Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κυριάκο, έχε υπόψη ότι είναι αρκετά δύσκολο να τροχισεις τα σκαρπελα με τους τροχούς, θέλει μπόλικη τέχνη. Αν και φαντάζομαι ότι το ξέρεις.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο σε τέτοιο εργαλείο δεν θα έβαζα καλό σκαρπελο για τροχισμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω λεω να χτυπησω αυτο για δοκιμη με τα σκαρπελα!
https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=18943

Αν τροχίσεις σκαρπέλο μ´ αυτό εμένα να με χέσεις... Κανένα τσεκούρι μπορεί...
Για δες τον τύπο στη δεύτερη φωτογραφία... Για πές μου τι νομίζεις οτι κάνει; Τροχίζει το σκαρπέλο;

Μπραβο ρε Παναγιωτη!!!!!!!!!!!!!

Αντε να ερθουν και εδω!

Εσυ ποια σκουπας εχεις θυμησε μου!

Karcher MV 6 P Premium

Μπραβο ρε Παναγιωτη!!!!!!!!!!!!!

Αντε να ερθουν και εδω!

Εσυ ποια σκουπας εχεις θυμησε μου!

Καλητερα σε τενειολειαντιρα τα σκαρπελα με γυαλοχαρτο ψιλό

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα!
Ψάχνω για μια φθηνή σκουπα να την συνδέσω με το φαλτσοπρίονο parkaside. Η σκούπα που βγάζει την πέμπτη για την στάχτη ξέρει κανείς αν κάνει; θα τα μαζεύει τα πριονίδια;
Ευχαριστώ και καλημέρα σε όλους σας...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την εχω εγω και αν δεν την χρησιμοποιησεις για σταχτες θα τραβαει καλα πιστευω (δεν εχω δοκιμασει να την συνδεσω σε εργαλειο).
Αν ομως τραβηξεις σταχτες,το φιλτρο φραζει πολυ γρηγορα και δεν θυμαμαι κατα ποσο επανερχεται στην αρχικη πριν χρησιμοποιηθει για σταχτες κατασταση αφου το καθαρισω.
Κανε το μοντ με το φανελακι βαζοντας μια φλαντζα απο βαμβακερη φανελα που θα μονωνει το καπακι/φιλτρο απο το δοχειο συλλογης,πριν τραβηξεις σταχτες..ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο.
Νομιζω πως αξιζει να δοκιμασεις αν τραβαει τα πριονιδια..και αν ΔΕΝ, την επιστρεφεις.

Την εχω εγω και αν δεν την χρησιμοποιησεις για σταχτες θα τραβαει καλα πιστευω (δεν εχω δοκιμασει να την συνδεσω σε εργαλειο).
Αν ομως τραβηξεις σταχτες,το φιλτρο φραζει πολυ γρηγορα και δεν θυμαμαι κατα ποσο επανερχεται στην αρχικη πριν χρησιμοποιηθει για σταχτες κατασταση αφου το καθαρισω.
Κανε το μοντ με το φανελακι βαζοντας μια φλαντζα απο βαμβακερη φανελα που θα μονωνει το καπακι/φιλτρο απο το δοχειο συλλογης,πριν τραβηξεις σταχτες..ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο.
Νομιζω πως αξιζει να δοκιμασεις αν τραβαει τα πριονιδια..και αν ΔΕΝ, την επιστρεφεις.
Καλημέρα είναι μια λύση αφού υπάρχει και η επιστροφή!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ από αύριο Δευτέρα τα πραγματικά εργαλεία σε απίστευτες τιμές! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ!

Κάπως έτσι λειτουργεί το clickbait και κερδίζουν λεφτά οι απανταχού ψωροσελίδες.

Eκτός θέματος αλλά κάποτε γύρω στο 2006 είχε βγάλει το carefur δράπανα και τροχούς με 10 ευρώ. Δεν θα το πιστέψετε ολόκληρο σπίτι έφτιαξα και ακόμα δουλεύει το δραπανο πριν ένα μήνα το πήρα και πέρασα σε συγγενή μου κάτι εξωτερικά φωτιστικά! 8 φωτιστικά τρύπημα με κρούση στους εξωτερικούς τοίχους δεν κατάλαβε τίποτα. Στο κουτί μάλιστα είχε και εφεδρικά καρβουνάκια που ακόμα δεν χρειάστηκαν...... Φοβάμαι το bosh που έχω θα χαλάσει από μη χρήση.....

Aκομα κυκλοφορουν σε ολες τις χωρες του πρωην Ανατολικου μπλοκ τετοια δραπανακια, τροχοι και τριβεια γυρω στα 10 ευρω. Ντοπιες παραγωγες αλλα και κινεζικες.
Μπορει να σου κατσει καποιο καλo, μπορει να ειναι για πεταμα μετα απο 2-3 χρησεις, μπορει και DOA οποτε παιρνεις τα λεφτα σου πισω. Λαχειο η αγορα τους...

Ειχα αγορασει απο Ali αρκετα bit που ο πωλητης γραφει οτι το στελεχος ειναι 6mm. Τα παρελαβα και διαπιστωσα οτι το στελεχος ειναι 6,35mm. Του εκανα μανουρα και αμεσως μου πιστωσε το 1/3 του ποσου που ειχα ξοδεψει. Μετα αγορασα απο τον ιδιο πωλητη το collet 6,35 που μαζι με collet 8mm κοστισαν μονο 1,68 ευρω. Σε ρουτερ Parkside δουλευουν θαυμασια.