Καλημέρα σε όλους. Να ρωτήσω τους ειδικούς:
Το κρουστικό δράπανο του Σαββάτου είναι το μοναδικό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο του Lidl ή κυκλοφορεί και άλλο?
Το ρωτάω από άποψη κόστους, μήπως φέρνει και κάποιο πιο μικρό φθηνότερο.
Το χρειάζομαι για ψιλοεργασίες στο σπίτι (π.χ. βιδώματα, ξεβιδώματα και τρύπες σε τοίχο για να αναρτήσω 2 μικρά έτοιμα στεγαστράκια από αλουμίνιο)
Θα μου κάνει δουλειά κάποιο μικρότερο ή να πάρω το συγκεκριμένο?
Σημείωση: Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα...
Εγώ χρειάζομαι και διάτρηση σε τούβλο ή πιθανόν και μπετό. Θα μου κάνει τη δουλειά το άλλο που προτείνεις?
Αυτή η δυνατότητα κρούσης που αναφέρει το συγκεκριμένο παλμικό, είναι ικανή να τρυπήσει σοβά με τούβλο;Νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που φερνει αυτο το 12βολτο παλμικο.
Μου κανει μεγαλη και θετικοτατη εντυπωση οτι εχει διακοπτη δυο ταχυτητων καθως επισης και διακοπτη απενεργοποιησης της κρουσης!!!
Απενεργοποιωντας την κρουση γινεται Ιδανικο για χρηση σαν τρυπανι και κυριως σαν βιδολογος/κατσαβιδι χωρις κρουση για τις μικρες βιδες.
Το λεω αυτο γιατι εχω σπασει πολλες μικρες βιδες χρησιμοποιωντας 7βολτο παλμικο. Τα παλμικα εχουν πολυ ροπη και χρηζουν προσοχης.
Επισης εχει λεντακι φωτισμου και μετρητη μπαταριας πανω στο σωμα του εργαλειου. Τα χαρακτηριστικα του δηλαδη ειναι αριστα. Απο δυναμη δεν ξερω.
Mακαρι να εβγαζε η Bosch ειτε η Μακιτα ενα 12βολτο παλμικο με ρυθμιζομενες στροφες και απενεργοποιηση της κρουσης.
εμένα στο σπιτι με αυτο το ποιό παλιο μοντελο ηρθε ψυκτικος και μου εβαλε air contition και ηταν λεει πολύ ευχαριστημένος το ειχε πολυ καιρόΑυτή η δυνατότητα κρούσης που αναφέρει το συγκεκριμένο παλμικό, είναι ικανή να τρυπήσει σοβά με τούβλο;
γραψτε λαθος παιδια για το sds με μπαταρια νομιζα και λέγατεεμένα στο σπιτι με αυτο το ποιό παλιο μοντελο ηρθε ψυκτικος και μου εβαλε air contition και ηταν λεει πολύ ευχαριστημένος το ειχε πολυ καιρό
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.