Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι Δημητρη, για μεχρι 6μμ συνδετηρες και βελονακια ειναι μια χαρα. Αν κατα τυχη βρεις πουθενα βελονακια 6μμ μηκος (τυπου 18G) let me know.

@mastroxalastis :)
Kαλως ορισες φιλε!

Ενα καρφωτικο και μαλιστα 4βολτο ειναι λογικο να υπολειπεται σε ισχυ ενος ηλεκτρικου.
Η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη, αλλα ειναι υπαρκτη στους μεγαλους συνδετηρες που δεν βυθιζονται πληρως.

Ομως στα 18βολτα καρφωτικα δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ ενος ηλεκτρικου και ενος καρφωτικου μπαταριας. Ειναι ομως πανακριβα...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

@mastroxalastis :)
Kαλως ορισες φιλε!

Ενα καρφωτικο και μαλιστα 4βολτο ειναι λογικο να υπολειπεται σε ισχυ ενος ηλεκτρικου.
Η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη, αλλα ειναι υπαρκτη στους μεγαλους συνδετηρες που δεν βυθιζονται πληρως.

Ομως στα 18βολτα καρφωτικα δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ ενος ηλεκτρικου και ενος καρφωτικου μπαταριας. Ειναι ομως πανακριβα...

Ευχαριστώ, καλώς σας βρήκα (και με την ευκαιρία, τι ΣΥΛΛΟΓΑΡΑ εργαλείων είναι αυτή που έχεις! :D ).
Ιδανικά θα ήθελα να έχω αυτό το μπαταρίας για μικροδουλειές και το άλλο, το πιο μεγάλο της parkside για τα μεγαλύτερα (αφού για πνευματικό δεν παίζει).
Έχουν μεγάλη διαφορά τα δύο ρεύματος;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Με την ευκαιρία, μια ιστορία για τα Lidl, που από ότι διαβάζω δεν είναι η εξαίρεση:

Τις προάλλες είχα πάρει το 20v δράπανο. Έχω ήδη το 16v, οπότε δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν καλή αγορά. Το κράτησα κλειστό ενώ το σκεφτόμουν (π.χ. μήπως να περιμένω το κρουστικό). Επειδή, λοιπόν, χθες πήρα τελικά το 18v κρουστικό της B&D, αποφάσισα να το γυρίσω πίσω το parkside. Το πάω στο κατάστημα, το αφήνω στο ταμείο να πάρω κάτι άλλα και σκεφτόμουν ότι είναι η "τέλεια αλλαγή". Ήταν μέσα στην -ανέγγιχτη- συσκευασία, με τις ταινίες ακόμα γύρω, με το καλωδιάκι ασφαλείας στο βαλιτσάκι κ.τ.λ. κ.τ.λ. (και με την απόδειξη, βέβαια). Οπότε, όταν πήγα στο ταμείο, διαπίστωσα με έκπληξη ότι το είχε ανοίξει εντελώς η κοπέλα.
Και όταν τη ρώτησα γιατί (αφού θα μπορούσαν, δικαίως, να το πουλήσουν σαν εντελώς καινούριο), η απάντηση ήταν:
"Για λόγους ασφαλείας μας έχουν πει να τα ανοίγουμε. Τις προάλλες ένας κύριος έφερε έτσι ένα εντελώς κλειστό, με το δεματικό περασμένο και τα σελοτέιπ και μέσα είχε ένα άλλο, άσχετο, παλιό και διαλυμένο εργαλείο"...

Μια ζωή "πονηροί" θα είμαστε και όταν τα Lidl αλλάξουν πολιτική στις αλλαγές θα μας φταίνε οι "γερμαναράδες"... Κρίμα.

Μια και ο λόγος για μικρά καρφωτικά, για τους άφραγκους της παρέας υπάρχει και αυτό. Στην φωτογραφία είναι καρφωμένα στο σουηδικό πεύκο δίχαλα 8mm και βελονάκια 10mm.
5 ευρώ από τα jumbo - γυμνάζεις και τους μυς της παλάμης, αν και στην χώρα μας η καθημερινότητα έχει ήδη φροντίσει γι'αυτό.

