Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τι έχετε να πείτε για το πολυεργαλείο που εχει την Πέμπτη σε σχέση με το προηγούμενο;το εχω αλλα ειδα οτι το καινούργιο εχει εύκολη αλλαγή εξαρτημάτων αξίζει λέτε να το χτυπήσω η ειναι πλεονεξία;

Πρωτα απ'ολα, πλεονεξια (αρχιζει να) θεωρειται η αγορα τεταρτου η πεμπτου παρομοιου εργαλειου.

Δευτερον, εαν χρησιμοποιεις το πολυεργαλειο συχνα, ναι η αυτοματη αλλαγη εξαρτηματων χωρις κλειδακι, αξιζει τα λεφτα.
Αν το χρησιμοποιεις oμως μια στο τοσο, παρε κατι αλλο οπως λεει ο σοφος και αγαπητος γεροντας Νικος παραπανω :))

Ευχαριστώ πολύ είμαστε άρρωστοι με τα εργαλεία τι να κανουμε
,θα το σκεφτώ τι θα κανω,αλλά αν το δω στο κατάστημα Δεν ξέρω αν θα αντέξω

Ευχαριστώ πολύ είμαστε άρρωστοι με τα εργαλεία τι να κανουμε
,θα το σκεφτώ τι θα κανω,αλλά αν το δω στο κατάστημα Δεν ξέρω αν θα αντέξω

Ανδρεα, αλλαζω γνωμη σχετικα με την συμβουλη μου καθως βλεπω οτι ανηκεις στις ανιατες περιπτωσεις οπου η στερηση ενος φρεσκου και λαχταριστου εργαλειου μπορει να αποβει κρισιμη για την ψυχοσωματικη μας κατασταση.

Φιλε μου, αγορασε το χωρις δευτερη σκεψη και χωρις τυψεις! Χαιρομαι να βλεπω τετοιους ανθρωπους :)) :ernaehrung004:

Ναι ...βέβαια ... ξέρεις τι θα πει να είσαι έξω στο διάστημα και να επισκευάζεις τον δορυφόρο και να μην έχεις δυνατότητα αλλαγής εξαρτημάτων χωρίς εργαλεία ....κόλαση!!!:flipout::flipout:

Είπα "δεν δοκίμαζες" εννοείται πριν το στείλεις.

Τι μαστόρια είστε .... αν δεν έχει καεί το μοτέρ... δυό ραουλα είναι όλη η δουλειά και ο μηχανισμός σφιξίματος.
επειδη το πηρα 1 μηνα και 3 μερες ειπα να το στειλω αλλα που να ηξερα .....

Ναι ...βέβαια ... ξέρεις τι θα πει να είσαι έξω στο διάστημα και να επισκευάζεις τον δορυφόρο και να μην έχεις δυνατότητα αλλαγής εξαρτημάτων χωρίς εργαλεία ....κόλαση!!!:flipout::flipout:

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα σετ γωνίες και μικρές πένσες που έχει την Πέμπτη, αξίζουν;

Οι γωνιες ναι, οι πενσες ειναι για τς σκουπιδια.

Τρία φρέσκα βίντεο που αφορούν το κολωνάτο της Πέμπτης .

Εδω λέει για μεγάλο τζόγο στο γρανάζι της ατράκτου.
https://www.youtube.com/watch?v=JEUH9BTtv74

Σε αυτό δείχνει την κακή κατασκευή του τραπέζιου που σπάει σε φορτίο 5.5 kg.
Είναι στα Γαλλικά αλλά στα κύρια σημεία υπάρχουν Αγγλικοί υπότιτλοι.
https://www.youtube.com/watch?v=eo5x8jygjL0

Και τέλος σύγκριση των A1 και C3.
https://www.youtube.com/watch?v=kiG_IflF9KU

Στο 1ο δεν ξέρω αν επηρεάζει κάπου αυτός ο μικρός καθετος τζογος.
Στο 2ο αν θες να το πας και στο κολλάνε καλύτερα
Για ξυλα πρέπει να είναι μια χαρά, για σίδερα όπως είπαν και παραπάνω δεν πολύ κάνει.

