Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάντως τώρα τελευταία το λιντλ μαζί με τα εργαλεία βάζει και κάτι για τις γυναίκες μας! Λέτε να το κάνει επίτηδες?

Θυμασαι τιμες?
Καρφωτικα ηλεκτρικα ε? Δισκοπριονο?
Και τα laser?
Καταιγισμος ερωτησεων...
Πηγα εχθες και το μονο που συνεφερε ηταν το λειζερ στα 64 από 90 περιπου.
Εχει ένα δισκοπριονο bosch πρασινο χωρις κουτι στα 60+,ενα πρασινο τροχο bosch 125 στα 94 από 90...στο internet,ένα bosch πιστολετο που δεν ειδα τιμη και σεγες δισκοπριονα GLOBE ακριβότερα απ τα PRACTYL του Leroy...

Ο ταινιολειαντηρας,ηρθε στα ισια του και αποδιδει τα μεγιστα...:twoguns:

Οι τιμές που γράφουν στα ράφια δεν ειναι και οι τιμες που στα δίνουν . 2 διαφορετικές φορές για 2 ταινιολειαντηρες τους είχε 80 έκαστο (125-130 στην αγορά) .
Στο ταμείο του ζήτησα παραπάνω έκπτωση και μου έδωσε άλλο ενα 50% (στα 40 έκαστος δηλαδή) . Και σε 2-3 άλλες περιπτώσεις έτσι λειτούργησε .

ακριβως οπως το ειπες.... ο κλασικος, ο ελληνας, ο ψευτοεμπορακος

με συγχωρειτε που το λεω ετσι αλλα μπορει σαν χωρα να ειμαστε πρωτοι στους επιστημονες, στους γιατρους, στους πιλοτους, στην ναυτιλια και σε χιλια ξερω γω αλλα, αλλα ο ελληνας εμπορος δεν ηταν, δεν ειναι και απ' οτι φαινεται θα αργησει να γινει καποτε

Πανο θυμάσαι πιο laser ήταν?

Ηλία θα πας να μου πάρεις ένα ρε φίλε?
Χεχεχεχεχε

Πήγαινε στην πόρτα και πες το ονομα μου , θα σε αφήσουν να μπεις..χαχαχα...

(Πες ποιο θέλεις και ποσο το εχει να στο πάρω και να μας πληρώσουν κιόλας..χαχαχα...)

Οι τιμές που γράφουν στα ράφια δεν ειναι και οι τιμες που στα δίνουν . 2 διαφορετικές φορές για 2 ταινιολειαντηρες τους είχε 80 οŸ‚ έκαστο (125-130οŸ‚ στην αγορά) .
Στο ταμείο του ζήτησα παραπάνω έκπτωση και μου έδωσε άλλο ενα 50% (στα 40οŸ‚ έκαστος δηλαδή) . Και σε 2-3 άλλες περιπτώσεις έτσι λειτούργησε .
Δεν το ηξερα.Ευχαριστω.

Αλφαδι...
http://www.skroutz.gr/s/4284453/Black-Decker-LZR6TP.html

Αμα θελεις παω.Δπλα είμαι.

Πήγα σήμερα στα Lidl στις 8:20 και δεν είχε μείνει ούτε το ταμπελάκι της τιμής από το δραπανοκατσάβιδο......:flipout: Μπορεί να το ανεβάσει κάποιος έστω να το δούμε από φωτογραφία ..... έτσι για το γαμώτο.... :smash:

aeb7dfe9247086039e8c037a64cdaed9.jpg

Κι εγω στο παρα τρια προλαβα
9 η ωρα κερατεα ειχανε μεινει 3 βαλιτσακια..

Για βιδωμα παντως που το θελω εγω εχει δυναμη

Στο κατάστημα του Πανοράματος, όλο και όλο είχε μόνο έξι τεμάχια με το άνοιγμα. Πήρα το ένα...
Άντε τώρα τη Δευτέρα για το πολυμηχάνημα!

Και το δικό μου πίσω ράουλο του ταινιολειαντήρα, αυτό που έχει την κίνηση, δεν το λες και παράλληλο αλλά αφού το έχεις ενεργό όπως λένε οι οδηγίες ρυθμίζεις την παραλληλότητα της ταινίας με το ρυθμιστικό μπροστά. Μόλις τελείωσα τους ελέγχους μου και δουλεύει μια χαρά.
Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι γέμισε ο τόπος τριμμένο ξύλο γιατί δεν τον δούλεψα με τον συλλέκτη σκόνης.
Κάνει πάρα πολύ δουλειά σε ελάχιστο χρόνο.

Σε μας ειχε αρκετα κατσαβιδια.
Το πηρα στο χερι μου, βαρυτερο απο αυτα της σειρας μπλε της bosch.
Λιγακι απροθυμο στη δυναμη αλλα καλο για ερασιτεχνη.

Τελικά δοκίμασα τον ταινιολειαντήρα και σε τρίψιμο.
Μια χαρά δουλεύει !!! ( αυτό μας έλειπε ...έχω πάρει και 6 συσκευασίες γυαλόχαρτα)
Ο πίσω άξονας δείχνει να μην είναι παράλληλος ...αλλά έτσι πρέπει να είναι για να κρατάει την ταινία μέσα.
Έλυσα το καπάκι το καπάκι του πίσω άξονα από την πλευρά με το μαύρο κάλυμμα και εκεί υπάρχει γρανάζι που δίνει κίνηση στο ραουλο με ελαστικό οδοντωτό ιμάντα.
Νομίζω ότι από κάπου πρέπει να ρυθμίζεται ο πίσω άξονας ή από εκεί ή από την άλλη μεριά.
Δεν δοκίμασα να πειράξω τίποτα γιατί δουλεύει εντάξει αν όμως δεν δούλευε σίγουρα θα το έλυνα από παντού να βρω την λύση.... ούτως ή άλλως για επιστροφή θα πήγαινε.
Ας το επιχειρήσει κάποιος που έχει πρόβλημα να βοηθήσει και το forum.... μην ξεχνάτε ότι είμαστε μαστόρια !!!!!