songless_bird
AVClub Fanatic
Στο Ιταλικο το καθετο δραπανο ειναι νεοτερο μοντελο; Θυμαμαι οτι αυτο με τις τρεις τροχαλιες ειχε καποια θεματα και ηταν το C3. Αυτο στην φωτογραφια λεει D4. Το ειχαν φερει μηπως και περσι το D4 εδω;
και το D4 (το Ιταλικο) καθετο δραπανο εχει 2 τριπλες τροχαλιες
... Έχει δοκιμάσει κανείς το κολλητήρι ; Αξίζει ; Έχω ένα Antex 35W, αλλά θέλει αλλαγή μύτης που πάει γύρω στα 8 - 10 και σκεφτόμουν μήπως αξίζει του Lidl.
Άραγε θα δεχτούν να μου αλλάξουν στο σέρβις το παλαιότερο μοντέλο του ταινιολειαντήρα με το καινούργιο; Ότι και να δοκίμασα εξακολουθεί να μου πετάει την ταινία προς τα έξω και μου σπάει τα νεύρα.
Θα τα χρειαστεις/δουλεψεις ολα?Τσίμπησα το set με τα 276 εξαρτήματα για dremel. Και το 1/10 της αντοχής των original να έχουν, 15 κάνουν...
.
Τσίμπησα το set με τα 276 εξαρτήματα για dremel. Και το 1/10 της αντοχής των original να έχουν, 15 κάνουν...
Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο το αγόρασα και εγώ το σετακι.Ομορφο και πρακτικό.Την ποιότητα την ξέρουμε.Το νεο αυτο σετακι αξιζει τα λεφτα του και μονο για το βολικο κουτι που μπαινουν ευκολα και ομορφα τα εξαρτηματα!
Καλοριζικο
Για τα κολλητηρια γενικως του λιντλ, εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενος. Οι τιμες τους ειναι πολυ ανταγωνιστικες.
Καλησπέρα
Το κουτί των κοκοψινίων...για τα ντρεμελοειδή τι ύψος έχει;
Καλοδούλευτα επίσης σε όλους!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.