Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Επειδή είπες προηγούμενο μοντέλο νόμιζα αναφερόσουν σε 12v..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για τους εργενηδες και οχι μονο, ανεκαλυψα οτι το λιντλ βγαζει νοστιμες μεριδες ετοιμου φαγητου χωρις συντηρητικα και made in Greece.
Παστιτσιο, μουσακα, σουτζουκακια με ρυζι, φασολακια, γεμιστα, σπανακοριζο κλπ., που ζεσταινονται σε 2 λεπτα στον φουρνο μικροκυμματων.

Επισης σημερα εχει και διαφορες κολλητικες ταινιες 3Μ, ακριβοτερες απο τις υπολοιπες στην πιατσα, αλλα η διαφορα στην ποιοτητα ειναι τεραστια.

Καλημέρα σε όλους. Να ρωτήσω τους ειδικούς:
Το κρουστικό δράπανο του Σαββάτου είναι το μοναδικό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο του Lidl ή κυκλοφορεί και άλλο?
Το ρωτάω από άποψη κόστους, μήπως φέρνει και κάποιο πιο μικρό φθηνότερο.
Το χρειάζομαι για ψιλοεργασίες στο σπίτι (π.χ. βιδώματα, ξεβιδώματα και τρύπες σε τοίχο για να αναρτήσω 2 μικρά έτοιμα στεγαστράκια από αλουμίνιο)
Θα μου κάνει δουλειά κάποιο μικρότερο ή να πάρω το συγκεκριμένο?

Σημείωση: Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα...

Εγώ ανακάλυψα πως τα lidl πουλάνε και αλλά πράγματα εκτός εργαλεία ... ούπς ... παντός το 12ν το εσθανομαι πολύ δυνατό ..

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα σε όλους. Να ρωτήσω τους ειδικούς:
Το κρουστικό δράπανο του Σαββάτου είναι το μοναδικό κρουστικό δραπανοκατσάβιδο του Lidl ή κυκλοφορεί και άλλο?
Το ρωτάω από άποψη κόστους, μήπως φέρνει και κάποιο πιο μικρό φθηνότερο.
Το χρειάζομαι για ψιλοεργασίες στο σπίτι (π.χ. βιδώματα, ξεβιδώματα και τρύπες σε τοίχο για να αναρτήσω 2 μικρά έτοιμα στεγαστράκια από αλουμίνιο)
Θα μου κάνει δουλειά κάποιο μικρότερο ή να πάρω το συγκεκριμένο?

Σημείωση: Δεν βιάζομαι ιδιαίτερα...

Όχι αδερφέ μου αυτό το εργαλείο δε νομίζω πως κάνει καλύτερα να περιμένεις για το κρουστικό δράπανοκατσαβιδο που νομίζω ότι είναι το must εργαλείο για το σπίτι

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οπότε υπάρχει και άλλο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο εκτός από αυτό?

Αδελφέ μου είναι δύο διαφορετικά εργαλεία αυτό ενδείκνυται για διάτρηση σε Δομικά υλικά και όπως αναφέρθηκε παραπάνω η σε άλλο post δεν θυμάμαι Και Χαρίσιού ως σκαπτικό Με απόδοση στο ελάχιστο. Ενώ αυτό που αναφέρομαι είναι εντελώς άλλο εργαλείο . Ενδείκνυται για βίδωμα Διάτρηση σε υλικά ελαφράς δόμησης μέταλλο.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ χρειάζομαι και διάτρηση σε τούβλο ή πιθανόν και μπετό. Θα μου κάνει τη δουλειά το άλλο που προτείνεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ χρειάζομαι και διάτρηση σε τούβλο ή πιθανόν και μπετό. Θα μου κάνει τη δουλειά το άλλο που προτείνεις?

Σαφος κ θα στην κάνει (με λίγο ζόρι στο μπετό ) αλλά με αυτό π σ λέω θα μπορης να κανείς όλα όσα ανέφερες ... με το κρουστικο του Σαββάτου δεν με φαντάζομαι να βιδώνω !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

:SFGSFGSF:
Οπότε θα περιμένω. Μήπως ξέρεις τον κωδικό του κρουστικού δραπανοκατσάβιδου που προτείνεις για να ψάξω κανένα review?

Νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που φερνει αυτο το 12βολτο παλμικο.

