Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι μαγνητικές γωνίες για ηλεκτροκόλληση εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας και στο Ρίον που κοίταξα κατά τις 10:00 και στο Αίγιο που μου είπαν ότι είχαν φέρει πολλές ...και μετά μου λέτε ότι δεν τα προτιμούν οι επαγγελματίες ...10-10 θα τις πήραν με το άνοιγμα !!! Γιατί αποκλείεται να στήθηκαν οι ερασιτέχνες με το άνοιγμα για γωνίες και πόσοι από εμάς κολλάμε και μας ήταν άκρως απαραίτητες για να στηθούμε απ´τα χαράματα ??

Πάνο εννοείς δεν είχαν φέρει πολλά ?? γιατί είδα χώρο σε ράφι με πινακίδα αλλά ήταν άδειο..
και γμτ σήμερα παρέλαβα από εργαλειόγατο και δεν είχα βάλει τέτοιες γιατί βασίστηκα στο Lidl.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάνο εννοείς δεν είχαν φέρει πολλά ?? γιατί είδα χώρο σε ράφι με πινακίδα αλλά ήταν άδειο..
και γμτ σήμερα παρέλαβα από εργαλειόγατο και δεν είχα βάλει τέτοιες γιατί βασίστηκα στο Lidl.

Πέρασα κ εγώ μετά τις 15.00 από Ρίον, Πατρών Κλάους & Βενιζέλου & ήταν μόνο οι ταμπέλες.

Άλλοτε δεν φέρνουν καθόλου κάποια πράγματα, άλλοτε φέρνουν πολύ λίγα,άλλοτε δεν τα έχουν βάλει στα καλάθια και άλλοτε τα αφήνουν στα καλάθια πολλές μέρες...Πάντως νομίζω ότι τα παιδιά που δουλεύουν είναι λίγα στον αριθμό...
Σήμερα ένα κοριτσάκι πάλευε να βάλει ηκεκτροκολησεις μέσα στα καλάθια,πράγμα δύσκολο όπως καταλαβαίνεις...

Yπαρχει καλυτερη εναλλακτικη για παρομοια σκαλα με αυτη την αλουμινενια που βγαζει το Lidl την αλλη βδομαδα? Oι διαστασεις της με βολευουν.

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=26905&rdeLocaleAttr=el

ευχαριστω!

Παρόμοια χαρακτηριστικά έχει και η σκάλα που είναι σε προσφορά 55 ευρώ στο leroymerlin.
https://www.leroymerlin.gr/gr/domika-ulika/exoplismos-oikodomis/skales/skala-polumorfiki-61476933/

Και Μελισσια που ηρθα τωρα, δεν ειχε καθολου μαγνητικες γωνιες. "Ή δεν ηρθαν καθολου ή τελειωσαν πρωι πρωι", μου ειπαν. Παντως, ειπαν οτι ισως ερθει αυριο νεα παραλαβη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πολύ καλή τιμή...σχεδόν ίδια με lidl...!!!

Μπας και τις μαγνητικές γωνίες δεν τις έχουν φέρει γενικώς...Ούτε και εγώ τις είδα στου Αλίμου τώρα το απόγευμα, που είναι από τα μεγαλύτερα lidl...

Μιχαλη απο το Leroy να την αγορασεις, η τιμη ειναι χωμα. Εχω την ιδια απο τον Σεπτεμβρη (την ειχα αγορασει 80 ευρω) και για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη, επισης εχει 7 σκαλοπατια ενω αυτη του LIDL εχει 6.

Δεν είχαν φέρει Νίκο, παραμύθια.
Μεταμόρφωση τίποτα...

Επειδή το dremel το πήρα από της Μεταμόρφωσης, στις 8:10 περίπου που μπήκα ήταν τίγκα.
Μάλλον έπεσαν με τα μούτρα;

Αναρωτιεμαι πως δουλευει το ντρεμελοειδες στις 40000 στροφες με την προεκταση.
Κανενα feedback?

To original Dremel με την original επεκταση "Flex shaft attachment" δεν θετει καποιο περιορισμο στην λειτουργια της προεκτασης αναφορικα με την ταχυτητα.
Αναφερει ομως οτι η προεκταση πρεπει να ειναι απλωμενη καλα και να μην ειναι λυγισμενη σε oξυα γωνια. Υπαρχει ειδικο εξαρτημα που κρατα το εργαλειο κρεμασμενο ψηλα.

Για τις επεκτασεις των dremeloειδων σιγουρα δεν θα τις δοκιμαζα ουτε στο ενα τριτο της ταχυτητας και αυτο με φοβο μηπως υπαρξει υπερθερμανση στο μεταλλο και σπασει.

giphy.gif