Αυτό πού έχω καταλάβει εγώ συνάδελφοι είναι ότι όλα έχουν νά κάνουν μέ τό βαλάντιο τού κάθε μέλους.
Αν δέν διαθέτει κάποιος πάει σέ parkside καί άν διαθέτει παει σέ επαγγελματική κατηγορία Bosch-Μakita-Dewalt κ.τ.λ σεβαστές όλες οι επιλογές
Τό θέμα είναι ότι παρατηρώ δέν υπάρχει μιά μέση λύση η θα κυριαρχεί η χαμηλή κατηγορία π.χ Parkside η θά πάμε στήν μεγάλη κατηγορία
Bosch μπλέ σειρά-Μakita-Dewalt βέβαια περί ορέξεως ουδείς λόγος ο καθένας αγοράζει αυτό πού τού αρέσει
Προσωπικά σάν ερασιτέχνης είμαι υπέρ τού : Πάν μέτρον άριστον,καί τα περισσότερα εργαλεία μου είναι στήν μεσαία κατηγορία ηλεκτρικά B&D καί 2 Skil
καί εχω 2 εργαλεία μπαταρίας Bosch μπλέ σειράς πού θά αιτιολογήσω τήν αγορά τους,τό ένα δραπανοκατσάβιδο 14.4 volt μέ 2 μπαταρίες πού τό αγόρασα 129 ευρώ,καί B&D νά διάλεγα μέ δύο μπαταρίες πάλι στήν ίδια και μεγαλύτερη ίσως τιμή θά τό αγόραζα καί έτσι προτίμησα τό Bosch μπλέ σειράς
Kαί ένα επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι 3,6 volt μέ 2 μπαταρίες Bosch μπλέ σειρά τό οποίο είχε 100 ευρώ,το B&D είχε 40 ευρώ μέ μιά μπαταρία καί μισή ροπή ,λέω χαλάλι νά δώσω άλλα 60 ευρώ καί νά έχω καί δεύτερη μπαταρία και διπλάσια ροπή.
Θέλω νά πώ ότι όλες οι αγορές είναι μελετημένες.π.χ δέν θά δώσω μέ τίποτα γιά ένα πιστολέτο επαγγελματικό 200 ευρώ απλά δέν τά δίνω γιατί τά λυπάμαι νά κάθονται γιά μία στίς τόσες,καί πήρα ένα B&D μέ τά μισά χρήματα σχεδόν,η δέν θά δώσω ποτέ π.χ 150 ευρώ γιά μιά σέγα χειρός κ.ο.κ
Οσο γιά τά Parkside δέν είμαι fun όχι πώς ειχα προβλήματα είχα δυό εργαλεία καί μια χαρά έκανα τήν δουλειά μου,απλά θέλω νά είναι ένα σκαλί πιό πάνω σέ ποιότητα καί πιό επώνυμο,αλλά όχι καί κορυφή γιατί είμαι ερασιτέχνης όπως προείπα.