Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μακάρι να το έιχε καποιος ..θα το είχα δοκιμάσει έτσι τιμής ένεκεν αλλά δεν...

Αν μιλαμε για την επαναφορτιζομενη σπαθοσεγα της parkside, την πηρα εγω.
Απο ο,τι ακουω...επισκεπτεσαι ενιοτε το μικρουλι εργαστηριακι του Μιχαλη. Κι εγω πρεπει απο βδομαδα να περασω να του αφησω κατι μανταρινοκλαδα.
Αν θες, κανονιζουμε να συμπεσουμε να ριξεις μια ματια στη σεγα.
Υ.Γ. κ. Χιωτη, αν δεν καταλαβες, μολις αυτοπροσκληθηκαμε σπιτι σου 😁😁😁

Πρεπει να περασεις ουτως η αλλως για να παραλαβεις κατι απο την ομαδικη -τρυπανια ξυλου νομιζω οτι εχεις εσυ. Το ιδιο και ο Κωστης και καποιοι αλλοι :))

Eπειδη ομως ο καλος ταχυδρομος εχει αδεια, ολα τα πακετακια που παραλαβα μεσα στον Αυγουστο τα εχει σπιτι του. Γυριζει Δευτερα οποτε απο Τριτη θα κανονισουμε να βρεθουμε.

Κανένα πρόβλημα Άγγελε εαν μπορέσεις να την φέρεις να την δω και να την επεξεργαστώ θα ήταν καλα..μακάρι να τυχη να κανονίσουμε να βρεθούμε και 3 μαζί...

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που έχει τον επαναφορτιζόμενο τροχό της parkside, τον PWSA 20 Li B3 (ο τελευταίος που βγήκε πρόσφατα στα lidl) και να τον έχει χρησιμοποιήσει αρκετά για να του κάνω μια ερώτηση;

Κανένα πρόβλημα Άγγελε εαν μπορέσεις να την φέρεις να την δω και να την επεξεργαστώ θα ήταν καλα..μακάρι να τυχη να κανονίσουμε να βρεθούμε και 3 μαζί...

Δυστυχως εχθες ημουν εκτος Αθηνων. Περασα σημερα και την πηγα στον Μιχαλη να τη δοκιμασει για να σου πει εντυπωσεις (εγω δεν εχω δοκιμασει αλλη ποτε).
Βεβαια, απο οτι εμαθα πηρες, απλως προς ενημερωση :)

Εγραψα, στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας, συντομες εντυπωσεις απο την σημερινη δοκιμη με την σπαθοσεγα parkside που εφερε ο Αγγελος

Δεν πειράζει Άγγελε....το θέμα είναι κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά..
Όσο για την σπαθοσεγα είχα κολλήσει εξ αρχής με την Bosch αλλά ήθελα να δοκιμάσω και την parkside να εχω μια γνώμη..

Καλημέρα παιδες για το Black+Decker® Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης BXPW1300E εχουμε καμια αποψη που θα φερει απο εβδομαδα?

Καλησπέρα. Δυστυχώς δε βρήκα στα τοπικά καταστήματα του Lidl το τηλεσκοπικό επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο της parkside https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=32131
Επειδή το περίμενα πάνω από ένα χρόνο και το χρειάζομαι, μήπως μπορεί κάποιος να με εξυπηρετήσει αν το βρει σε κάποιο κατάστημα και να μου το στείλει στον Πύργο;

Χρηστο χθες στου Πειραια δε το βρηκα σε ενα απο τα 2 καταστηματα.
Αν το πετυχω καπου πολυ ευχαριστως.

Παλι σε εξοδα θα μπουμε την ερχομενη εβδομαδα με το Lidl....

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=1539&week=2

Last edited by a moderator:
Χρηστο χθες στου Πειραια δε το βρηκα σε ενα απο τα 2 καταστηματα.
Αν το πετυχω καπου πολυ ευχαριστως.

Σήμερα το έφερε αλλά έγινε καπνός από νωρίς. Αν το βρεις και με εξυπηρετήσεις θα σου είμαι πολύ υποχρεωμένος.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παλι σε εξοδα θα μπουμε την ερχομενη εβδομαδα με το Lidl....

https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?id=1539&week=2

To καλό είναι που κυκλοφορεί το (όποιο) χρήμα..........

Ο δε γωνιακός σφιγκτήρας (μετά την φόλα από τον Κινέζο) μου κλείνει ήδη το μάτι !

Κι εγω, εκτος απο καποια κοκοψινια, αναρωτιεμαι αν πρεπει να παρω το παλμικο.
Αφενος δεν εχω παλμικο, αφετερου, ομως, δεν βλεπω που θα χρειαστω τοση δυναμη.
Χμμμμμ

Σιγουρα θα χρειαστεις να ξεβιδωσεις καποτε μια κολλημενη βιδα/παξιμαδι. Αυτη η αποτομη περιστροφικη κρουση ειναι ολα τα λεφτα.
Επισης δεν θα σου γυριζει το χερι αν πας να βιδωσεις λιγο μεγαλυτερη βιδα. Δυστυχως το παλμικο αυτο δεν εχει ταχυτητες για να μπορεις να ελεγξεις την κρουση.

Άγγελε να το πάρεις..άσχετος δύναμης...θα σου λύσει τα χέρια...
Όπως λέει και ο Μιχάλης η απότομη περιστροφική κρούση σε συνδυασμό με την δύναμη του εργαλείο κάνουν παιχνίδι το βιδωμα/ξεβιδωμα...

Επισεις βάζοντας και έναν σύνδεσμο από 1/4 σε 1/2 όπως έκανα εγώ δουλεύεις ολόκληρη σειρά 1/2 καρυδακια...2 σε ένα δηλαδή...!!!
Πρόσφατα έπρεπε να ξεβιδωσω ντουλάπα/ ράφια που τα είχαν βάλει με 13αρη στριφωνι και το βάλε βγάλε ήταν παιχνιδι με το 12ν BOSCH...
Αξίζει πιστεύω σαν εργαλείο...

Οπωσδηποτε εχει τις χρησεις του.
Απλως σκεφτομαι οτι για την "μια στο τοσο" κανεις τη δουλεια σου και με μια καστανια/κλειδι (ειναι απιστευτη η δυναμη που μπορεις να βαλεις με αυτα. Οπωσδηποτε σκαλες περισσοτερη απο οτι με ενα απλο 20v δραπανοκατσαβιδο). Ειναι και αυτο με τις ταχυτητες, που το κανει σχεδον αχρηστο για τρυπημα...και το σκεφτομαι.
Νομιζω οτι η βασικη χρησιμοτητα του ειναι σε καποιον που βιδωνει συχνα μεγαλες βιδες σε ξυλο (οποτε με χειρος/καστανια θα αργουσε και θα κουραζοταν). Οχι;