20181123_1115501_zpsdiyd2ijr.jpg

Θέλω να πάρω ένα κολλητήρι. Αξίζει να περιμένω το σταθμό κόλλησης που βγάζει το lidl; Είδα ότι τον είχε βγάλει πέρυσι Ιανουάριο, οπότε ίσως ξαναβγεί με τη νέα χρονιά.

Ρέ παιδιά έχει πετύχει κανένας σε κάποιο κατάστημα το τροχουδάκι μπαταρίας που είχε βγάλει πριν μήνες? Από αυτά που εμφανίζονται που και που στα ράφια διαφόρων lidl.
Έχω μετανιώσει που δεν το πήρα τότε ο βλακας και θα μου είχε λύσει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις που ήθελα μικρές και γρήγορες κοπες.
Υπάρχει περιπτώσει να το αγοράσω από το service αν το έχουν stock? Καινούργιο βέβαια.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα συγνώμη για το off topic θέμα θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά αυτήν εδώ την ηλεκτρονική μάσκα ηλεκτροκόλλησης που τη βρήκα σε προσφορά.
Έχω ήδη την ηλεκτρονική μάσκα της ιμπέρια και ήθελα αυτή για δεύτερη, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ τη γνώμη σας για το πώς την βλέπετε εσείς .
https://www.thevashop.gr/index.php?route=product/product&product_id=8100

BORMANN BWH 1000 ΜΑΣΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ
Περιγραφή
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Οθόνη: 90χ30mm
Φωτοκύτταρα: 2
Ενέργεια: ηλιακή κυψέλη
Σκίαση: DIN 11
Προστασία UV: DIN 15
Λείανση: ΟΧΙ
Βάρος: 0,4 KG

Επίσης προχθές στο Black Friday στο Lidl Χαϊδαρίου τα κολονάτα δράπανα εξαφανίστηκαν με το που άνοιξε το κατάστημα. Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα ένα στα χέρια τα άλλα εξαφανίστηκαν Μέσα σε λίγα λεπτά.

Το ερωτημα μεταφερθηκε στο νημα "Μαστορες τα φωτα σας".

Θέλω να πάρω ένα κολλητήρι. Αξίζει να περιμένω το σταθμό κόλλησης που βγάζει το lidl; Είδα ότι τον είχε βγάλει πέρυσι Ιανουάριο, οπότε ίσως ξαναβγεί με τη νέα χρονιά.

Αν εννοεις τον σταθμο με την ψηφιακη οθονη δεν ξερω αλλα αν εννοεις τον απλο που ρυθμιζει την θερμοκρασια απο τον περιστροφικο διακοπτη,δεν αξιζει τα λεφτα του...οσο και αν κοστισει οσο με αφορα.
Αγορασα αυτο https://www.banggood.com/936H-80W-L...S&rmmds=myorder&ID=523699224&cur_warehouse=CN και ειναι κλασεις ανωτερο.
Ξεκιναει περιπου στα 90W και πεφτει οσο χρειαζεται ~2-25 για να διατηρησει την θερμοκρασια που του δινουμε,το θερμομετρο που εχω τερματιζει στους 260 C...οποτε δεν εχω τσεκαρει αν πιανει τους 480 κελσιου που λεει.
Το σιγουρο ειναι οτι το καλάι των 2,5mm γινεται νερο στην ανωτατη ρυθμιση.

