Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτά είναι !Σπεύσατε......

Τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν κοντά τους καταστήματα Lidl σκεφτόμουν χθες (μικρά νησιά, ακριτικές περιοχές κλπ), το πόσο θα βοηθήσουν οι online αγορές από το e-shop του Lidl.

Να μου λύσετε μια απορία; Τι θα πει "κάλτσες εργασίας" ; Παπούτσια εργασίας,ρούχα εργασίας, γάντια εργασίας σύμφωνοι. Κάλτσες;;

Ειναι ενισχυμενες σε αντιθεση με τις κοινες καλτσες :)

"Ανθεκτικές χάρη στις ενισχύσεις στην περιοχή των δακτύλων και της φτέρνας"

Ενδιαφέρον παρουσιάζει για μενα ο μικρός γωνιακος τροχος....θα πρέπει να σεταριστει και με την 4ah μπαταρία για να πεις ότι θα σε βγάλει σε εργασία..ίδωμεν...

Καιρος οι κινεζοι να βγαλουν κανεναν ανταπτορα μπαταριας για να μπαινουν οι τσαμπα 12βολτες μπαταριες parkside και στα αλλα 12βολτα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καιρος οι κινεζοι να βγαλουν κανεναν ανταπτορα μπαταριας για να μπαινουν οι τσαμπα 12βολτες μπαταριες parkside και στα αλλα 12βολτα.

3d printer ... η λυση!!! για 16 ή 18-20volt ... για 12 volt δεν υπαρχει λυση και δεν θα υπαρξει

Μιχαλη parkside μπαταρια σε Bosch..;
Δεν θα το έκανα...οσους ανταπτορες και αν βγάλουν οι σχιστοματηδες...!!!

Άρα γερές κάλτσες.Νακάνουν άραγε για "πολιτική" χρήση;; Τις κάλτσες μου τις φθείρω σε dt.

Κάποιες που έχει φέρει είναι γερές, άλλες μόνο στο όνομα. Γιατί να μην κάνουν δλδ για πολιτική χρήση. Όταν τύχουν οι καλές είναι σούπερ.

Οι κάλτσες εργασίας δεν κάνουν για πολιτικές μωρέ. Θα σε ζεσταίνουν & είναι λίγο πιο χοντροκομμενες (ενισχυμένες) μπροστά & πίσω.
Αφού βγάζει & άλλες "πολιτικές" το Lidl γιατί να βάλεις τις εργασίας που πάνε παρέα με άρβυλα εργασίας.

κυριοι αυτη η μπαταρια https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=28025
φορτιζεται με τον απλο φορτιστη που παραδιδεται μαζι με τα 12vολτα εργαλεια της σειρας?

Ναι φορτιζεται κανονικα με τον ιδιο φορτιστη των μικρων 12βολτων μπαταριων, απλως θα κανει περιπου την διπλη ωρα να φορτισει καθως εχει διπλασια χωρητικοτητα απο τις μικρες.

ευχαριστω πολυ..Εχω αγορασει το sds και το μικρο πλανακι και σκοπευω να αγορασω και τον μικρο τροχο και μια ακομα μπαταρια.Μακαρι να μπορουσα να αγορασω τα αντιστοιχα bosch αλλα τωρα το ταμειον ειναι μειον ..Ετσι και αλλιως προοριζονται για περιστασιακη χρηση τα συγκεκρινενα οποτε νομιζω ειναι τιμια επιλογη..Παντως το sds μου αρεσει πολυ και ηδη το εχω χρησιμοποιησει αρκετα αυτη τη βδομαδα που το εχω και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο

Πολυ καλα κανεις Κωστα, τα parkside ειναι ιδανικα για τον ερασιτεχνη και την περιστασιακη χρηση.
Η νεα 12βολτη σειρα ηδη εχει επεκταθει αρκετα και αναμενεται και συνεχεια. Ολα τα 12βολτα Parkside ειναι VFM, καποια μαλιστα ειναι ακριβη αντιγραφα της Bosch, και οι τιμες των εξτρα μπαταριων δεν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειναι ενισχυμενες σε αντιθεση με τις κοινες καλτσες :)

"Ανθεκτικές χάρη στις ενισχύσεις στην περιοχή των δακτύλων και της φτέρνας"
Και καλα....Ναι απο ινες τιτανιου! :operator: