Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παράκληση αν καποιος βρει το καρφωτικο σε κάποιο καταστημα ας το γράψει (παρεμπιπτόντως ποτε το ειχε και δεν το ειδα :( ) μιας και στη μεταμόρφωση δεν υπηρχε.επισης αν καποιος το εχει και δεν το θελει με χαρα να το αγοράσω. Τέλος αν τπτ απο ολα αυτα δε γινεται κάποια προταση για κάποιο αντιστοιχο οικονομικο; Για καρφακια το θελω κυρίως.

Παράκληση αν καποιος βρει το καρφωτικο σε κάποιο καταστημα ας το γράψει (παρεμπιπτόντως ποτε το ειχε και δεν το ειδα :( ) μιας και στη μεταμόρφωση δεν υπηρχε.επισης αν καποιος το εχει και δεν το θελει με χαρα να το αγοράσω. Τέλος αν τπτ απο ολα αυτα δε γινεται κάποια προταση για κάποιο αντιστοιχο οικονομικο; Για καρφακια το θελω κυρίως.

Εισαι σιγουρος οτι δεν το ειχε; Την Παρασκευη το βραδυ ειχε 5-6. Εγω, παντως, παραλιγο να μην τα δω. Ηταν σε ασχετο σημειο, στο βαθος αριστερα, πανω σε κατι μπουφαν.

Εισαι σιγουρος οτι δεν το ειχε; Την Παρασκευη το βραδυ ειχε 5-6. Εγω, παντως, παραλιγο να μην τα δω. Ηταν σε ασχετο σημειο, στο βαθος αριστερα, πανω σε κατι μπουφαν.
Μαλλον αυτη τη βδομαδα το lidl ειχε και διαφορετικα εργαλεια ανα περιοχη εκτος φυλλαδιου. Καρφωτικο εγω δεν βρηκα, αλλα βρηκα τον ταινιολειαντηρα στα 25 , αυτον με το μικρο ραουλο μπροστα. Σε αλλο βρηκα ενα παλμικο 20V . Δεν ξερω τι εγινε...

Στην Αμερική δεν μπορεί να παίξει με μούφες θα πρέπει να έχει αμερικάνικες προδιαγραφές δεν είναι Ελλάδα που δεν δίνει λογαριασμό σε κανενα

Γιάννη μου, για να πουλήσει στην Ελλάδα χρειάζεται πιστοποίηση CE και αυτή δεν είναι της πλάκας/μούφα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τον ταινιολειαντήρα,που τον έχει;

Ευχαριστώ
Θερμη Θεσσαλονικης 2 κομματια και το Παλμικο το ειδα στα Νεα Μουδανια Χαλκιδικης. Μαλλον Ξεστοκαρισμα.

Τον ταινιολειαντήρα,που τον έχει;

Ευχαριστώ

Έλα ρε Πάνο ...δεν το παρακολουθείς το μαγαζί... από σήμερα είναι στο φυλλάδιο ο κανονικός ...ο καλός !!!!:flipout:-bye-

Γιώργο τα έχω σχεδόν όλα αυτά ...τον μετρητή υγρασίας θα πάω να πάρω.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

...τον μετρητή υγρασίας θα πάω να πάρω.

Αν πας νωρίς πάρε κ εμένα ένα κ το απόγευμα παιρνάω κ μου το δίνεις. Να γλυτώσω κ τα μεταφορικά!!!

Δε το έλεγες χθες ρε συ που το βρηκα στον Πειραια!!!
Επισης Κωστη αν βρεις καμια σεγα κλειστη παρε μου την!

Last edited:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σαββατο απογευμα ειχε 2-3 (στη Μεταμορφωση )αλλα ολα σε ανοιγμενη-κακη συσκευασια - δεν ειδα τιμη .

Εδω το νεο μου μινι δισκοπριονακι.

Parkside PHKSA 12 A1

Παιρνει δισκο 85 χιλιοστα στροφαρεις στις 1400 στροφες ανα λεπτο και στις 90 μοιρες κοβει 26 χιλιοστα και στις 45 μοιρες κοβει 17 χιλιοστα!

Συνοδευεται με οδηγο παραλληλης κοπης και ανταπτορα αναροφησης σκονης για ηλεκτρικη σκουπα !

20190120-194915.jpg

20190120-194939.jpg

Θα δοκιμαστει και σε κοπες και θα εππανελθω!

Πήρα τον μετρητή υγρασίας
Οι σκάλες που είχε μου φάνηκαν ποιοτικές, αλλά ακριβές

Πήρα αυτό

Για αφαίρεση σιλικόνης γύρω από τη μπανιέρα και τοποθέτηση νέας.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος, κάνει δουλειά? Περίμενα να έχει λεπίδα αλλά είναι μόνο πλαστικό. Μην το ανοίξω και δεν κάνει κάτι και πάνε άχρηστα τα 2 !!

Πήρα αυτό

Για αφαίρεση σιλικόνης γύρω από τη μπανιέρα και τοποθέτηση νέας.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος, κάνει δουλειά? Περίμενα να έχει λεπίδα αλλά είναι μόνο πλαστικό. Μην το ανοίξω και δεν κάνει κάτι και πάνε άχρηστα τα 2 !!

Κάνει δουλειά.

Όταν βάζεις νέα σιλικόνη αφήνει την ποσότητα που απαιτείται & με την γωνία που θέλεις.

Γιάννη μου, για να πουλήσει στην Ελλάδα χρειάζεται πιστοποίηση CE και αυτή δεν είναι της πλάκας/μούφα.
Συμφωνώ πιστοποίηση παίρνουν όλα όσα πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζει μέσα σε ένα εύρος από τα ελάχιστα απαιτούμενα μέχρι ό,τι πληρώσεις.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σε όλους
Στο ιταλικό λιντλ την άλλη βδομάδα φέρνει το κολονατο δράπανο που νομίζω ότι κάποιος ενδιαφερόταν. Λογικά ακολουθούμε εμείς
Επίσης φέρνει φαλτσοπριονο, επιτοίχιες βάσεις και σταθερό κυκλικό τριβειο με δίσκο 125 (αυτό το σκέφτομαι)

https://www.lidl.it/it/non-food.htm?id=703&week=2

Last edited by a moderator:
Το κυκλικο τριβειο δεν το εχει φερει ποτε. Οπως και ολα τα κυκλικα τριβεια , σταθερα και χειρος.

Το κολωνατο ειναι νεοτερο μοντελο. Ε5. Παλι κατι θα αλλαξανε. Βλεπω laser.