Την πάτησα !!! Τελικά δεν με βλέπω με άλλη μάρκα![]()
Παράκληση αν καποιος βρει το καρφωτικο σε κάποιο καταστημα ας το γράψει (παρεμπιπτόντως ποτε το ειχε και δεν το ειδα) μιας και στη μεταμόρφωση δεν υπηρχε.επισης αν καποιος το εχει και δεν το θελει με χαρα να το αγοράσω. Τέλος αν τπτ απο ολα αυτα δε γινεται κάποια προταση για κάποιο αντιστοιχο οικονομικο; Για καρφακια το θελω κυρίως.
Μαλλον αυτη τη βδομαδα το lidl ειχε και διαφορετικα εργαλεια ανα περιοχη εκτος φυλλαδιου. Καρφωτικο εγω δεν βρηκα, αλλα βρηκα τον ταινιολειαντηρα στα 25 , αυτον με το μικρο ραουλο μπροστα. Σε αλλο βρηκα ενα παλμικο 20V . Δεν ξερω τι εγινε...Εισαι σιγουρος οτι δεν το ειχε; Την Παρασκευη το βραδυ ειχε 5-6. Εγω, παντως, παραλιγο να μην τα δω. Ηταν σε ασχετο σημειο, στο βαθος αριστερα, πανω σε κατι μπουφαν.
Στην Αμερική δεν μπορεί να παίξει με μούφες θα πρέπει να έχει αμερικάνικες προδιαγραφές δεν είναι Ελλάδα που δεν δίνει λογαριασμό σε κανενα
Θερμη Θεσσαλονικης 2 κομματια και το Παλμικο το ειδα στα Νεα Μουδανια Χαλκιδικης. Μαλλον Ξεστοκαρισμα.Τον ταινιολειαντήρα,που τον έχει;
Ευχαριστώ
Τον ταινιολειαντήρα,που τον έχει;
Ευχαριστώ
...τον μετρητή υγρασίας θα πάω να πάρω.
Παράκληση αν καποιος βρει το καρφωτικο σε κάποιο καταστημα ας το γράψει (παρεμπιπτόντως ποτε το ειχε και δεν το ειδα) μιας και στη μεταμόρφωση δεν υπηρχε.επισης αν καποιος το εχει και δεν το θελει με χαρα να το αγοράσω. Τέλος αν τπτ απο ολα αυτα δε γινεται κάποια προταση για κάποιο αντιστοιχο οικονομικο; Για καρφακια το θελω κυρίως.
Συμφωνώ πιστοποίηση παίρνουν όλα όσα πληρούν τις προδιαγραφές που ορίζει μέσα σε ένα εύρος από τα ελάχιστα απαιτούμενα μέχρι ό,τι πληρώσεις.Γιάννη μου, για να πουλήσει στην Ελλάδα χρειάζεται πιστοποίηση CE και αυτή δεν είναι της πλάκας/μούφα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.