Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχουν άτιμο ρούφηγμα... αλλά μου την κάνανε από πλακέτα. Ένα bosch οικιακό που είχα πάρει πανάκριβο ...δεν ρουφάει ούτε την αναπνοή του.

κι εγω περσι ειχα αγορασει μια 911 GT3 (την manual οχι την PDK) αλλά κουμπωνα την 7μη ταχυτητα και δεν ξεκιναγε, ε ... την επεστρεψα χωρις να τη δοκιμασω.:flipout:

Μην ξαναπάρεις τέτοια ...περίμενε θα φέρει το Lidl !!! :flipout::flipout:-bye-

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έχουν άτιμο ρούφηγμα... αλλά μου την κάνανε από πλακέτα. Ένα bosch οικιακό που είχα πάρει πανάκριβο ...δεν ρουφάει ούτε την αναπνοή του.

κανε ενα πειραμα (στο χαλασμενο) να βαλεις ενα αλλο BMS με αρκετα Αμπερ μηπως και δουλεψει. Δεν εχω ανοιξει σκουπακι Silvercrest αλλά λεω μηπως!

-bye-

κανε ενα πειραμα (στο χαλασμενο) να βαλεις ενα αλλο BMS με αρκετα Αμπερ μηπως και δουλεψει. Δεν εχω ανοιξει σκουπακι Silvercrest αλλά λεω μηπως!

-bye-

--BMS :chinscratch: σπάστο στην καθομιλουμένη ...

Φορτιστή εννοείς ?? ή Building Management System

Μάλλον Battery Management System.... να μου πεις ποιο είναι να το αλλάξω ... αφού φωτογραφήσω την πλακέτα.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το 1,5A που γραφεις ειναι υπερβολικο
Εχω το σκουπακι (2-3 χρονια παλιο) και το τροφοδοτικο γραφει output 9,6V - 300mA

τοσο και το δικο μου

Τα περισσότερα σκουπάκια ήταν προβληματικά. Στο τέλος μου έχουν στείλει ένα παλαιότερο με αρθμό IAN49390. Είναι του 06/2010
με αντάπτορα τροφοδοσίας γιατί προοριζόταν για UK .
Μέχρι στιγμής όλα είναι ΟΚ αλλά πιστεύω ότι θα τα παίξει λόγω παλαιότητας μπαταριών αν δεν τις έχουν αλλάξει,
H διαφορά είναι λίγο στο σχεδιασμό και όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση δεν ανάβει το λαμπάκι πράσινο.
Κάποιος είπε εδώ ότι δεν του το αλλάζουν γιατί;

Κυριάκο και εμένα 9,6V -300mA γράφει.
Και για να περιγράψω τώρα που το ξαναέβαλα στην μ πρίζα τα συμπτώματα του ασθενούς ... όταν του δίνω ρεύμα αναβοσβήνει 2 φορές το λαμπάκι σε κόκκινο χρώμα και μετά ανάβει πράσινο.
Τι θεραπεία να του δώσω ηλεκτρονικοί ιατροί μου ??

Ερμμμμμ χωρίς να θέλω να σας εκνευρίσω... τι σημαίνει radial? Είναι αυτά που έχουν και sliding?

Επίσης να πω ότι θα προτιμούσα πριόνι πάγκου ΠΧ ΕΙNHELL TC-TS 2025 αλλά φοβάμαι ότι σε αυτη την κατηγορία τιμής δεν θα έχει καμία ακρίβεια.

Radial ειναι αυτο που λες. Αν εχεις χωρο παρτ'το το einhell. Εχει πολλες περισσότερες δυνατοτητες απο φαλτσοπριονο. Οσο για την ακρίβεια, ειναι σχετικο. Εγω παντα με μετρο μετραω τον φραχτη, δεν καθομαι να δω τις ενδείξεις

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για ποιον λογο να μας εκνευρισεις ακριβως...??? :)

Radial = Συρρομενο...
λογω οτι εχει και την δυνατοτητα να συρρετε η κεφαλη του δινει το πλεονεκτημα οτι κοβει μεγαλυτερα πλατη...δες φωτο παρακατω...

ryobi-miter-saws-tss120l-64_1000.jpg

Το παγκοπροιονο που παραθετεις ειναι για αλλη πρωταρχικη χρηση...αν και με τα αναλογα jig ως ενα βαθμο μπορει να σου κανει και τις δυο δουλειες...
Πρεπει να δεις τι προβλεπεις να κανεις με αυτο για να αποφασισεις για το ποιος τυπος σου χρειαζεται εκ των δυο...

Eυχαριστώ πολύ παιδιά!
Χώρο δεν έχω (ίσως μπαλκόνι) αλλά χρειάζομαι κάτι για να κάνω κοπές ακριβείας.

Το δισκοπρίονο πάγκου σίγουρα θα βόλευε σε περισσότερες χρήσεις.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για ποιον λογο να μας εκνευρισεις ακριβως...??? :)

Radial = Συρρομενο...
λογω οτι εχει και την δυνατοτητα να συρρετε η κεφαλη του δινει το πλεονεκτημα οτι κοβει μεγαλυτερα πλατη...δες φωτο παρακατω...

ryobi-miter-saws-tss120l-64_1000.jpg

Το παγκοπροιονο που παραθετεις ειναι για αλλη πρωταρχικη χρηση...αν και με τα αναλογα jig ως ενα βαθμο μπορει να σου κανει και τις δυο δουλειες...
Πρεπει να δεις τι προβλεπεις να κανεις με αυτο για να αποφασισεις για το ποιος τυπος σου χρειαζεται εκ των δυο...

Χρήστο +1 για το radial.

Επίσης ένα παλικάρι στο fb το δίνει 80 ευρώ σε κατάσταση πολύ καλή.
Radial ειναι αυτο!
Ολα τα αλλα πιανουν πολυ χωρο.
https://www.axminster.co.uk/festool-kapex-ks-120-eb-compound-slide-mitre-saw-ax718884

zoom.jpg

Πάρτο Χρήστο να κάνεις δουλειά σου παιδί μου ... 70 έχει και αν χρειασθείς κάτι καλύτερο και διαφορετικό το παίρνεις αργότερα. -bye-