Μάστορες,
τι λέει το αντισκωριακό βερνίκι μετάλων;
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=28714
συγκρινόμενο με ένα hummerite έχει υπερδιπλιπλάσια κάλυψη σε m2/lt και λιγότερη από την μισή τιμή.
Για κάτι κάγκελα στο εξοχικό το θέλω.
Δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο αλλα σιγουρα θα το δοκιμαζα. Η τιμη ειναι αριστη για αυτα που λεει οτι προσφερει, ειναι και Μade in Germany!
Μακαρι να εβγαινε δυο βδομαδες νωριτερα και να υπηρχε και σε πρασινο/κυπαρισι χρωμα που περασα καμμια 30 μετρα καγκελα βεραντας.
Με ένα κοπιδι- φαλτσέτα το είχα κάνει παλιότερα που είχαν διαφορές κάποιες μπαταρίες στην σειρά!!!Για όσους έχουμε τα λίγo παλιότερα εργαλεία....
https://www.youtube.com/watch?v=6KGcVV2qMYw
Εγω παλι βλεπω οτι γραφει αυτα:
-3 σε 1 προστασια, βερνικωμα,ασταρωμα,
-Αntirust metal protection paint (αντισκωριακο βερνικι/βαφη προστασιας μεταλλων),
-Αντισκωριακή προστασία και βαφή σε ένα
επισης βλεπω οτι βγαινει σε διαφορα χρωματα αρα ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι βερνικι/βαφη τελικης στρωσης.
Παντως εδω που τα λεμε η καλυτερη προστασια για σιδερο ειναι το μινιο σαν ασταρι προστασιας (1-2 χερια) και μετα η μπογια οπως ανεφερε και ο Πανος.
Δεν ειναι τυχαιο οτι στα βαπορια, οπου εχουμε τις πλεον αντιξοες καιρικες συνθηκες, χρησιμοποιουν μινιο και μπογια παρ´ολο που ειναι πιο ακριβο και πιο χρονοβορο απο καποιο 2 σε 1 προιον.
Ναι, το μινιο μπορει να περαστει πανω απο την υπαρχουσα βαφη. Καλο ειναι ομως να καθαριστουν με μια συρματοβουρτσα/ματσακονι ολες οι σκουριες.
Με ένα κοπιδι- φαλτσέτα το είχα κάνει παλιότερα που είχαν διαφορές κάποιες μπαταρίες στην σειρά!!!
Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω παλι βλεπω οτι γραφει αυτα:
-3 σε 1 προστασια, βερνικωμα,ασταρωμα,
-Αntirust metal protection paint (αντισκωριακο βερνικι/βαφη προστασιας μεταλλων),
-Αντισκωριακή προστασία και βαφή σε ένα
επισης βλεπω οτι βγαινει σε διαφορα χρωματα αρα ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι βερνικι/βαφη τελικης στρωσης.
Παντως εδω που τα λεμε η καλυτερη προστασια για σιδερο ειναι το μινιο σαν ασταρι προστασιας (1-2 χερια) και μετα η μπογια οπως ανεφερε και ο Πανος.
Δεν ειναι τυχαιο οτι στα βαπορια, οπου εχουμε τις πλεον αντιξοες καιρικες συνθηκες, χρησιμοποιουν μινιο και μπογια παρ´ολο που ειναι πιο ακριβο και πιο χρονοβορο απο καποιο 2 σε 1 προιον.
Νικο αυτή την απορια την είχα και εγω,δλδ αμα παρεις ενα εργαλείο και χρησιμοποίησεις την μπαταρία του πρώτη φορα μετα απο 10 μήνες πχ.αλλα δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει...
Επειδή θεωρώ ότι εδώ το σχόλιο είναι απαραίτητο:
Πήρα κι εγώ μια 12V μπαταρία να έχω για το παλιό 12v PABS 12 B2 δραπανοκατσάβιδο αλλά εκτός από τα "αυτάκια" που θέλουν κόψιμο έχει και αντίθετη πολικότητα στις επαφές οπότε πρέπει όταν βρω χρόνο να την ανοίξω και να προσπαθήσω να αλλάξω τις επαφές της μπαταρίας.
Επίσης μου έστειλε το Χιούστον μια νέα μπαταρία για το 18v κρουστικό PSBSA 18-Li A1 που είχα αγοράσει το 2015 και η μπαταρία έγραφε χρονολογία κατασκευής κάπου μέσα του 2016. Μιλώντας με τον τεχνικό στο Χιούστον μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού δεν έχει φορτιστεί πλήρως ποτέ και δεν έχει δουλέψει.
Η Πάτρα έχει σιγήσει και στεναχωριέμαι-ανησυχώ..........Επειδή θεωρώ ότι εδώ το σχόλιο είναι απαραίτητο:
Πήρα κι εγώ μια 12V μπαταρία να έχω για το παλιό 12v PABS 12 B2 δραπανοκατσάβιδο αλλά εκτός από τα "αυτάκια" που θέλουν κόψιμο έχει και αντίθετη πολικότητα στις επαφές οπότε πρέπει όταν βρω χρόνο να την ανοίξω και να προσπαθήσω να αλλάξω τις επαφές της μπαταρίας.
Επίσης μου έστειλε το Χιούστον μια νέα μπαταρία για το 18v κρουστικό PSBSA 18-Li A1 που είχα αγοράσει το 2015 και η μπαταρία έγραφε χρονολογία κατασκευής κάπου μέσα του 2016. Μιλώντας με τον τεχνικό στο Χιούστον μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού δεν έχει φορτιστεί πλήρως ποτέ και δεν έχει δουλέψει.
Η Πάτρα έχει σιγήσει και στεναχωριέμαι-ανησυχώ..........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.