Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Aν κοβεις περιστασιακα και ερασιτεχνικα, ειναι οκ.
Οι λαμες φθειρονται σχετικα γρηγορα, μετα απο 3-4 γερες χρησεις, λογικο, αλλα η τιμη ειναι οκ για αυτο που αγοραζεις.

Aν κοβεις περιστασιακα και ερασιτεχνικα, ειναι οκ.
Οι λαμες φθειρονται σχετικα γρηγορα, μετα απο 3-4 γερες χρησεις, λογικο, αλλα η τιμη ειναι οκ για αυτο που αγοραζεις.

Ναι καθαρα ερασιτεχνικα, οποτε θα παρω απο ενα σετ.

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι καθαρα ερασιτεχνικα, οποτε θα παρω απο ενα σετ.

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου

Δοκίμασε πρώτα τις λάμες που συνοδεύουν τη Σέγα για να πάρεις μια πρώτη ιδέα για τις Parkside.

Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις κανένα σετ Parkside μια που υπάρχουν επώνυμες και επαγγελματικές λάμες με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα με μη αμφισβητούμενη ποιότητα ή/και αντοχή.

Μπορείς να βρεις λάμες Bosch στον Ντέτσικα με τα μισά χρήματα που κοστίζουν οι Parkside έως και τριπλάσια ανάλογα το μέγεθος, υλικό, ταχύτητα, ποιότητα κοπής κλπ

https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1145

Kαλημερα,ξαφνικα ο ταινιολειαντηρας σταματησε να δουλευει,αλλα,δεν βρισκω την αποδειξη για την εγγυηση,τι κανω σε αυτην την περιπτωση?

Ειναι καινουριο μοντελο και δεν εχει κλεισει 3 ετη παραγωγης οποτε θα στο δεχτουνε λογικα

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.

Επειδη την Πεμπτη θα παρω την σεγα, τα αναλωσιμα που εχει σετ με 3,99 αξιζουν η να παρω κατι ισως επωνυμο

Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις το σετ αφού θα την χρησιμοποιήσεις ερασιτεχνικά.... να τις δουλέψεις να δεις τι χρειάζεσαι περισσότερο και μετά να αγοράσεις επώνυμα.

Να πω την γνώμη μου για λαμες σέγας. Η σέγα μπορεί να βγάλει πολύ ξέφτι άμα η λάμπα είναι για γρήγορη κοπή. Μιας που συνήθως σαν εργαλείο το δουλεύω για λεπτομέρειες και καμπύλες προτιμώ λαμες cleen cut με πολλά δόντια. Αλλιώς έχει πολύ τριψημο και άμα είναι και σε καμπύλες πρέπει να γίνει με το χέρι. Γενικά καλύτερα να κόβει αργά και καθαρά πάρα να σου κάνει ρεταλι το κομμάτι. Προσωπική άποψη πάντα, πάρε φτηνό σετ για γενικές κοπες σε ξύλο/μέταλλο που δεν σε νοιάζει και πάρε 1-2 καλές λαμες (προτιμώ dewalt/bosch) για να κάνεις λεπτομέρειες και κοπες που θα φαίνονται.

Ευχαριστω απλώς ειδα αυτές γιατι λένε στα reviews οτι ειναι πολυ καλές και κανουν καθαρό κόψιμο ακομα και σε ξύλο που εχει καρφιά και ειναι για ξύλο και για μέταλλο

Καλημερα, φιλε μου παρε τηλ τωρα το πρωι το σερβις πελατων να σου το κρατησουν πριν απο οτιδηποτε αλλο(δινεις την τοποθεσια καταστηματος συν αλλη μια). Εγω εαν δεν βρισκεται αλλος πιο κοντα και πιο ευκαιρος να σε εξυπηρετησω, απλα περιμενε να πεσει ο μισθος σημερα αυριο διοτι αφραγκια...
Τωρα βεβαια αποστολη κρητη, εστω και μεσω Κτελ απο πειραια, μηπως αυξανει υπερβολικα το κοστος με τα μεταφορικα; Μηπως σε βολευει καλυτερα οικονομικα η τοπικη αγορα αλλου μηχανηματος;
Τελος μια παρατηρηση: υπαρχει η περιπτωση να εχει ανοιχτει η συσκευασια και να λειπουν εξαρτηματα η το πριονι να εχει ζημια. Να εχεις υπ οψιν σου και αυτην την παραμετρο, δυστυχως επιτοπου μαθαινεις...
Εαν μπορω να σε εξυπηρετησω και δεν εχει ηδη προθυμοποιηθει αλλος γνωστος η φιλος, στειλε μου ενα ΠΜ.

