Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εχει ξεσφιξει κανεις τροχο χωρις να πατησει και να χοροπηδησει επανω στο σταυρο;

Η αλήθεια ειναι οτι δεν εχει χρειαστεί να χώρο πηδήξω πάνω σε σταυρό ποτε...
Με απότομο ξεσφιξιμο λύνει παντα...

Send from my Moto Guzzi Breva 1100 :) πηγαίνοντας Tapa Tapa Tapa Talk

Έχω πάθει κλατάρισμα 3 φορές στη ζωή μου, και τις τρεις αναγκάστηκα να πάω σιγά σιγά μέχρι είτε το σπίτι είτε το βουλκανιζατέρ. Την πρώτη δεν είχα σταυρό και ήταν αδύνατο να ξεκολλήσω τα μπουλόνια. Τη δεύτερη δεν είχα μαζί μου τη ρεζέρβα, και την τρίτη πάλι δεν είχα το σταυρό και επίσης είχα άλλα μπουλόνια με μεγαλύτερη κεφαλή!

Και να σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη μου δουλειά ήταν σε βουλκανιζατέρ χαχαχα!

Το εκκεντο ηλεκτρικο τριβειο ποτε περιπου το φερνει?Αξιζει ή εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο.Η χρηση που θα του κανω ειναι σε πλαστικα.

Το εκκεντο ηλεκτρικο τριβειο ποτε περιπου το φερνει?Αξιζει ή εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο.Η χρηση που θα του κανω ειναι σε πλαστικα.

Αν το βιάζεσαι, δες και στον παλέτα. Πήρα ενα αχρησιμοποίητο εκκεντρο με 15 που χρειαζόταν μονο καλώδιο τροφοδοσίας. 400 W με ρυθμιζόμενες στροφές. Μάρκας αντίστοιχης της parkside.

Πλακα κανεις! 15 ?? κ με ρυθμιση στροφων???? Α ρε χρηστο επρεπε αν κραταγες να περνες 3-4

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιάννη μου νομίζω τα χει ακόμα αυτα? ισως και όχι. Αν τα ξαναδώ θα σου πω.

Το σκουπακι λιθιου του lidl με 22 Ευρω το πηρα,το δοκιμασα και ειναι σουπερ.

31/03 εστειλα τον ταινιολειαντηρα και σημερα παρελαβα τον καινουριο. 18 μερες πηρε η διαδικασια. Λιγο που τον δοκιμασα ειναι απο αυτους που πεταει την ταινια.. θα προσπαθησω το βραδακι να ασχοληθω λιγο και να ρυθμισω την περιφημη βιδα.

Στα καλα ειναι οτι μου ηρθε πακετο με ολα τα εξαρτήματά του κ τωρα τα χω διπλά! :)

Θα μου πεις λίγο σε παρακαλώ την διαδικασία για αποστολη στο σέρβις; Έχω έτοιμο πακέτο τροχό. Τι στοιχεία θέλουν;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα μου πεις λίγο σε παρακαλώ την διαδικασία για αποστολη στο σέρβις; Έχω έτοιμο πακέτο τροχό. Τι στοιχεία θέλουν;

Αφού είχα πάρει τηλέφωνο και τους εξηγησα τι έπαθε, μου έδωσαν και έναν αριθμό υπόθεσης.
Τους έστειλα το μηχάνημα με μία φωτοτυπία της απόδειξης με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση (καλού κακού έβαλα και τον κωδικό που μου έδωσαν) Η διεύθυνση αποστολής είναι: HOUSTON SERVICE - ACS ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ
Αυτά... :)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να παρεις τηλεφωνο στο lidl πριν κανεις οτιδηποτε.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλό μεσημέρι σε όλους για όποιον ενδιαφέρεται στο παλέτα εχει αυτό http://www.paletadeals.gr/product/10145/roller-liansis-bosch-prr-250-es εγω ειμαι απο ροδο και αποστολή δεν κάνει το καταστημα τουλάχιστον να το τσιμπήσει κάποιος βέβαια δεν ξερω και σε τι κατάσταση ειναι

Θα πάω σήμερα, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα το προλάβω.

Αν πάει κάποιος πριν από μένα παρακαλώ ας μου το αγοράσει, εκτός κι αν το θέλει γι' αυτόν.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θα πάω σήμερα, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα το προλάβω.

Αν πάει κάποιος πριν από μένα παρακαλώ ας μου το αγοράσει, εκτός κι αν το θέλει γι' αυτόν.

Και οποιος το παρει να μας πει μετα τι του λειπει...

99% το 3.99 αναφέρεται στο βαρελάκι που μπαίνει στο τριβείο και όχι στο ίδιο το τριβείο.

χα χα,λες? Τσάμπα το τρέξιμο μέσα στην ζέστη θα έκανα... κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο πρώτα.... :-))

Π********* τα lidl της Κύπρου αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Το μόνο που έπιασε το μάτι μου είναι αυτό που θα είναι διαθέσιμο μόνο το μεθεπόμενο σάββατο.... Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι λέει Silvercrest (Built-in powerful nickel metal hydride battery pack (7.2V; 1300mAh) στα 22 ευρά. Είναι και αυτό π********ά? Τί λέτε?

main.jpeg

Last edited by a moderator: