Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις. Αν βγάλεις από το πακέτο τον εύκαμπτο και προσθέσεις το κόστος για αναλώσιμα dremel η διαφορά τιμής δεν φαίνεται τόσο τραγική (οταν/αν ξαναβάλουν το 4000 σε προσφορά στα 99 ). Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα μέχρι την Πέμπτη και βλέπουμε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=69439

Ναι διόρθωσα το λινκ και ζητώ συγνώμη.

Έχοντας πάρει το προηγούμενο μοντέλο και χρησιμοποιώντας το μόνο για κοπές σε ξύλο, μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια ο οδηγός του δεν είναι ο καλύτερος αλλά το πρόβλημα λύνεται με έναν diy οδηγό. Αν θυμάμαι καλά άλλοι που το πήραν διαμαρτυρήθηκαν οτι λοξοδρομεί ιδίως προς το τέλος της κοπής. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι ανάλογο. Εν ολίγοις, πάρε το να το δοκιμάσεις και το πολύ πολύ να το επιστρέψεις δεδομένου οτι σε αυτά τα δισκοπριονάκια το πρωτεύων είναι αν σε βολεύουν για τις δουλείες που τα θέλεις και το πως θα σου κάτσουν στο χέρι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχοντας πάρει το προηγούμενο μοντέλο και χρησιμοποιώντας το μόνο για κοπές σε ξύλο, μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια ο οδηγός του δεν είναι ο καλύτερος αλλά το πρόβλημα λύνεται με έναν diy οδηγό. Αν θυμάμαι καλά άλλοι που το πήραν διαμαρτυρήθηκαν οτι λοξοδρομεί ιδίως προς το τέλος της κοπής. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι ανάλογο. Εν ολίγοις, πάρε το να το δοκιμάσεις και το πολύ πολύ να το επιστρέψεις δεδομένου οτι σε αυτά τα δισκοπριονάκια το πρωτεύων είναι αν σε βολεύουν για τις δουλείες που τα θέλεις και το πως θα σου κάτσουν στο χέρι.

Χρίστο ευχαριστώ για την πληροφορία.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=69439

Ναι διόρθωσα το λινκ και ζητώ συγνώμη.

έχω και εγώ το προηγούμενο μοντέλο. ο οδηγός του σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο από πλευράς σταθερότητας αλλά και μικρού μήκους. έχω και εγω ένα diy οδηγό και κάνω την δουλειά μου. Το εργαλείο δεν είναι για να κόβεις ξύλα με μεγάλο πάχος. Εγώ για τα χρήματα που έδωσα έμεινα ευχαριστημένος. :award:

Καλημέρα!

Πήγα σήμερα πρωί να πάρω την παρακάτω καστάνια (την είχε βγάλει από Δευτέρα) και δεν υπήρχε ούτε δείγμα....

275521_02_f.jpg

Απεναντίας υπήρχαν πάρα πολλά radial και σκαπτικά SDS-Plus, οι δίσκοι από 11.99 στα 8.99 (Lidl Ν. Κόσμου)

Radial συνηθως βρισκεις μεχρι να τα αποσυρουν απο τα ραφια...δυσκολο εργαλειο για να φυγει μαζικα...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πηγα και εγω σε καταστημα lidl της περιοχης μου την πρωτη μερα και δεν το ειχα φερει καν ,οτι να ναι ,δηλαδη αναγκαζουν καποιον να κανει 20 χιλιομετρα και δεν υπαρχει, τι το βαζουν στο φυλλαδιο που μου αφηνουν εξω απο την πορτα;

Οι σκύλες που έχει αύριο αξίζουν;

Δευτέρα απόγευμα πήγα στο lidl, το σετ με την καστάνια είχε εξαντληθεί, τυχαία βρήκα παρατημένο σε ένα ράφι με σοκολάτες το σετ με το κατσαβίδι καστάνιας και το πήρα.

Οι σκύλες που έχει αύριο αξίζουν;

Τις είχα πάρει παλαιότερα, για ελαφριές εργασίες είναι ό,τι πρέπει, σε πιο βαριές αρχίζουν και τα παίζουν τα ελατήρια της λαβής και χάνουν οι τσιμπίδες την εθυγράμμισή τους.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για την συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης που τα lidl φέρνουν αύριο, έχει κανείς άποψη?
για τι δουλειά τι θες?
δεν είναι για πολλά πολλά και έχει συνέχεια σταματήματα για να κρυώνει...

δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ηλεκτροκολλήσεις και θα ήθελα να δοκιμάσω εντελώς ερασιτεχνικά κάποιες κατασκευές που θα συνδυάζουν μια απλή μεταλλική κατασκευή με ξύλο, π.χ. ένα τραπεζάκι.

δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ηλεκτροκολλήσεις και θα ήθελα να δοκιμάσω εντελώς ερασιτεχνικά κάποιες κατασκευές που θα συνδυάζουν μια απλή μεταλλική κατασκευή με ξύλο, π.χ. ένα τραπεζάκι.

Γνώμη μου είναι πως στην τιμή που έχουν φτάσει οι inverter δεν αξίζει ειδικά ένας πρωτάρης στο άθλημα να πάει σε χαλκού καθώς είναι εξαιρετικά πιο δυσχρηστες και είναι πιθανόν να τα παρατήσει.