Δεν εχεις κι άδικο στα περί ανοιγμένες συσκευασίας.σχετικα με τα μεταφορικά το ασυνόδευτο στην ανεκ πρεπει να ειναι κανα 10ρικο αν θυμάμαι καλα.η αληθεια ειναι οτι διάβασα τις 800+ σελίδες του νήματος και κατάλαβα οτι το συρόμενο βγαίνει μια φορά τον χρόνο.
Οπως και να χει σ´ευχαριστω για την προθυμία σου

Σήμερα πήγα να κάνω ένα μικρό τεστ στο παρακάτω εργαλείο

maxresdefault.jpg

Το τεστ ήταν απλό αλλά πολύ ουσιαστικό, έβαλα λοιπόν ένα τρυπάνι 16m με μήκος 45cm γυρίζω στο απλό τρυπάνι και πατάω τον διακόπτη ...
... ε ρε γλέντια, γύριζε τόσο έκκεντρα που έπαθα πλάκα!!!
Καλά για να βάλω το τσοκ με χρήση απλού τρυπανιού δεν το συζητάω, μόνο του το τσοκ και χόρευε!
Βάζεις 6άρι τρυπάνι και η τρύπα που κάνει είναι 12mm
Σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω σε ξύλο η μέταλλο, μόνο που το βλέπεις να γυρίζει τόσο έκκεντρα σε πιάνουν τα νεύρα...
Στην τελική για το μόνο που κάνει (το δικό μου τουλάχιστον) είναι για να σπάω κανένα τούβλο και να ανοίγω καμιά τρυπούλα στο τσιμέντο κι αυτή με πολύ κοντό τρυπάνι γιατί θα βγαίνει ξεχειλωμένη.
Όσοι από σας έχετε το εργαλείο αυτό κάντε του ένα τσεκ και πείτε μου σας παρακαλώ, είναι μόνο το δικό μου έτσι ή είναι όλα;
Μπορώ να το επιστρέψω έως τις 5/6 και είναι σίγουρο πως αυτό θα πράξω.

Ασφάλισες το τρυπάνι στο τσοκ ή απλά το τοποθέτησες? (τράβα πίσω το κάλυμμα του τσοκ για να μπει).

Ασφάλισες το τρυπάνι στο τσοκ ή απλά το τοποθέτησες? (τράβα πίσω το κάλυμμα του τσοκ για να μπει).

Ναι Νίκο. Ολα έγιναν όπως πρέπει.

Το θέμα είναι πως το θέλω το εργαλείο αλλά να είναι πλήρως λειτουργικό και να μην είναι έκκεντρο!
Εκανα λάθος που δεν έκανα αυτόν τον έλεγχο την πρώτη μέρα της αγοράς του, θα είχα την ευκαιρία να το επιστρέψω και να δοκιμάσω ένα άλλο.

Last edited:
Σήμερα πήγα να κάνω ένα μικρό τεστ στο παρακάτω εργαλείο

maxresdefault.jpg

Το τεστ ήταν απλό αλλά πολύ ουσιαστικό, έβαλα λοιπόν ένα τρυπάνι 16m με μήκος 45cm γυρίζω στο απλό τρυπάνι και πατάω τον διακόπτη ...
... ε ρε γλέντια, γύριζε τόσο έκκεντρα που έπαθα πλάκα!!!
Καλά για να βάλω το τσοκ με χρήση απλού τρυπανιού δεν το συζητάω, μόνο του το τσοκ και χόρευε!
Βάζεις 6άρι τρυπάνι και η τρύπα που κάνει είναι 12mm
Σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω σε ξύλο η μέταλλο, μόνο που το βλέπεις να γυρίζει τόσο έκκεντρα σε πιάνουν τα νεύρα...
Στην τελική για το μόνο που κάνει (το δικό μου τουλάχιστον) είναι για να σπάω κανένα τούβλο και να ανοίγω καμιά τρυπούλα στο τσιμέντο κι αυτή με πολύ κοντό τρυπάνι γιατί θα βγαίνει ξεχειλωμένη.
Όσοι από σας έχετε το εργαλείο αυτό κάντε του ένα τσεκ και πείτε μου σας παρακαλώ, είναι μόνο το δικό μου έτσι ή είναι όλα;
Μπορώ να το επιστρέψω έως τις 5/6 και είναι σίγουρο πως αυτό θα πράξω.