Αν εννοεις τον σταθμο με την ψηφιακη οθονη δεν ξερω αλλα αν εννοεις τον απλο που ρυθμιζει την θερμοκρασια απο τον περιστροφικο διακοπτη,δεν αξιζει τα λεφτα του...οσο και αν κοστισει οσο με αφορα.
Αγορασα αυτο https://www.banggood.com/936H-80W-L...S&rmmds=myorder&ID=523699224&cur_warehouse=CN και ειναι κλασεις ανωτερο.
Ξεκιναει περιπου στα 90W και πεφτει οσο χρειαζεται ~2-25 για να διατηρησει την θερμοκρασια που του δινουμε,το θερμομετρο που εχω τερματιζει στους 260 C...οποτε δεν εχω τσεκαρει αν πιανει τους 480 κελσιου που λεει.
Το σιγουρο ειναι οτι το καλάι των 2,5mm γινεται νερο στην ανωτατη ρυθμιση.
Το κολλητήρι δεν αξιζει με ελάχιστη χρήση μου κάηκε. Το είχα πάρει πριν μερικούς μήνες.
Η μύτη μετα από καμιά 10ρια κολλήματα έλιωσε μπροστά. Τελικά το πέταξα.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κολλητήρι δεν αξιζει με ελάχιστη χρήση μου κάηκε. Το είχα πάρει πριν μερικούς μήνες.
Η μύτη μετα από καμιά 10ρια κολλήματα έλιωσε μπροστά. Τελικά το πέταξα.

Αν λες για το κολλητηρι της Parkside και το δικο μου μετα απο ελαχιστη χρηση,βρηκε την θεση που του αρμοζε...στην ανακυκλωση.

Δεν ξερω αν λετε για αυτο https://www.youtube.com/watch?v=m-Vx4P3DPhk αλλα εγω το εχω 10 χρονια και δουλευει αψογα.

Για αυτο ακριβως λεω.
Δεν ειναι μονο οτι χαλασε πολυ γρηγορα αλλα και οτι οποτε χρειαστηκε να ξεκολλησω κατι μεγαλο δεν τα καταφερνε.Νομιζω πως δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβαινει στους βαθμους που υποσχεται....απο την αλλη βεβαια,μπορει να επεσα σε λεμονι και να το αδικω.

Αν λες για το κολλητηρι της Parkside και το δικο μου μετα απο ελαχιστη χρηση,βρηκε την θεση που του αρμοζε...στην ανακυκλωση.

Χάχαχα για το ίδιο μιλάμε

πήρα αυτό και με βόλεψε, (ελάχιστη χρήση)
έχει καλές κριτικές στα σχόλια

Καλημέρα!
Ψάχνω για μια φθηνή σκουπα να την συνδέσω με το φαλτσοπρίονο parkaside. Η σκούπα που βγάζει την πέμπτη για την στάχτη ξέρει κανείς αν κάνει; θα τα μαζεύει τα πριονίδια;
Ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους σας...

Αυτη την απορια εχω και εγω. Παντως απο watt δεν παει πισω με 1250 watt πρεπει να ειναι καλη.
Γιαννη θελω να παραγγείλω ενα κυκλωνικο. Τσεκαρε το αν θελεις και εσυ καθως ειναι καλη μοντα!

Αυτη την απορια εχω και εγω. Παντως απο watt δεν παει πισω με 1250 watt πρεπει να ειναι καλη.
Γιαννη θελω να παραγγείλω ενα κυκλωνικο. Τσεκαρε το αν θελεις και εσυ καθως ειναι καλη μοντα!

Κυριάκο καλημέρα άμα δεν βρεις εσύ κανένα καλό που είσαι γατόνι σ αυτά από μένα μη περιμένεις

Καλημέρα!
Ψάχνω για μια φθηνή σκουπα να την συνδέσω με το φαλτσοπρίονο parkaside. Η σκούπα που βγάζει την πέμπτη για την στάχτη ξέρει κανείς αν κάνει; θα τα μαζεύει τα πριονίδια;
Ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους σας...

Αυτή τη φορά το leroy εχει την λυση. :-)

cd305632427aa258f6c0fd2d1b110f99.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Αυτό με την σκούπα στάχτης το είχα σκευτι και εγώ .. είναι πολύ φθηνές και αρκετά δυνατές σε συνδυασμό με έναν κυκλώνα νομίζω θα είναι καλός συνδυασμός https://youtu.be/c19NzKRkv7E

Sent from my iPhone using Tapatalk