ δαφνης στην ηπειρου να μη παει και να παει αλλου. Εχουν ανακαινηση και θα ανοιξει πεμπτη παλι
οποτε πολυ πιθανον ειναι να ανοιξει με γενικη εκτπωση 15% οπως εκανε και το δικο μας.
Το ζητημα ειναι θα εχει ολα τα εργαλεια της δευτερας?

Καποιος μιλησε για φρεζα που δεν υπαρχει σε φυλλαδιο. Ειναι αυτη;
parkside-kombi-fraeser-psfs-250-a1-regular--10.jpg

Την ειδε αλλος σε αλλα καταστηματα;

Ασπρόπυργο δεν το είχε. Είχε 1 φαλτσοπρίονο (νομίζω), και την σκάλα. Και κάτι τεράστια sds τρυπάνια (κοντά στο μισό μέτρο μήκος).