Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πανω κομματι στον λευκο κουβα χρωματος ειναι που αγοραζεις!
Στο κατω μερος του τοποθετεις δοχειο ανοιγομενο που παίζει το ρολο του κουβα συλλογης σκονης!
Το πανω λευκο ειναι ο κυκλονικος διαχωριστης!
Κανει εξαιρετικη δουλεια!

Μάλιστα....ευχαριστώ...Ίσως το κάνω σε μια σκούπα του lidl που έχω..

Δεν ξερω των αλλων πολυεργαλειων απο τι υλικο ειναι το μπουτον μπλοκαρισματος του αξονα.
Αυτο του λιντλ ειναι πλαστικο και μετα απο ελαχιστη χρηση παρεδωσε πνευμα!!!!

Το θεωρω απαραδεκτο.
Το εργαλείο ειναι ζητημα αν εχει δουλεψει 2 φορες.
20190215-192920.jpg

Εγώ έφτιαξα διακόπτη δαπέδου και τον διακόπτη του ντρεμελοειδούς τον έχω μόνιμα στο on

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτός αέρος δεν είναι ?? ...δεν πιστεύω να έχει μεγάλη ζήτηση.
Το κομπρεσέρ είναι 50 Lit. τώρα ...το έχει ξαναφέρει ??

Το δισκοπριονο φαίνεται Καλό!!στα χαρακτηριστικά λέει μεχρι 180mm δισκο.δλδ μπορω να χρησιμοποιώ και Τους μικρότερους από γωνιακους τροχούς?

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν ξερω των αλλων πολυεργαλειων απο τι υλικο ειναι το μπουτον μπλοκαρισματος του αξονα.
Αυτο του λιντλ ειναι πλαστικο και μετα απο ελαχιστη χρηση παρεδωσε πνευμα!!!!

Το θεωρω απαραδεκτο.
Το εργαλείο ειναι ζητημα αν εχει δουλεψει 2 φορες.
20190215-192920.jpg
Εμενα στην πρωτη χρηση. Το ανοιξα, Κολλησα κατι που ειχε σπασει και δουλευει απροβληματιστα 3 χρονια...

Το δισκοπριονο φαίνεται Καλό!!στα χαρακτηριστικά λέει μεχρι 180mm δισκο.δλδ μπορω να χρησιμοποιώ και Τους μικρότερους από γωνιακους τροχούς?

Moυ φαινεται λιγο περιεργο εως λαθος να αναγραφει οτι παιρνει δισκους εως(!!) 180μμ. Νομιζω οτι θελει να γραψει οτι παιρνει δισκους 180μμ -χωρις εως και αηδιες.

Δεν μπορεις να βαλεις πανω τροχο πχ. 115μμ καθως αλλαζει ολη η γεωμετρια στην κοπη, πραγμα επικινδυνο.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι τώρα είδα το βίντεο.

Βγαζει και 105 decibel το ευλογημενο, χωρις φορτιο, δεν τα λες και λιγα, oυτε βενζινοκινητος αλυσοπριονο να ηταν:))

Εγω λεω να το παρω ,αν και εχω παρει την βαση του γωνιακου τροχου ετσι θα αποδεσμευσω τον ενα τροχο μου απ την βαση !

Δωσε οδηγιες σε παρακαλω!
Αν θυμάμαι το κόκκινο κουμπί πατάει μέσα σε μια εγκοπή του άξονα όταν το πιέζεις . Πλαστικό το κουμπί , μεταλλικός ο άξονας γίνεται η ζημιά . Από την αρχή πρέπει το κουμπί να είχε κολλήσει και γυρνώντας ο αξονας το έφαγε . Θυμάμαι ότι είχε σπάσει η άκρη του και την κόλλησα . Αν δεν το ανοίξεις δεν μπορείς να ξέρεις.
Μια συμβουλή. Να σφίγγεις καλά το παξιμάδι των εξαρτημάτων. Παρατήρησα ότι χωρίς αυτό ,το κουμπί όταν το πατάς και πας να βάλεις εξάρτημα νομίζεις ότι θα ανοίξει το εργαλείο στα δύο.

Moυ φαινεται λιγο περιεργο εως λαθος να αναγραφει οτι παιρνει δισκους εως(!!) 180μμ. Νομιζω οτι θελει να γραψει οτι παιρνει δισκους 180μμ -χωρις εως και αηδιες.

Δεν μπορεις να βαλεις πανω τροχο πχ. 115μμ καθως αλλαζει ολη η γεωμετρια στην κοπη, πραγμα επικινδυνο.

Έτσι ειναι...Έτσι και αλλιώς είναι βάσεως....Η λογική λέει ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο δίσκος τόσο μεγαλώνει το φάσμα κόπης....με 115 τι θα έκανες...
Δείχνει καλό για τα χρήματα του...

Παιδιά ξέρετε αν το δισκοπριονο μπορεί να δεχτεί κάποιο άλλο δίσκο ώστε να κόβει μέταλλα, πχ μια λάμα ή μια σωλήνα,?Φαίνεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά λέει ότι είναι για μη σιδηρουχα μεταλα.Καιρό θέλω ένα δισκοπριονο για λάμες ή για μικρούς κοιλοδοκους(στο διαφημιστικό κόβει εναν γαλβανιζε,εγώ θέλω να κόβω τον μαύρο).

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά ξέρετε αν το δισκοπριονο μπορεί να δεχτεί κάποιο άλλο δίσκο ώστε να κόβει μέταλλα, πχ μια λάμα ή μια σωλήνα,?Φαίνεται χαζό αυτό που ρωτάω αλλά λέει ότι είναι για μη σιδηρουχα μεταλα.Καιρό θέλω ένα δισκοπριονο για λάμες ή για μικρούς κοιλοδοκους(στο διαφημιστικό κόβει εναν γαλβανιζε,εγώ θέλω να κόβω τον μαύρο).

Εδω ειναι η περιγραφη του φυλλαδιου για το τι μπορει να κοψει ο τροχος και δεν λεει οτι ειναι μονο για μη σιδηρουχα μεταλλα:

Για γρήγορη κοπή ακριβείας σε ατσάλι, μη σιδηρούχο μέταλλο, χυτό και σιδερένιο προφίλ