Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ, μαλλον θα περιμένω να ξαναβγει,μια κ το αντίστοιχο του einhell (tc-cs 860 kit)ειναι περίπου στο 100αρικο(το einhell είναι ρευματος κ εμένα αυτό δεν με βολευει αλλά από την άλλη έχει ραγα οδηγό που είναι πολυ χρησιμη).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πριν 1 μηνα?Ωχ καλό καλοκαίρι πάλι . Με βλέπω για το einhell.....

Υπάρχουν εργαλεία που τα φέρνει (στην κανονική τους τιμή, αυτό που έβαλε ο Κυριάκος ήταν έκτακτη προσφορά λόγω εκπτώσεων και μάλλον όχι σε όλα τα καταστήματα) 1, 2 ή ακόμα και 3 φορές το χρόνο. Αυτό νομίζω πρώτη φορά το έβαλε πέρσι, οπότε δεν γνωρίζουμε ακόμη περιοδικότητα!

Αθήνα είναι ο αδερφός μου,περιοχή?

Το συγκεκριμένο 12ν δισκοπριονο είχε έρθει καλοκαίρι (αρχές) μαζί με το 12ν παλμικό. Το είχε βγάλει και σε έκπτωση πριν κανένα δίμηνο αλλά αν θυμάμαι καλά δεν το είδα στην Κρήτη (Ηράκλειο). Ίσως να περίμενες λίγο γιατί σύντομα πιστεύω θα βγουν τα 20ν και πιθανόν να έρθει το αντίστοιχο 20ν. Αν και είδα στην Αγγλία έχει φέρει τώρα την 20ν σειρά brushless
https://www.lidl.co.uk/en/MiddleofLidl.htm?articleId=20189
Ο τροχός είναι 125αρης και το δισκοπριονο έχει βάθος κοπής 62mm
Καλές προδιαγραφές αλλά δεν τα λες και πολυ φτηνά. 100λιρες ή 120 δεν είναι λίγα.

Φίλε μου το 20v μου είναι περιττό, διότι κάνω εντελώς ερασιτεχνική χρήση.Αν βολέψει η περιοχή με τον φίλο enduras1,ωστε να το παρει ο αδερφος μου κ να μου το στειλει,είναι μια χαρα για μενα.

Και ξαφνικά η σκούπα από τα lidl σταμάτησε να παίρνει μπροστά. Το μυαλό μου πήγε στα χειρότερα αλλά ευτυχώς ήταν ο διακόπτης που είχε πιάσει μάκα και δεν έκανε επαφή. Το wd40 και το αντισκωριακό της motul έκαναν τη δουλειά τους και η βλάβη αποκαταστάθηκε. Με την ευκαιρία έγινε και ο απαραίτητος καθαρισμός.
a4917645979f57aa2919a956dfea405d.jpg
b06cd1a21aff73b1d6e13f2a58e79747.jpg
eafde9ed63acf086422ff772592b9e16.jpg
383656f1de2f2db7752671e863da6bba.jpg
274a25f478cd732b688e89293acf1a0f.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπραβο ρε Μερτζ!
Το ιδιο ειχα παθει κι εγω με την 25ετιας Karcher μου και ειχα στεναχωρηθει αλλα πλέον ειναι καινουργια!
Τι μαστόρια είμαστε;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι μαστόρια είμαστε;

εντάξει, είσαστε αλλά μην το πάρετε και πάνω σας :flipout:

πέρα από την πλάκα, είναι χαρά να μπορεί κάποιος ερασιτέχνης να επιδιορθώνει τις βλάβες έστω και τις μικρές που θα προκύψουν σε κάποιο εργαλείο/ συσκευή γλυτώνοντας τρέξιμο, έξοδα, νεύρα κ.λ.π. άσε που παίρνεις και λίγη ηθική ικανοποίηση για το ότι πιάνουν τα χέρια σου.

Έχω κι εγώ μια σκούπα από τα Lidl (δεν θυμάμαι μοντέλο) η οποία μετά από «βαριά» εργασία (ρούφηξε μεγάλες ποσότητες πριονιδίου) σταμάτησε να παίρνει μπροστά.
Για την ακρίβεια, μερικές φορές κάνει πως πάει να παει μπροστά και μετά σταματάει. Αλλά τις περισσότερες φορε δεν «ακούει» καθόλου.
Την έχω λύσει και έχω φυσήξει μερικές φορές και τον διακόπτη και τη φτερωτή και το μοτέρ, όχι όμως με δυνατό εργαλείο.
Αλλά τίποτα.
Τι άλλο μπορεί να φταίει;