Aν κοβεις περιστασιακα και ερασιτεχνικα, ειναι οκ.
Οι λαμες φθειρονται σχετικα γρηγορα, μετα απο 3-4 γερες χρησεις, λογικο, αλλα η τιμη ειναι οκ για αυτο που αγοραζεις.
Ναι καθαρα ερασιτεχνικα, οποτε θα παρω απο ενα σετ.
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου
Kαλημερα,ξαφνικα ο ταινιολειαντηρας σταματησε να δουλευει,αλλα,δεν βρισκω την αποδειξη για την εγγυηση,τι κανω σε αυτην την περιπτωση?
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.
Επειδη την Πεμπτη θα παρω την σεγα, τα αναλωσιμα που εχει σετ με 3,99 αξιζουν η να παρω κατι ισως επωνυμο
Καλημερα, φιλε μου παρε τηλ τωρα το πρωι το σερβις πελατων να σου το κρατησουν πριν απο οτιδηποτε αλλο(δινεις την τοποθεσια καταστηματος συν αλλη μια). Εγω εαν δεν βρισκεται αλλος πιο κοντα και πιο ευκαιρος να σε εξυπηρετησω, απλα περιμενε να πεσει ο μισθος σημερα αυριο διοτι αφραγκια...
Τωρα βεβαια αποστολη κρητη, εστω και μεσω Κτελ απο πειραια, μηπως αυξανει υπερβολικα το κοστος με τα μεταφορικα; Μηπως σε βολευει καλυτερα οικονομικα η τοπικη αγορα αλλου μηχανηματος;
Τελος μια παρατηρηση: υπαρχει η περιπτωση να εχει ανοιχτει η συσκευασια και να λειπουν εξαρτηματα η το πριονι να εχει ζημια. Να εχεις υπ οψιν σου και αυτην την παραμετρο, δυστυχως επιτοπου μαθαινεις...
Εαν μπορω να σε εξυπηρετησω και δεν εχει ηδη προθυμοποιηθει αλλος γνωστος η φιλος, στειλε μου ενα ΠΜ.
Ασφάλισες το τρυπάνι στο τσοκ ή απλά το τοποθέτησες? (τράβα πίσω το κάλυμμα του τσοκ για να μπει).
Σήμερα πήγα να κάνω ένα μικρό τεστ στο παρακάτω εργαλείο
![]()
Το τεστ ήταν απλό αλλά πολύ ουσιαστικό, έβαλα λοιπόν ένα τρυπάνι 16m με μήκος 45cm γυρίζω στο απλό τρυπάνι και πατάω τον διακόπτη ...
... ε ρε γλέντια, γύριζε τόσο έκκεντρα που έπαθα πλάκα!!!
Καλά για να βάλω το τσοκ με χρήση απλού τρυπανιού δεν το συζητάω, μόνο του το τσοκ και χόρευε!
Βάζεις 6άρι τρυπάνι και η τρύπα που κάνει είναι 12mm
Σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω σε ξύλο η μέταλλο, μόνο που το βλέπεις να γυρίζει τόσο έκκεντρα σε πιάνουν τα νεύρα...
Στην τελική για το μόνο που κάνει (το δικό μου τουλάχιστον) είναι για να σπάω κανένα τούβλο και να ανοίγω καμιά τρυπούλα στο τσιμέντο κι αυτή με πολύ κοντό τρυπάνι γιατί θα βγαίνει ξεχειλωμένη.
Όσοι από σας έχετε το εργαλείο αυτό κάντε του ένα τσεκ και πείτε μου σας παρακαλώ, είναι μόνο το δικό μου έτσι ή είναι όλα;
Μπορώ να το επιστρέψω έως τις 5/6 και είναι σίγουρο πως αυτό θα πράξω.
Ειναι καινουριο μοντελο και δεν εχει κλεισει 3 ετη παραγωγης οποτε θα στο δεχτουνε λογικα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.