Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα στην παρέα! Ήθελα τα φώτα σας μιας εγώ είμαι πολύ αρχάριος!Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Παλμικο κατσαβίδι 12ν PDSSA που έβγαλε σε προσφορά στα 30 . Η λειτουργία χωρίς κρουση μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή καθώς βιδωνει με αρκετή δύναμη. Όταν ενεργοποιεις την κρουση, με το που ζορίζεται έστω και λίγο σταματάει να βιδωνει ( ο θόρυβος της κρουσης ακούγεται κανονικά). Είναι φυσιολογικό αυτό;

Καλως τον!

Εαν ακουγεται η κρουση τοτε σιγουρα βιδωνει, απλα βιδωνει πολυ αργα λογω ζοριου. Υπαρχει βεβαια περιπτωση να μην μπορει να βιδωσει αλλο εαν το βιδωμα ειναι εκτος οριων του εργαλειου. Δηλαδη εαν προσπαθεις να βιδωσεις κατι που θελει περισσοτερη ροπη απο οτι μπορει να δωσει το συγκεκριμενο εργαλειο.

Κρούση ??? Αυτό το εργαλειάκι είναι παλμικό ή κρουστικό ??
Μήπως ακούγεται η καστάνια και θέλει γύρισμα σε μεγαλύτερο νούμερο.

Εντάξει έκανα μια αναζήτηση και διάβασα https://www.supereverything.gr/2018/08/review-parkside-pdssa-12-a1.html

Αν είναι όπως τα λες να πας να το αλλάξεις

Καλησπέρα στην παρέα! Ήθελα τα φώτα σας μιας εγώ είμαι πολύ αρχάριος!Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Παλμικο κατσαβίδι 12ν PDSSA που έβγαλε σε προσφορά στα 30 . Η λειτουργία χωρίς κρουση μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή καθώς βιδωνει με αρκετή δύναμη. Όταν ενεργοποιεις την κρουση, με το που ζορίζεται έστω και λίγο σταματάει να βιδωνει ( ο θόρυβος της κρουσης ακούγεται κανονικά). Είναι φυσιολογικό αυτό;

Για μένα όχι.
Για αυτό το πήγα πίσω...

Για κατσαβίδι είναι εντάξει Πάνο ?? να το κρατήσει σαν κατσαβίδι και για παλμικό να πάει στο 20v αλλά πάλι σαν κατσαβίδι δεν θα έχει καστάνια με ρύθμιση δύναμης.

Όχι για μένα Νίκο
Καλύτερα το απλό 12αρη και παλμικό το 20αρη.
Αν ταιριάζουν οι μπαταρίες του απλού 12βολτου με ψαλίδι,σεγα και δισκοπριονακι,θα ήταν το ιδανικό.

Είχα πάρει το 12ν παλμικό το καλοκαίρι και το επέστρεψα σε 5 μέρες για 3 λόγους
1) Ήταν ελαφρώς έκκεντρο (αρκετά για τα γούστα μου
2) στην λειτουργία χωρίς κρούση που διαφήμιζε κατέβαζε την ροπή στα 25nm όσο δηλαδή και το απλό δράπανο που είχα ηδη. Τα 90nm τα πιάνει μόνο με κρούση και
3) το θεώρησα αρκετά ογκώδες για 12ν κατσαβίδι. Δεν με ξετρελαίνει στο κράτημα.
Σε αντίθεση με το 20ν παλμικό που είναι εξαιρετικό.

Παιδία σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας. Να απαντήσω απλά στο Χιωτη ότι μόλις ξεκινάει η κρουση σταματάει εντελώς το βιδωμα. Αν απενεργοποιησεις την κρουση τότε συνεχίζει το βιδωμα (μιλάω για βιδες 5-6 εκ. που δοκίμασα)

Παιδιά χθες πρωτη χρήση του 12βολτου που είχε την Δευτέρα και ζεστάθηκε στης πρώτες 8 βηδες.. και είχε μια περίεργη μυρωδιά. Νομίζω δεν θα έπρεπε.

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Πήρα τον ανιχνευτή καλωδίων. Στην λειτουργία μετάλλου είναι ΟΚ αλλα στην ανίχνευση ρεύματος δεν καταλαβαίνει τπτ. Μόνο πανω στα κουτια των καλωδίων καταφέρνει να δώσει σήμα. Το επιστρέφω ως ελαττωματικό και παίρνω άλλο ή αυτή είναι η δυνατότητα του οπότε να πάρω κάτι άλλο; Το δοκίμασε κανένας;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ποιου απο ολα???
Το PABS 12 C2 Κυριάκο. Ενώ η σεγα που πήρα με Bosch λάμα μου κόβει καυσόξυλα μπρωστα στην σόμπα όταν δεν χωράνε και δεν έχει πει τίποτα

Καλησπέρα. Πήρα τον ανιχνευτή καλωδίων. Στην λειτουργία μετάλλου είναι ΟΚ αλλα στην ανίχνευση ρεύματος δεν καταλαβαίνει τπτ. Μόνο πανω στα κουτια των καλωδίων καταφέρνει να δώσει σήμα. Το επιστρέφω ως ελαττωματικό και παίρνω άλλο ή αυτή είναι η δυνατότητα του οπότε να πάρω κάτι άλλο; Το δοκίμασε κανένας;

Ειχα αναφερει πριν λιγες μερες οτι ο ανιχνευτης δεν με ικανοποιησε στη λειτουργια του ρευματος.

Με ρευμα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και να πηγαινουμε μονο σε επωνυμες λυσεις. Και εκει παλι, τα ματια μας δεκατεσσερα.

Θεωρητικά για να ανιχνευθεί ρεύμα δεν θα πρέπει να είναι ενεργή κάποια κατανάλωση στην γραμμή για να υπάρχει διαφορά δυναμικού και κίνηση ηλεκτρονίων ή το πάω μακρυά ??:flipout:
Πάντως και εγώ τον παλαιότερο που είχα πάρει δύσκολα έβρισκε ρεύμα και όταν χρειαζόταν τον λειτουργούσα στην ανίχνευση μετάλλου για να βρίσκω τα καλώδια...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θεωρητικά για να ανιχνευθεί ρεύμα δεν θα πρέπει να είναι ενεργή κάποια κατανάλωση στην γραμμή για να υπάρχει διαφορά δυναμικού και κίνηση ηλεκτρονίων ή το πάω μακρυά ??:flipout:
Πάντως και εγώ τον παλαιότερο που είχα πάρει δύσκολα έβρισκε ρεύμα και όταν χρειαζόταν τον λειτουργούσα στην ανίχνευση μετάλλου για να βρίσκω τα καλώδια...
Παιδιά αναφέρει το εργαλείο και σε τι πάχος ανυχβευει ρεύμα. Αν ο τοίχος είναι σπατουλαριστος άντε να το βρει .

Ειχα αναφερει πριν λιγες μερες οτι ο ανιχνευτης δεν με ικανοποιησε στη λειτουργια του ρευματος.

Με ρευμα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και να πηγαινουμε μονο σε επωνυμες λυσεις. Και εκει παλι, τα ματια μας δεκατεσσερα.

Πράγματι. Δεν το είχα προσέξει!
Επεστράφει..