Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν δεν πρόκειται να πάρεις κάτι καλύτερο και υπάρχει λόγος κάποια στιγμή να θέλεις να ανιχνεύσεις κάτι ακόμα και ρεύμα μπορείς τουλάχιστον στην λειτουργία μετάλλου να εντοπίσεις τα καλώδια. Καλύτερα από το τίποτα και το τρύπημα στα τυφλά.

Πήρε κανείς το ραδιόφωνο κουζίνας να μας πει εντυπώσεις; Πήγα το μεσημερι αλλα δεν το βρήκα.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Το πήρα χθες γιατί ένα Philips 2 ετών που είχα στην κουζίνα, μου είχε σπάσει τα νεύρα με την κακή λήψη του.
Τελικά το Silver Crest αποδείχτηκε πολύ καλύτερο με άριστη λήψη και επιλεκτικότητα.
Και επειδή το τοποθέτησα κάτω από το ράφι, το φως που έχει στο κάτω μέρος βολεύει πολύ.
Υποτίθεται ότι έχει RDS αλλά όσο το συντόνιζα δεν είδα σε κάποιον σταθμό την ένδειξη αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ, οπότε δεν είμαι σίγουρος.
Ο ήχος του είναι ένα κλικ πιο μπάσος, όχι τίποτα τρομερό αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης.
Κάτι άλλο που ίσως να ενοχλεί έναν μικρό αριθμό ανθρώπων είναι ότι στην αναμονή ακούγεται ένας υψίσυχνος ήχος στους 20khz.
Οι ποιο πολλοί βέβαια δεν τον ακούμε αλλά είναι πολύ ενοχλητικός σε αυτούς που τον ακούν, (η κόρη μου πχ).
Ευτυχώς αυτός ο ήχος με τη μείωση του φωτισμού στην οθόνη αναμονής εξαφανίζεται.
Μάλλον κάποιο DC-DC converter στο display είναι η αιτία.
Εν τέλει και σε συνδυασμό με την τιμή του είμαι ευχαριστημένος.

Την επομενη βδομαδα εχει ωραια πραγματα στο lidl :drool:

Τετοια εξωφυλλα να βαζει...

ΥΣ πηρα ενα μπουφανακι σημερα στα 25 . Καλο δειχνει και ζεστο για ηπιες θερμοκρασιες.

Την επομενη βδομαδα εχει ωραια πραγματα στο lidl :drool:

Τετοια εξωφυλλα να βαζει...

ΥΣ πηρα ενα μπουφανακι σημερα στα 25 . Καλο δειχνει και ζεστο για ηπιες θερμοκρασιες.

Που σε χάνω που σε βρίσκω, λέει ένα τραγούδι.

Άντε αρχίστε τώρα και για τα εσώρουχα parkside και το vmf μετά τα ηλεκτρικά εργαλεία!
Στα εσώρουχα πάντως είμαι παρκσαιντικός, για τα εργαλεία δεν με νοιάζει, άλλο χόμπυ έχω.
:flipout:

τέτοια εξώφυλλα βάζει το Lidl και προσελκύει πελατεία. το ξεφυλλίζει ο άλλος και πέφτει πάνω στα parkside και powerfix. μας έχουν καταστρέψει αυτά τα προσπέκτους :flipout:

Πρόσφατα έβγαλα από τη ντουλάπα με τα "αξεσουάρ" το επαναφορτιζόμενο κολλητήρι που είχα αγοράσει το 2017 και δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Ενώ στη βάση φόρτισης άναβαν οι ενδεικτικές λυχνίες, δε δούλευε καθόλου.

Πέρασα λοιπόν προχθές (για πρώτη φορά) από τη Houston Service, πλέον μένω και κοντά. Αφού διάβασε το αυτοκόλλητο (παραγωγή 2017), μου το αντικατέστησαν ολόκληρο με καινούριο (και μάλιστα την έκδοση Α2 που έχει βύσμα USB), με το φορτιστή του, και μάλιστα μου έδωσαν και τον παλιό φορτιστή "εάν τον θέλετε κρατήστε τον". :grinning-smiley-043

Το έχω ακόμη στο αυτοκίνητο, ελπίζω αύριο που θα το δοκιμάσω να δουλεύει χαχαχα!