Μου κανει μεγαλη και θετικοτατη εντυπωση οτι εχει διακοπτη δυο ταχυτητων καθως επισης και διακοπτη απενεργοποιησης της κρουσης!!!
Απενεργοποιωντας την κρουση γινεται Ιδανικο για χρηση σαν τρυπανι και κυριως σαν βιδολογος/κατσαβιδι χωρις κρουση για τις μικρες βιδες.
Το λεω αυτο γιατι εχω σπασει πολλες μικρες βιδες χρησιμοποιωντας 7βολτο παλμικο. Τα παλμικα εχουν πολυ ροπη και χρηζουν προσοχης.

Επισης εχει λεντακι φωτισμου και μετρητη μπαταριας πανω στο σωμα του εργαλειου. Τα χαρακτηριστικα του δηλαδη ειναι αριστα. Απο δυναμη δεν ξερω.

Mακαρι να εβγαζε η Bosch ειτε η Μακιτα ενα 12βολτο παλμικο με ρυθμιζομενες στροφες και απενεργοποιηση της κρουσης.
Αυτή η δυνατότητα κρούσης που αναφέρει το συγκεκριμένο παλμικό, είναι ικανή να τρυπήσει σοβά με τούβλο;

Η κρούση που αναφέρεται στο παλμικό κατσαβίδι είναι κατά την φορά της περιστροφής για να βιδώνει με μεγαλύτερη δύναμη, δεν είναι κρούση κατά την κατεύθυνση του τρυπήματος για να βοηθήσει σε τούβλο ή μπετόν. Από ότι έχω καταλάβει (και ας με διορθώσει κανένας πιο έμπειρος) το σημερινό 12V παλμικό κατσαβίδι λόγω της δυνατότητας να απενεργοποιήσεις την περιστροφική κρούση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απλό τρυπάνι για πιο μαλακά υλικά όπως Ξύλο και Σίδερο που δεν χρειάζονται την κρουστική λειτουργία κατά τη φορά του τρυπήματος.

Αυτή η δυνατότητα κρούσης που αναφέρει το συγκεκριμένο παλμικό, είναι ικανή να τρυπήσει σοβά με τούβλο;
εμένα στο σπιτι με αυτο το ποιό παλιο μοντελο ηρθε ψυκτικος και μου εβαλε air contition και ηταν λεει πολύ ευχαριστημένος το ειχε πολυ καιρό

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμένα στο σπιτι με αυτο το ποιό παλιο μοντελο ηρθε ψυκτικος και μου εβαλε air contition και ηταν λεει πολύ ευχαριστημένος το ειχε πολυ καιρό

γραψτε λαθος παιδια για το sds με μπαταρια νομιζα και λέγατε

Γειά σας παιδιά!
Μετά από κάμποσο καιρό που έχω να ποστάρω (λόγο προσωπικών θεμάτων) είμαι πάλι πάλι πίσω στην παρέα.Βλεπω οι περισσότεροι συνεχίζετε ακάθεκτοι παραλαβές,αγορές... μπράβο!
Τώρα όσον αφορά το σημερινό παλμικό 12V σε σχέση με το 20V παραθέτω ένα βίντεο ενός Ιταλού που δείχνει τις διαφορές μεταξύ τους.

https://youtu.be/hFeDkkXG65A

Όσο για το κρουστικο που έχει το Σάββατο αν και δεν το έχω ψάξει δεν θα το έπαιρνα.Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον. περιμένω εδώ και πολύ καιρό να φέρει το άλλο 20V κρουστικο δραπανοκατσαβιδο που ελπίζω ότι μέχρι Σεπτέμβρη θα το έχει φέρει γιατί κοντεύει χρόνος από την τελευταία φόρα.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

https://www.lidl.de/de/parkside-2-gang-akku-schlagbohrschrauber-psbsa-20-li-a1-mit-akku/p244416
Αυτό είναι το κρουστικό της 20ν σειράς με την κλασική κεφαλή των 13mm.
Όμως δεν ξέρουμε πότε και αν θα το φέρει.
Στο ιταλικό λιντλ το έφερε 2-3 φορές τον τελευταίο χρόνο. Εδώ ακόμα να φανεί.

το brushless να φέρουν εκεί θα κάνει διαφορά ... στα 70 δεν θα το πιάνει κανένα άλλο ...

Αν κ δεν εντάσεται τόσο στο thread, το καλαμι με τα συνεργα το χεις παρει κανεις? Αξιζει για 25 ευρώ?

Για την ηλεκτροσυγκοληση της lidl τι ηλεκτροδια να παρω?Πηρα κατι τυχαια,και απογοητευτηκα.Το ξερω ειμαι εντελως αρχαριος οποτε κατι ποιοτικο/ευκολο σε 1.6 2 mm
Ευχαριστω