thanasisvr
Senior Member
Η βάση για τροχό ταιριάζει σε τροχό βαρελάκι? ή μόνο σε αυτούς με ουρά? Την έχει δοκιμάσει κανεις?
Η βάση για τροχό ταιριάζει σε τροχό βαρελάκι? ή μόνο σε αυτούς με ουρά? Την έχει δοκιμάσει κανεις?
Και καλά για ασφάλεια.
Οι διαμαντόδισκοι είναι πολύ καλοί και θυμάμαι ότι τους είχα πετύχει σε τιμή ξεστοκαρίσματος με 1.8 ευρώ αντί για 5.
Τα υπόλοιπα αναλώσιμα πλην ίσως των γυαλόχαρτων είναι άχρηστα και επικίνδυνα...
Χελονακια ερχεσε εχεις σχεση με χαλκιδα;;
Αχχιλεα αν εχει χαλκιδα θα δω και γω αυριο.
Πάντως εάν παρατηρήσετε σε όλα τα εργαλεία που θα φερει την επόμενη εβδομάδα http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1206 και τα οποία έχει αυτήν την εβδομάδα στην Ιταλία http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=726 βάζει ένα "καπέλο" στην τιμή. Στην εργαλειοθήκη 8 , στην πλάνη 5 , στον τροχό 4 κλπ. Μόνο στα αναλώσιμα έχει ίδιες τιμές.
Νικο εγω με πολυ ευκαιριακη χρηση τα κοπτικα - λειαντικα μεταλλου (δισκους) για κοιλοδοκους - σιδερα - βεργες (φραχτης καγκελλα κηπου κλπ) σαν αναλώσιμα τα βρηκα οκ και με καλυψαν πληρως. Δεν τα πιεζω τρελλα κιολας αλλα αχρηστα δεν τα βρηκα. Δεν μου εσπασε ποτε δισκος στον τροχο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Περνω χαλκιδα οταν πεταγωμαι βαθια - αλιβερι για γυαλιστερες και βολτα... κοιτω τι παιζει στον δρομο.....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ελα ντε! και λεγανε οτι φταιει...η μικρη καταναλωση της ελληνικης αγορας....
Εμένα μου είχαν σπάσει έτσι για πλάκα δύο δίσκοι κοπής και χωρίς σχετικό ζόρισμα.
Ίσως η παρτίδα να ήταν τέτοια αλλά και πάλι με τον ρυθμό φθοράς που έχουν βγαίνουν πιο ακριβοί από επώνυμους.
Ο τροχός μαζι με την βάση αξίζει για κόψιμο ξύλου (με τον ανάλογο δίσκο ) ? Ακρίβεια , σταθερότητα ? 'Η να φανταστώ οικονομία και κατευθείαν σε φαλτσοπρίονο το οποίο έχει μεν την διπλάσια τιμή και πάνω , αλλά είναι το καταλληλότερο για αυτή τη χρήση .
Λες να ειναι 3/8???
Ηλια (χελονακια)αν σε ξαναβγαλει ο δρομος απο χαλκιδα κερναω καφε.
Καστανια και προεκταση την κοβω για 3/8 και κατω δεξια βλεπω ανταπτορα για τα 1/4.
Αρα αξιζει για εμενα η αγορα του.
Μου έφυγε κάθε σκέψη απο το μυαλό και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ γι'αυτό !!!!
Στην Γερμανία πάντως ο τροχός 30% κάτω η τιμή.Παιδια μην τσιμπάτε με την διαφορα τιμής ... Εκτος απο πολυ μικρη αγορά εχουμε και το υψηλότερο ΦΠΑ στην ευρωζώνη ... Ειναι λογικο να εχει διάφορες απο την Ιταλία .....
Βαλε και ενα μικρο ποσοστό παραπανω κέρδους με την δικαιολογία των παραπανω λόγων και κανε την πρόσθεση ...
Very small agora ..... Που λεει και ο Τζιμακος
Στην Γερμανία πάντως ο τροχός 30% κάτω η τιμή.
Πριν 1-2 μήνες δεν ειχε φέρει ξανά τον τροχό; Ξεχάστηκα τότε και δεν πηγα Lidl.
Είναι ίδιος; Νομίζω ηταν πιο κάτω η τιμή...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.