Α δεν το είχες διαβάσει ??? Αυτά τα εργαλεία είναι αυτοκαταστρεφόμενα ...άμα δεν το χρησιμοποιήσεις χαλάει :flipout:

Ένοχος, ένοχος. Από τότε που μετακόμισα, οι κατασκευές και το DIY έχουν εκμηδενιστεί...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα. Πήρα τον ανιχνευτή καλωδίων. Στην λειτουργία μετάλλου είναι ΟΚ αλλα στην ανίχνευση ρεύματος δεν καταλαβαίνει τπτ. Μόνο πανω στα κουτια των καλωδίων καταφέρνει να δώσει σήμα. Το επιστρέφω ως ελαττωματικό και παίρνω άλλο ή αυτή είναι η δυνατότητα του οπότε να πάρω κάτι άλλο; Το δοκίμασε κανένας;

Ειχα αναφερει πριν λιγες μερες οτι ο ανιχνευτης δεν με ικανοποιησε στη λειτουργια του ρευματος.

Με ρευμα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και να πηγαινουμε μονο σε επωνυμες λυσεις. Και εκει παλι, τα ματια μας δεκατεσσερα.

Πράγματι. Δεν το είχα προσέξει!
Επεστράφει..

Καλησπέρα σας. Επιβεβαιώνω και εγώ από πλευράς μου τα παραπάνω λεγόμενα: στην ανίχνευση ρεύματος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και μάλιστα δεν πήρα μία συσκευή, αλλά δύο μία για εμένα και μια για τον αδερφό μου οι οποίες παρουσίαζαν το ίδιο ακριβώς κουσούρι. Σχεδόν δεν εντόπιζαν καθόλου το ρεύμα ή με πολύ μεγάλη δυσκολία, πράγμα για εμένα απαράδεκτο μιας και το ρεύμα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, όπως προανέφερε ο Χιώτης. Σε σχέση με τον ανιχνευτή Bosch (...... ΟΚ τώρα κάτι μας είπες, το ένα όργανο έχει 100 ευρώ και το άλλο 12 :shot: :rolleyes:...) που έχω δεν έχει καμία επαφή. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Προφανώς είναι κάποιο λάθος ή ελάττωμα όλης της παρτίδας. Επιστράφηκαν πριν από λίγο και πήρα πίσω τα χρήματα.

Συναδελφοι προσοχη.
Σε εργαλεια που βασιζεται η σωματικη σας ακεραιότητα σκαστε φραγκα.
80 100 120 ευρω αλλα το να σε χτυπησει το ρευμα η να τρυπησει καμια σωληνα μετα και η χρηματικη ζημιά θα ειναι πολλαπλασια!

Ειχα αναφερει πριν λιγες μερες οτι ο ανιχνευτης δεν με ικανοποιησε στη λειτουργια του ρευματος.

Με ρευμα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και να πηγαινουμε μονο σε επωνυμες λυσεις. Και εκει παλι, τα ματια μας δεκατεσσερα.

Μιας και αναφέρθηκε , εχω το παλιο το μπλέ (και απλα το κοιτάζω )εχω δοκιμάσει και τις bosh απο συνάδελφο που δούλευε καλύτερα .Αυτά τα μηχανάκια φτιάχτηκαν για γυψοσανίδες ή για ξύλα και εκει για μικρό βάθος . Είναι οδηγοί και οχι ανιχνευτές ΔΕΝ τα εμπιστεύεσαι αλλα τα έχεις σαν μια αναφορά , ο βασικος λογος ειναι οι κακοτεχνίες στους τοίχους μας (και η έλλειψη σχεδιου ηλεκτρολογικης εγκατ. ) .

Ας μάθουμε να τρυπάμε σωστά (οχι σαν κάποιους που σπρώχνουν δίχως αύριο λες και θα βρούνε πετρέλαιο ) , να έχουμε και ενα λειτουργικό ρελε διαρροής και όλα καλα.

Στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας τρυπάμε σχεδόν δίχως αύριο και αναγκαστικά εκπαιδεύεσαι να προσέχεις :P