Για τα λεφτά του είναι μια χαρά.

1. Ο τζογος αυτος στο πρωτο βιντεο δεν ειναι τζογος. Ειναι το κανονικοτατο backlash που εχουν ολα τα συστηματα με γραναζι και οδοντωτο κανονα σε ΑΥΤΕΣ τις εφαρμογες. Εινα σαν να μου λες οτι πηρες ενα νταβιδι και εχει τζογο.
Για να μην εχει τζογο αυτη η κινηση θελει μηχανουργικα κατεργασμενα εξαρτηματα που στο συγκεκριμενο δραπανο και σε ολα τα φορητα δραπανα γενικοτερα απλα θα εκτοξευαν το κοστος χωρις λογο. Γιατι τι μας δειχνει? Οτι οταν θα τρυπησει θα εχει γυρισει μιση στροφη και οταν ανεβαζει το τρυπανι θα παει μιση και 1/8 ακομα? Και τι σημανει αυτο? CNC φρεζα νομιζει οτι αγορασε? Αν δεν ειχε αυτο τον τζογο και εκανε 180 ευρω θα το αγοραζε?

2. Στο δευτερο βιντεο η μπαρα ειναι μονο 5.5 κιλα. Μηπως φανταζεσαι ποσο πιεση θελει ακομα το τρυπανι για να κανει αυτες τις τρυπες? Ειπαμε αν θελει καποιος να ανοιξει μηχανουργειο υπαρχουν δραπανα βασης απο 500 κιλα.
Και καθολου "καθαρο" δεν μου φαινεται αυτο το βιντεο. Δηλαδη εβαλε μια σκουριασμενη μπαρα και αρχισε να κανει τρυπες και τραβουσε βιντεο!!! Για πιο λογο? Ειχε κανει 10 τρυπες στην τυχη και συνεχιζε και στο τελος σπαζει. Το μονο που αποδεικνυει ειναι οτι αν θελεις να το σπασεις μπορεις.

Last edited:
Πληροφοριακά σήμερα "έκαψα" έναν μπλε γωνιακό τροχο Bosch ενός σιδερά μονο και μονο για ενα στοίχημα χαραζοντας για 4 μετρα αποσταση τσιμέντο σε βάθος 3ων πόντων .
Τι θέλω να πω...εργαλειαρα το Bosch αλλα ολα τα εργαλεια έχουν όρια και το αναλογο κόστος απόκτησης .
Συνειδητοποιημένα ζυγιζουμε το κόστος απόκτησης ενός εργαλείου με τις ικανότητες του .
Ούτε εγω μπορω να καταλάβω τι περίμενε απο 80 κολονατο οταν με τα ίδια λεφτα παίρνεις ενα "φθηνο" δραπανο χειρός...

Οποιος εχει το pfbs 12 a1 και θελει να εχει την δυνατοτητα να χρησιμοποιει την μπαταρια του και στο δραπανοκατσαβιδο χωρις να φρακαρει γινεται πανευκολα.Ο λογος που δεν βγαινει ευκολα ειναι επειδη δεν υποχωρουν αρκετα τα αυτια.
Βαζουμε την 2αρα μπαταρια του δραπανου στο πολυεργαλειο,μετα στην 1.3 Αh ανασηκωνουμε το κοκκινο αυτι που κουμπωνει την μπαταρια στο εργαλειο πχ με ενα κατσαβιδι και "τρωμε" με ενα διαμαντι το μαυρο πλαστικο κατω απο το αυτι οσο χρειαζεται ωστε οταν το πιεζουμε να βγαινει η μπαταρια ευκολα.Δεν χρειαζεται να βγει το κοκκινο πλαστικο απο την μπαταριοθηκη για αυτη την επεμβαση.Ετσι εχουμε δυο μπαταριες και για το δραπανοκατσαβιδο.