Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ίδια τιμή και στο Leroy , έχω πάρει δυο κομμάτια , για απλές δουλειές μια χαρά είναι .

Λοιπόν χθες που δούλευα τον λειαντηρα κάνα 3ωρο συνεχόμενα φουλ στροφές έσπασε η ταινία μάγκωσε στο ραουλο και εσπασε το λάστιχο του. Τον γύρισα πίσω σημερα για να πάρω άλλον αλλά δεν υπάρχει απόθεμα και έτσι μου έδωσαν τα λεφτά. Κρίμα κ μου άρεσε σαν εργαλείο:-(

Λοιπόν χθες που δούλευα τον λειαντηρα κάνα 3ωρο συνεχόμενα φουλ στροφές έσπασε η ταινία μάγκωσε στο ραουλο και εσπασε το λάστιχο του. Τον γύρισα πίσω σημερα για να πάρω άλλον αλλά δεν υπάρχει απόθεμα και έτσι μου έδωσαν τα λεφτά. Κρίμα κ μου άρεσε σαν εργαλείο:-(

Εννοείς ότι έσπασε ο ιμάντας?

Δουλευες ενα ερασιτεχνικο εργαλειο στο φουλ, σαν να ηταν επαγγελματικο!?
Βρε Mike, oυτε σωστο ουτε δικαιο ειναι αυτο για το εργαλειο!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χιούστον έπρεπε να πας . έχουν ήδη απόθεμα και θα στο άλλαζαν κατευθείαν

Νίκο στην αρχή έσπασε ο ιμαντας αλλά μαγκωσε στο ραουλο που δίνει κίνηση στον ιμάντα και αυτός έχει κατι ελαστικά δαχτυλίδια που έσπασαν και αυτα.
Μιχάλη έχεις δίκιο για το ερασιτεχνικό αλλά η κατασκευή το απαιτούσε(βασικά πλάνη απαιτούσε άλλα έλα που δεν εχω).
Δημήτρη το χιουστον πέφτει μακρυά είμαι Κρήτη.

Νίκο στην αρχή έσπασε ο ιμαντας αλλά μαγκωσε στο ραουλο που δίνει κίνηση στον ιμάντα και αυτός έχει κατι ελαστικά δαχτυλίδια που έσπασαν και αυτα.
Μιχάλη έχεις δίκιο για το ερασιτεχνικό αλλά η κατασκευή το απαιτούσε(βασικά πλάνη απαιτούσε άλλα έλα που δεν εχω).
Δημήτρη το χιουστον πέφτει μακρυά είμαι Κρήτη.
Βρε Μιχάλη, κ αν η κατασκευή απαιτούσε βαριοπούλα, θα κοπανούσες με το τριβειο; Αστειεύομαι
φυσικά. Εγώ είμαι πολύ εναντίων στο εργαλεία του lidl, αλλά δεν μπορώ να παραγνωρισω την τίμια πολιτική της εταιρείας στο θέμα εγγύηση-επιστροφή. Κάποια στιγμή αν όλοι πράττουμε έτσι, θα το σταματήσει αυτό, και θα μας φταίνε πάλι οι κακοί Γερμανοί. Φιλικά το λεω,απλά από εσένα πήρα την αφορμή.

μα δεν εκανα χρηση του εργαλειου διαφορετικη απο αυτη για την οποια εχει κατασκευαστει
απλα την εκανα λιγακι εντονη. πιστευω οτι αν ειχα αλλαξει ιμαντα με καποιον bosch δεν θα ειχα προβλημα.
αν και ο δικος μου ιμαντας δεν ειχε φαγωθει απλα νομιζω η ποιοτητα του δεν ηταν τοσο καλη.
για την πολιτικη του λιντλ εχεις δικιο και την εκτιμησα μολις σημερα και εγω καθως πρωτη φορα επιστρεφω εργαλειο

Επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενα του Μιχαλιού, το γυαλόχαρτο του lidl για το τανκ, κρατάει 2.5-3 ώρες, μετά ξεκολλάει στην ένωση...αν και από ότι κατάλαβα πριν καμιά βδομάδα που έπαθα το ίδιο (και εγώ χρειαζόμουν πλάνη που δεν έχω και χρησιμοποίησα το τανκ αντί πλάνης), πρέπει να ξεκόλλησε από την πολύ θερμότητα που αναπτύσσεται...εγώ δεν θα το ξανακάνω αυτό το πράγμα με το τανκ (το αναφέρουν και οι οδηγίες) να το λειτουργώ τόση ώρα συνεχόμενα...βέβαια ήμουν τυχερός και δεν έπαθα την ζημιά του Μιχαλιού, αλλά όταν σταμάτησα να τρίβω αφού κόπηκε το γυαλόχαρτο, και πήγα να βάλω άλλο για να συνεχίσω την δουλειά.....ακούμπησα στην πλάκα από κάτω....και μετά πήγα έκοψα λίγο αλόη...βέβαια την φουσκάλα δεν την γλύτωσα....οπότε έκανα διάλειμμα, τσιγαράκι, και αφού κρύωσε συνέχισα την δουλειά καμιά ώρα ακόμη.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενα του Μιχαλιού, το γυαλόχαρτο του lidl για το τανκ, κρατάει 2.5-3 ώρες, μετά ξεκολλάει στην ένωση...αν και από ότι κατάλαβα πριν καμιά βδομάδα που έπαθα το ίδιο (και εγώ χρειαζόμουν πλάνη που δεν έχω και χρησιμοποίησα το τανκ αντί πλάνης), πρέπει να ξεκόλλησε από την πολύ θερμότητα που αναπτύσσεται...εγώ δεν θα το ξανακάνω αυτό το πράγμα με το τανκ (το αναφέρουν και οι οδηγίες) να το λειτουργώ τόση ώρα συνεχόμενα...βέβαια ήμουν τυχερός και δεν έπαθα την ζημιά του Μιχαλιού, αλλά όταν σταμάτησα να τρίβω αφού κόπηκε το γυαλόχαρτο, και πήγα να βάλω άλλο για να συνεχίσω την δουλειά.....ακούμπησα στην πλάκα από κάτω....και μετά πήγα έκοψα λίγο αλόη...βέβαια την φουσκάλα δεν την γλύτωσα....οπότε έκανα διάλειμμα, τσιγαράκι, και αφού κρύωσε συνέχισα την δουλειά καμιά ώρα ακόμη.

Στο ερασιτεχνικο εργαλειο φερομαι οπως στο διχρονο μηχανακι...Μετραω ωρες λειτουργίας προ ρυθμισεων η λυσιμο....
Στο ταινιολειαντηρα, μολις το δουλεψω λιγο, 15 λεπτα, παυση, καφε, μετρηματα, σκεψη, κλπ. Αφηστε το να κρυωσει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τρυπανι ξυλου λιντλ εκ ενος σετ 48 τεμαχιων για 3 ευρω....σε εκπτωση....
εκανε 8 ξυλα παλετας και 4 τακους ξυλου....
20160222_181424.jpg

omg!!!
πως έγινε έτσι...χεχεχε

3 /48 τεμ = 6 σεντ το τρυπάνι....ούτε το ρίνισμα για το τρυπάνι δεν κάνει τόσο....