Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το μεγάλο καρφωτικο κόλλησε και σε μένα, το ψέκασα με λιπαντικό σιλικόνης κι έκτοτε ούτε κιχ

Sent from my iPad using Tapatalk

Για τον ταινιολειαντηρα, εχει τα γνωστα προβληματα και ο δικος μου.
- Καπου καπου πεταει την ταινια (αλλα την παιρνει μονος του μετα)
- Ζεσταινεται παρα πολυ ευκολα, χωρις πιεση. Την τελευταια φορα που τον χρησιμοποιησα τον ειχα εξω, χωρις φιλτρο, κατω απο το δεντρο και συνεχεια εκανα διαλείμματα για να κρυωσει. Σπαει λιγο νευρα η κατασταση αλλα ακομη δε με πειραζει.
- Ο πρωτος που ειχα καηκε ενω δεν ειχε θεμα με την ταινια.
- Σε γενικες γραμμες, κανει δουλεια αλλα θελει τον χρονο του. Αν εχετε υπομονη οκ. Αλλιως, μακρια!

Mε μικρο κεφαλη ,σχεδον ακεφαλα.ειναι πολυ καλο .το εχω δουλεψει αρκετα και δεν εχει κολλησ ουτε ενα καρφι η διχαλο.

Με κεφάλι
http://images.ua.prom.st/85098740_w640_h640_74l231.jpg

Δε μου εχει κολλήσει ποτέ δε με έχει νευριάσει ποτέ δε μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβληαμ ποτέ.
Ερασιτεχνική χρήση ξαναλέω. Το μέγιστο που το δούλεψα (πικ μιας μερας απο τότε μου κουναει το δάχτυλο) ήταν σε αναπαραγωγή 580 κομματιών από σταντ για παραγγελίες καταστήματος, περίπου 3 ώρες συνεχούς λειτουργίας με 15-20 λεπτά διάλειμμα γιατι πιάστηκαν τα χέρια μου.

Ευχαριστώ πολύ θα πάω να το πάρω ήθελα καιρό ένα αλλά όλα τα κινέζικα μου φαίνονταν ίδια. Αφού λες ότι είναι καλό εγκρινεται.

Για ερασιτεχνική χρήση το θέλω και συγκεκριμένα να αντικαταστησω το ηλεκτρικό του lidl το οποίο οπότε το χρησιμοποιώ με εκνευρίζει αφού σε κανένα υλικό δεν τα βάζει τέρμα τα καρφιά και τα διχαλα.

Έβλεπα στο έντυπο ότι θα φέρει και το ντρεμελοειδες αύριο. Κάπου έχω διαβάσει εδώ γι αυτό αλλά δεν το βρίσκω. Έχει κανείς εμπειρία;
Αξίζει;

Sent from my C6833 using Tapatalk

Θα έλεγα να δόσεις κάτι παραπάνω να πας σε επώνυμο. Το πήρα, χάλασε με την πρώτη χρήση, μου το αντικατέστησαν καινούριο αλλά δεν το πολυδουλεύω.

Και έπισης ξέχασα να το πω παίρνει τα ίδια δίχαλα και καρφιά με το ηλεκτρικό του Lidl. Με αυτά το δουλευω μιας και ειχα πάρει τότε και 4 συσκευασίες
Ευχαριστώ αγάπη.... Ήταν η επόμενη ερώτηση μου γιατί έβλεπα κάτι τιμές 20 ευρώ τα 5000 καρφιά που είναι λίγο κάπως (άσε που έχω πάρα πολλές συσκευασίες και εγώ από το ηλεκτρικό του lidl)

Λοιπόν αν όχι Δευτέρα πρωί Τρίτη πάω παυλατο να το πάρω.

Ισως ειναι αναβαθμισμενο το πολυεργαλειο που φερνει το λιντλ. Βλεπω εκδοση B1.
Παντως η τιμη ειναι απαιχτη. Αν σου κατσει καλο τεμαχιο δεν ειναι αναγκη να πας σε επωνυμα τα οποια αρχιζουν απο σχεδον διπλασια τιμη και πανω. Εννοω το skil το οποιο ειναι το φτηνοτερο αξιολογο κατα τη γνωμη μου.