Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η βάση για τροχό ταιριάζει σε τροχό βαρελάκι? ή μόνο σε αυτούς με ουρά? Την έχει δοκιμάσει κανεις?

Σε βαρελακι θα μπαινει εαν ακουμπα στα στργματα. Δες το εγχειριδιο λειτουργιας για διαστασεις. Εγω την εχω, και με εχει εξυπηρετησει πολυ και με σιδερα και πλακακια. η μεγγενη βγαινει και χρησιμευει και αλλου. Βαλιου φορ μανει σιγουρα. Αξιζει.

Και καλά για ασφάλεια.

Οι διαμαντόδισκοι είναι πολύ καλοί και θυμάμαι ότι τους είχα πετύχει σε τιμή ξεστοκαρίσματος με 1.8 ευρώ αντί για 5.
Τα υπόλοιπα αναλώσιμα πλην ίσως των γυαλόχαρτων είναι άχρηστα και επικίνδυνα...

Νικο εγω με πολυ ευκαιριακη χρηση τα κοπτικα - λειαντικα μεταλλου (δισκους) για κοιλοδοκους - σιδερα - βεργες (φραχτης καγκελλα κηπου κλπ) σαν αναλώσιμα τα βρηκα οκ και με καλυψαν πληρως. Δεν τα πιεζω τρελλα κιολας αλλα αχρηστα δεν τα βρηκα. Δεν μου εσπασε ποτε δισκος στον τροχο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χελονακια ερχεσε εχεις σχεση με χαλκιδα;;
Αχχιλεα αν εχει χαλκιδα θα δω και γω αυριο.

Περνω χαλκιδα οταν πεταγωμαι βαθια - αλιβερι για γυαλιστερες και βολτα... κοιτω τι παιζει στον δρομο.....

Πάντως εάν παρατηρήσετε σε όλα τα εργαλεία που θα φερει την επόμενη εβδομάδα http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1206 και τα οποία έχει αυτήν την εβδομάδα στην Ιταλία http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=726 βάζει ένα "καπέλο" στην τιμή. Στην εργαλειοθήκη 8 , στην πλάνη 5 , στον τροχό 4 κλπ. Μόνο στα αναλώσιμα έχει ίδιες τιμές.

ελα ντε! και λεγανε οτι φταιει...η μικρη καταναλωση της ελληνικης αγορας....

Νικο εγω με πολυ ευκαιριακη χρηση τα κοπτικα - λειαντικα μεταλλου (δισκους) για κοιλοδοκους - σιδερα - βεργες (φραχτης καγκελλα κηπου κλπ) σαν αναλώσιμα τα βρηκα οκ και με καλυψαν πληρως. Δεν τα πιεζω τρελλα κιολας αλλα αχρηστα δεν τα βρηκα. Δεν μου εσπασε ποτε δισκος στον τροχο.

Περνω χαλκιδα οταν πεταγωμαι βαθια - αλιβερι για γυαλιστερες και βολτα... κοιτω τι παιζει στον δρομο.....

ελα ντε! και λεγανε οτι φταιει...η μικρη καταναλωση της ελληνικης αγορας....

Εμένα μου είχαν σπάσει έτσι για πλάκα δύο δίσκοι κοπής και χωρίς σχετικό ζόρισμα.
Ίσως η παρτίδα να ήταν τέτοια αλλά και πάλι με τον ρυθμό φθοράς που έχουν βγαίνουν πιο ακριβοί από επώνυμους.

Εμένα μου είχαν σπάσει έτσι για πλάκα δύο δίσκοι κοπής και χωρίς σχετικό ζόρισμα.
Ίσως η παρτίδα να ήταν τέτοια αλλά και πάλι με τον ρυθμό φθοράς που έχουν βγαίνουν πιο ακριβοί από επώνυμους.

Α οκ.
Εγω εχω σπανια χρηση.
Σε ευχαριστω.

Αχιλλεα τα ιδια ειχες παθει και τα λες σκουπιδια;

και κατι αλλο.

Το αλλο σαββατο εχει αυτο...

270664_02_f.jpg

Σετ καστάνιας με καρυδάκια
26.03.
19,99 *
Κάθε σετ

Υψηλής ποιότητας επεξεργασία από ατσάλι χρωμίου-βαναδίου (CR-V) και ατσάλι S2
Σε πρακτικό κουτί με λειτουργία τοποθέτησης
Σετ 61 τεμαχίων

Το βλεπω μεχρι μεγεθος 20...τι λετε μουφε, ντεμι, η να τρεξωμε να φορτωσουμε;

Παιδια μην τσιμπάτε με την διαφορα τιμής ... Εκτος απο πολυ μικρη αγορά εχουμε και το υψηλότερο ΦΠΑ στην ευρωζώνη ... Ειναι λογικο να εχει διάφορες απο την Ιταλία .....
Βαλε και ενα μικρο ποσοστό παραπανω κέρδους με την δικαιολογία των παραπανω λόγων και κανε την πρόσθεση ...
Very small agora ..... Που λεει και ο Τζιμακος

Ο τροχός μαζι με την βάση αξίζει για κόψιμο ξύλου (με τον ανάλογο δίσκο ) ? Ακρίβεια , σταθερότητα ? 'Η να φανταστώ οικονομία και κατευθείαν σε φαλτσοπρίονο το οποίο έχει μεν την διπλάσια τιμή και πάνω , αλλά είναι το καταλληλότερο για αυτή τη χρήση .

