Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο Ιταλικο το καθετο δραπανο ειναι νεοτερο μοντελο; Θυμαμαι οτι αυτο με τις τρεις τροχαλιες ειχε καποια θεματα και ηταν το C3. Αυτο στην φωτογραφια λεει D4. Το ειχαν φερει μηπως και περσι το D4 εδω;

Μέχρι c3 θυμάμαι να έχουν φέρει. Αυτό μάλλον είναι πάλι διαφορετικό.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια και εγω δεν αντεξα το τσίμπησα καλησπέρα σας.
95f2d9f5d1c1b1865c875a113dc3f5b7.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δύναμη το εργαλείο αλλά φασαριοζικο ρε παιδιά!
16a037288686a2b5cb80ce5a97b23e37.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τσίμπησα και εγώ ένα τανκ,γτ το σκεφτόμουν εδώ και καιρό και όλο το άφηνα για αργότερα.

Επισης πήρα και ένα κολλητηρι,το οποίο δεν ξέρω αν και πότε θα το χρησιμοποιήσω αλλά πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα του.Αλλωστε 10 έχει.

Άραγε θα δεχτούν να μου αλλάξουν στο σέρβις το παλαιότερο μοντέλο του ταινιολειαντήρα με το καινούργιο; Ότι και να δοκίμασα εξακολουθεί να μου πετάει την ταινία προς τα έξω και μου σπάει τα νεύρα.

και το D4 (το Ιταλικο) καθετο δραπανο εχει 2 τριπλες τροχαλιες

Ειδα τα manual διπλα διπλα και η μονη διαφορα που ειδα οπτικα ειναι στο "τραπεζι". Η ενωση με την κολωνα ειναι διαφορετικη . Δειχνει μικροτερη...
Στα υπολοιπα ολα ειναι ιδια.

Τσίμπησα το set με τα 276 εξαρτήματα για dremel. Και το 1/10 της αντοχής των original να έχουν, 15 κάνουν...

Έχει δοκιμάσει κανείς το κολλητήρι ; Αξίζει ; Έχω ένα Antex 35W, αλλά θέλει αλλαγή μύτης που πάει γύρω στα 8 - 10 και σκεφτόμουν μήπως αξίζει του Lidl.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

... Έχει δοκιμάσει κανείς το κολλητήρι ; Αξίζει ; Έχω ένα Antex 35W, αλλά θέλει αλλαγή μύτης που πάει γύρω στα 8 - 10 και σκεφτόμουν μήπως αξίζει του Lidl.

Για να εχεις Antex 35W σημαινει οτι εχεις απαιτησεις, καλυτερα να αγορασεις μια μυτη. Αυτο του LIDL ειναι για δευτερο κολλητηρι και σε καμια περπτωση δεν αγγιζει το antex (ουτε πιασιμο, ουτε ποιοτητα, ουτε αποδοση).
Ομως για 10 ευρω αντε καλο ειναι.

Άραγε θα δεχτούν να μου αλλάξουν στο σέρβις το παλαιότερο μοντέλο του ταινιολειαντήρα με το καινούργιο; Ότι και να δοκίμασα εξακολουθεί να μου πετάει την ταινία προς τα έξω και μου σπάει τα νεύρα.

Χρήστο ...εδώ είσαι αν δεν στο αλλάξουν http://avclub.gr/forum/showthread.php/117926-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Lidl-A%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82?p=1057977233&viewfull=1#post1057977233

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τσίμπησα το set με τα 276 εξαρτήματα για dremel. Και το 1/10 της αντοχής των original να έχουν, 15 κάνουν...
.
Θα τα χρειαστεις/δουλεψεις ολα?

Το νεο αυτο σετακι αξιζει τα λεφτα του και μονο για το βολικο κουτι που μπαινουν ευκολα και ομορφα τα εξαρτηματα!
Καλοριζικο:)

Για τα κολλητηρια γενικως του λιντλ, εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενος. Οι τιμες τους ειναι πολυ ανταγωνιστικες.

Το νεο αυτο σετακι αξιζει τα λεφτα του και μονο για το βολικο κουτι που μπαινουν ευκολα και ομορφα τα εξαρτηματα!
Καλοριζικο:)

Για τα κολλητηρια γενικως του λιντλ, εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενος. Οι τιμες τους ειναι πολυ ανταγωνιστικες.
Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο το αγόρασα και εγώ το σετακι.Ομορφο και πρακτικό.Την ποιότητα την ξέρουμε.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα
Το κουτί των κοκοψινίων...για τα ντρεμελοειδή τι ύψος έχει;
Καλοδούλευτα επίσης σε όλους!!!

Καλησπέρα
Το κουτί των κοκοψινίων...για τα ντρεμελοειδή τι ύψος έχει;
Καλοδούλευτα επίσης σε όλους!!!

Το υπολογισα περιπου στους ~10/12 ποντους υψος και ~20 διαμετρο.
Ας το μετρησουν καλυτερα τα παιδια που το πηραν.

Ενδιαφέρομαι για τον ταινιολειαντήρα, έστειλα το γιο μου στη Ν. Ιωνία και στους Αμπελοκήπους, δεν βρήκε, τον ανιψιό μου στη Γλυφάδα και δεν βρήκε και αρχίζω να απογοητεύομαι.
Γνωρίζει κανείς που υπάρχει;