Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δε νομίζω πως είναι μόνο ή κυρίως θέμα ονόματος. Η εργατοώρα του τεχνικού και η υποδομή που κάτι τέτοιο προϋποθέτει και προαπαιτεί κοστίζουν απείρως περισσότερο από το σύνολο των ελαττωματικών εργαλείων.

Εμάς τους αγοραστές φυσικά μας συμφέρει αυτή η πολιτική!

Καλησπέρα σε όλους,
παραθέτω την εμπειρία μου για την εγγύηση μηχανήματος του LIDL και συγκεκριμένα του συρόμενου φαλτσοπρίονου PKS 1700 B2.
Eδώ και ένα 8μηνο εμφάνισε πρόβλημα το λέιζερ. Μία άνοιγε και μία όχι. Όταν άνοιγε μπορεί να έκλεινε μόνο του. Κατά τα άλλα το φαλτσοπρίονο σκυλί. Η 3ετία έκλεισε πριν μερικές ημέρες ωστόσο τους τηλεφώνησα ένα μήνα πριν λήξει η εγγύηση. Η κοπέλα από το servive με παρέπεμψε στο service της EINHELL. Όταν τους τηλ μου είπαν ότι για το λέιζερ η εγγύηση είναι ένα έτος και αν θέλω καινούργιο κοστίζει 25 παραγγελία από Γερμανία!!! Προσέξτε ότι όλο το φαλτσοπρίονο κοστίζει 100 !
Κλείνω το τηλ και διαβάζω αναλυτικά το εγχειρίδιο. Παντού η εγγύηση είναι 3 έτη και δεν αναφέρεται καμία εξαίρεση. Κατευθείαν γράφω email στην εξυπηρέτηση πελατών του LIDL με το θέμα μου. Μου τηλ μετά από 1 ή 2 ημέρες ότι θα το ψάξουν. Περνά 1 μήνας (μεσολάβησε Πάσχα). Ξαναστέλνω email στο LIDL ότι ακόμη δεν έγινε τίποτε και την επόμενη μου τηλ τα παλικάρια από την EINHELL να τους στείλω με δικά τους έξοδα ή όλο το πριόνι ή μόνο το λέιζερ για να το φτιάξουν ή να το αντικαταστήσουν.
Οπότε, διαβάστε καλά τα εγχειρίδια των μηχανημάτων σας και χρησιμοποιήστε τα δικαιώματά σας.
Αν εξαιρέσω την καθυστέρηση στη διεκπεραίωση της υπόθεσης (που μάλλον ήταν θέμα της EINHELL) η εξυπηρέτηση του LIDL ήταν άψογη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα σε όλους,
παραθέτω την εμπειρία μου για την εγγύηση μηχανήματος του LIDL και συγκεκριμένα του συρόμενου φαλτσοπρίονου PKS 1700 B2.
Eδώ και ένα 8μηνο εμφάνισε πρόβλημα το λέιζερ. Μία άνοιγε και μία όχι.

Το θεμα το εχω αναφερει πριν καιρο, ειναι θεμα να μπει πλαστικο καλυμμα στον διακοπτη, απο εκει και περα ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις αν εστω γνωριζεις λιγα πραγματα απο ηλεκτρονικα θα το ειχες λυσει. Για μενα αυτο το εργαλειο δεν αξιζει να παει επιστροφη για μικρο θεματα.

Και μενα εχει χαλασει το λειζερ(μαλλον σε ολους σχεδον)αλλα ετσι και αλλιως το θεωρω αχρηστο βοηθημα οποτε δεν ασχοληθηκα!!

Κυριακο ισως εμενα δεν με βολευει! Σημαδευω το ξυλο και πανω στην μολυβια ακουμπαω τα δοντια του δισκου και μετα κοβω !

Μόλις μου χάλασε το σκουπακι κουζινας των 19.99, σε επικοινωνία με Χιούστον (ούτε NASA να ήτανε ;)) μου είπαν να τους το στείλω με δική τους χρέωση και θα μου στείλουν καινούργιο!

Συγκρινοντας την παλια σεγα PSTD 800 A1 IAN 100054 (2014-2015) τιμη 29,99 ευρω με την καινουργια PSTK 800 A1 IAN 270762 τιμη 34,99 ευρω. ΕΔΩ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερα εφευγαν αρκετες σεγες απο νωρις 08:15....μεταμορφωση

Ναι Δημητρη, με τη προυποθεση πως εχεις για εσενα παντα.

Μην νοιαζεσαι, για να τα εξετασω τα πηρα, δεν εχω την χρηση τους, και εαν φτασω εκει θα ψαχτω αλλου, δεν απλωνομαι αλλο λογο χωρου...Στα κρατω και στην πρωτη ευκαιρια στα δινω. Εαν τα βιαζεσαι πμ, ειμαι ΒΠ.

Βρήκα ένα και μοναχικό σετ "τρυπανακίων" στον Άγιο Δημήτριο και το πήρα.Μιά χαρά είναι για μιά στις τόσες που θα τα χρειαστώ.
Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το πριόνι.Δεν έχω ξαναδουλέψει "τύπου" Ιαπωνικό και ενθουσιάστηκα.Φοβάμαι ότι αν πιάσω σοβαρό Ιαπωνικό στα χέρια μου,θα δακρύσω......
Αλλά και αυτό κάνει μια χαρά τη δουλειά του (crosscut κυρίως),και σε κάθε περίπτωση τα αξίζει τα (λίγα) λεφτά του.

Τα τρυπανάκια δεν τα βρήκα και εγώ....και έπνιξα τον πόνο μου στο ιαπωνικό κατάνα....llooll....

Καλημέρα σε όλους σας!

Μπορώ να δώ κι εδώ στο Βόλο αν βρώ κάτι όποιος θέλει.
Τουλάχιστον χτες που πέρασα είχαν αφήσει πολλά κι απο τρυπάνια, σέγα, εξολκείς κλπ

Πέρασα χθες και προχθές ξανά από τα 3 τοπικά μου καταστήματα μπας και βρω τρυπανάκια για τον Κυριάκο κι όποιον άλλο τα χρειαζόταν αλλά δυστυχώς δε βρήκα ούτε ένα σετ!