Ο τροχός μαζι με την βάση αξίζει για κόψιμο ξύλου (με τον ανάλογο δίσκο ) ? Ακρίβεια , σταθερότητα ? 'Η να φανταστώ οικονομία και κατευθείαν σε φαλτσοπρίονο το οποίο έχει μεν την διπλάσια τιμή και πάνω , αλλά είναι το καταλληλότερο για αυτή τη χρήση .

Υπαρχει δισκος με αλυσιδα που ειναι για διμορφωση κορμου (σε ξυλογλυπτικη με τροχο) αλλα οχι για κοπη. (πολλες στροφες κλπ). Η βαση ειναι για δοκους - σωληνες και αντε κανα πλακκακι σε πατεντα (το εχω κανει) αλλα με ξυλο, πας γυρευοντας για ΠΟΛΥ κακο ατύχημα. Παρε πριονι, τα χερια - ματια -´δαχτυλα κοστιζουν περαν του κοστους ενος εργαλειου....

μην ξεχνας οταν σπαει ενας δισκος ειναι σαν να αφηνει σφεντονα το λιθαρι, με ολη την δυναμη της περιστροφης. Ο προφυλακτηρας ειναι σιδερενιος να πιασει τα κομματια μην σου καρφοθουν στα χερια και το προσωπο, η το προσωπο του πιτσιρικα που σε κοιτα να εργαζεσαι...
Ελπιζω να σε φοβησα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λες να ειναι 3/8???

Από την φωτογραφία βλέπουμε ότι το σετ περιέχει καρυδάκια εξάγωνα και torx σε 1/4" και 3/8" ...

Μου έφυγε κάθε σκέψη απο το μυαλό και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ γι'αυτό !!!!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ηλια (χελονακια)αν σε ξαναβγαλει ο δρομος απο χαλκιδα κερναω καφε.

Δημητρης.
Και σε ευχαριστω!

Καστανια και προεκταση την κοβω για 3/8 και κατω δεξια βλεπω ανταπτορα για τα 1/4.

Αρα αξιζει για εμενα η αγορα του.

Σε ευχαριιστω!

Μου έφυγε κάθε σκέψη απο το μυαλό και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ γι'αυτό !!!!

Να σαι καλα, πρωτα απ ολα η ασφαλια μας και των γυρο μας....

Παιδια μην τσιμπάτε με την διαφορα τιμής ... Εκτος απο πολυ μικρη αγορά εχουμε και το υψηλότερο ΦΠΑ στην ευρωζώνη ... Ειναι λογικο να εχει διάφορες απο την Ιταλία .....
Βαλε και ενα μικρο ποσοστό παραπανω κέρδους με την δικαιολογία των παραπανω λόγων και κανε την πρόσθεση ...
Very small agora ..... Που λεει και ο Τζιμακος
Στην Γερμανία πάντως ο τροχός 30% κάτω η τιμή.
Πριν 1-2 μήνες δεν ειχε φέρει ξανά τον τροχό; Ξεχάστηκα τότε και δεν πηγα Lidl.
Είναι ίδιος; Νομίζω ηταν πιο κάτω η τιμή...

Στην Γερμανία πάντως ο τροχός 30% κάτω η τιμή.
Πριν 1-2 μήνες δεν ειχε φέρει ξανά τον τροχό; Ξεχάστηκα τότε και δεν πηγα Lidl.
Είναι ίδιος; Νομίζω ηταν πιο κάτω η τιμή...

ιδιος, νομιζω οτι το ειχε 26ευρω

Σε κάτι τροχούς κλπ. έχει πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους και μπήκε και καπέλο, αντιθέτως στην πλάνη όχι. Αυτή η γκάμα που φέρνει τώρα είναι πιο ακριβά από κάποιες άλλες χώρες αλλά να μην ξεχνάμε πριν ένα δύο μήνες έφερε άλλα φθηνότερα από την Ιταλία. Επιπλέον είμαστε κάπως πιο μακρυά, έχουμε νησιά που υπάρχουν καταστήματα και μεγαλύτερο ΦΠΑ.