songless_bird
AVClub Fanatic
Θα την μετρήσω με το παχυμετρο. Νομίζω m4 φρεζαριστη. Στο Leroy πάντως όταν ήθελα ειχε με κεφαλή για ίσιο κατσαβίδι και δεν θέλω τέτοια.
ωχχχχχχ!!!Λοιπόν παιδιά το γαλλικό Lidl από εργαλεία έχει αυτά http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?id=927ενώ το ιταλικό έχει αυτά http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=756
Ανατολικά είμαι. Δηλαδή πρόσβαση έχω praktiker Leroy. Κέντρο μόνο όταν κατεβαίνω για λογιστή.Αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορώ να σου πω που θα βρεις κέντρο και δυτικά.
Ευχαριστώ. Αλλά πολύ μπελάς για μερικές βίδες.Πρέπει να έχει και το πράκτικερ αλλά να ψάξεις στις βίδες με το ίσιο κεφάλι για φρεζάτες.
Αν δεν βρεις πάντως, σκούντα και σου ετοιμάζω ένα φακελάκι με το δωράκι![]()
.......
Όσο για τους Κύπριους αδελφούς από εργαλία δεν έχει και πολλά πράγματα http://www.lidl.com.cy/en/offers.htm?id=1233
Δεν είμαι Αθήνα. Δεν αξίζει να μου στείλεις. Αν έχει το praktiker θα πεταχτω να πάρω. Αλλά θυμάμαι ότι δεν έβρισκα γιατί ήθελα μεγαλύτερες για το παγκορουτερ και βρήκα μόνο Leroy αλλά με ίσια κεφαλή. Σε λίγο θα πάω σπίτι και θα πω σίγουρα τη διάμετρο.
Το ειδα και γω...Επαγγελματικό μπουλονόκλειδο
To πηρα σημερα. Πολυ αξιολογο εργαλειο για ξεβιδωμα των τροχων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.