Το συγκεκριμενο, οπως και το μεγαλο αδερφακι του (1500 βατ) ειναι φτιαγμενα κυριος για χρηση με καλεμια. Εαν κανω λαθος, διορθωστε με. Η χρηση διατρησης ειναι δευτερευουσα. Για τρυπανι , θα επαιρνα ενα αμιγως διατρησεωντρυπανι του λιντλ η απο αλλη εταιρια. Λ.χ. εχω ενα μακιτα 750αρι. Το 1500αρι κατεδαφιστικο του λιντλ το εχω για κατεδαφισεις (που βγαζει 5 ζουλ, που το εχουν πει πνευματικο =μην αρχισετε παλι τα περι ηλεκτρικου πνευματκου, χελπ=), εχω ριξει σιγα σιγα μερως φραχτη που επρεπε να φυγει, και ειναι μια χαρα, και καλο στα χρηματα του. Θα περιμενα αυτο που πηρες να ηταν ανταξιο του, με λιγοτερη ισχυ και βαρος.
Φανταζομαι οτι το τρυπάνι 16m με μήκος 45cm που εβαλες ηταν ισιο και οχι του λιντλ, ετσι...;
Το σαββατο πηρε ενας φιλος το ιδιο μοντελο με εσενα απο την μεταμορφωση, και το δοκιμασαμε, ολα καλα, με μονο το SDS M6 θεοστραβο εντος της συσκευασιας (καινουργια μη ανοιγμενη), και τα υπολοιπα τρυπανια οκ. Δοκιμασε το παλι και παλι μηπως ειχε θεμα κλειδωματος του SDS, σου το ευχομαι, ειδαλλος, πηγαινε μεταμορφωση για αλλαγη (αμα εισαι Αθηνα), εχει ακομη τρια εκει, και δοκιμασε επιτοπου σε περιπτωση που το σερβις ΔΕΝ εχει να σου το αλλαξει (θα τους επαιρνα τηλ για εξακριβωση στην θεση σου)...
Καλη τυχη, και πες εαν θες που κατεληξε η περιπετεια σου....

Δημήτρη καλημέρα, το τρυπάνι που δοκίμασα είναι σίγουρα οκ είναι heller και το έχω πάνω στο metabo BHE 6011 και πάει μια χαρά
bhe6011s-2.gif

Δεν τίθεται θέμα κλειδώματος, δεν είμαι Αθήνα, θα κάνω ένα τηλ στο service και βλέπουμε, αν και φοβάμαι πως αν το στείλω δεν ξέρω αν αυτό που θα μου στείλουν αν θα είναι οκ η όχι, θα έχουν περάσει και οι μέρες και δεν θα μπορώ να το επιστρέψω και να πάρω τα χρήματα πίσω. Λάθος μεγάλο που δεν ασχολήθηκα πιο νωρίς.

το εργαλείο του λιντλ (αυτό που είναι 1700W νομίζω) για τις κατεδαφίσεις (λέμε τώρα) το έχω 1.5 χρόνο, το έχω δουλέψει με ποτηροτρύπανο για μπετό με το οποίο άνοιξα φ65 τρύπες για να εγκιβωτίσω γαλβανισμένη σωλήνα σε περίφραξη για να φτιάξω φράχτη, έχω ανοίξει ανοίγματα σε τοιχοποιία για να μπει παράθυρο, έχω ανοίξει με τα μακριά τρυπάνια, 45 εκ. , τρύπες σε τσιμεντόλιθο και σε μπετό για να βγαίνουν τα όμβρια στο δρόμο (όντως με το μακρύ τρυπάνι φαίνεται πολύ το παράκεντρο που έχει), έχω ρίξει μπετό 1χ1 μ σε μαντρότοιχο, έχω σπάσει ξεχειλίσματα μπετού σε πολλά σημεία...και γενικά το έχω δουλέψει σε όλες τις δουλειές εκτός από κανονικό τρυπάνι με το τσοκ, το τσοκ δεν το έχω βγάλει καν από την θέση του τόσο καιρό.

Σωτηρη και γω το πηρα προσφατα καιη χρηση που θα κανω θα ειναι μονο για σκαψιματα .(ναι και μενα τα τρυπανια τα δουλευει εκκεντρα)

Ειναι καινουριο μοντελο και δεν εχει κλεισει 3 ετη παραγωγης οποτε θα στο δεχτουνε λογικα

Οχι απλα το δεχτηκαν,αλλα μου εδωσαν κατευθειαν καινουργιο!Πως το κανουν αυτο χωρις να τσεκαρουν τι εχει,αν το χαλασα εγω η απο μονο του?

Απλά δεν τους ενδιαφέρει, έχουν εκ των προτέρων δεχτεί ότι ένα ποσοστό από την φασόν παραγωγή θα είναι ελαττωματικό, δεν τους στοιχίζει τίποτα μερικά χαλασμένα εργαλεία, μπροστά στο καλό όνομα που βγάζουν στην αγορά αναφορικά με την εγγύηση και το σέρβις.