Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όχι εργαλείο, αλλά ηλεκτρικό σίδερο. Περίπου 2 μήνες. Όλη η διαδικασία έγινε τηλεφωνικά και ήρθε το νέο με courier (το παλιό στην ανακύκλωση).
Σε άλλη περίπτωση βλάβης παλαιότερα, το μεγάλο πλυστικό παρουσίασε 2 φορές διαρροή από την αντλία. Την 2η φορά αλλάχτηκε όλη η αντλία (πήρε περίπου 1 βδομάδα) και μέχρι σήμερα είναι ΟΚ. Και τις 2 περιπτώσεις το πήγα εκεί.

φιλε zidan εμενα μου εχει τυχει αντικατασταση εργαλειου την ιδια στιγμη,καθως επισης και επειτα απο δυο μηνες..Την σκουπα και το πολυεργαλειο μου το αντικατεστησαν αμεσα ενω τον ταινιολειαντηρα επειτα απο δυο μηνες γιατι οπως μου ειπαν ειχαν ελλειψη και περιμεναν να παραλαβουν

Ότι & να πούμε είναι λίγο. Το service ή η άμεση αντικατάσταση είναι ότι το καλύτερο.
Όμως εμείς μερικές φορές σαν ...."γνήσιοι Έλληνες" το καταστρατηγούμε..........

Να κάνω κ εγώ την ερώτηση μου, το κομπρεσέρ αέρος που έβγαλε το έχει πάρει κανείς; Γιατί είχα πάρει πριν κάποιους μήνες το αντίστοιχο ηλεκτρικό κ έγραφαν θυμάμαι για 10 bar αλλά δεν φτάνει ούτε τα 5. Αν το έχει πάρει κάποιος ας νας γράψει δυο κουβέντες!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις σας. Είμαι στους 2 μήνες και κάτι αυτή τη στιγμή που βρίκομαι στο περίμενε για το καινούριο εργαλείο. Ευγενικοί στο service και η όλη διαδικασία γίνεται συνοπτικά και χωρίς προβλήματα σε σχέση με πολλά άλλα service αλλά και αλήθεια είναι ότι στις αντικαταστάσεις είναι υπερβολικά αργοί (και πάλι σε σχέση με τα περισσότερα service).

@aristos_1

Φίλε Αρίστο, στα parksike υπάρχουν πολλά εργαλεία vfm αλλά υπάρχουν και κάποια που δεν αξίζουν. Κατά τη ταπεινή μου άποψη το συγκεκριμένο κομπρεσερακι δεν αξίζει, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι άλλο από το εμπόριο. Μη φανταστείς ότι η τιμή του στο lidl είναι ευκαιρία.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εναν βαθμο, μπορεις να καταλαβεις ποια εργαλεια κτλ parkside ειναι οντως vfm (γενικα συμφωνω με τον Zidan) απο το ποσο γρηγορα εξαφανιζονται απο τα ραφια. Σημερα στα Μελισσια ειχε καμια 20αρια κομπρεσερ, ενω απο χθες δεν ειχε καμια συρταριερα για εξαρτηματακια (αλλη τιμη, βεβαια, αλλα λογικα φερνουν και αντιστοιχες με την τιμη - και το μεγεθος - ποσοτητες). Κι αυτο το βλεπεις σε πολλα. Καμια φορα απορω πως "καταφερνουν" να εξαφανιζονται την ιδια μερα καποια εργαλεια, ενω καποια αλλα να μενουν και να μενουν και να μενουν στο ραφι 20 μερες. Και παλι το ιδιο την επομενη φορα που τα φερνουν...

Δοκιμασα το πιστολι βαφης που ειχε προσφατα το LIDL με κοστος 11 ευρω.
το πιστολι ειναι HVLP με πιεση λειτουργιας max 3bar, εχει μεταλλικο δοχειο χρωματος και 1.4 μπεκ. Στα μειον το πλαστικο καλυμμα στο βιδακι για την ρυθμιση του χρωματος και η ασαφεια της ρυθμισης του, επισης πολλα γρεζακια σε ολα τα σπειρωματα που σιγουρα θελουν καθαρισμα.
εριξα 1,5 lt mobilac σε μεταλλικη κατασκευη. Το δουλεψα με 50lt αεροσυμπιεστη (ανετοτατα) με min 2bar και max 3bar, και η εφαρμογη του χρωματος ηταν αψογη! Συγχωρει πολλα λαθη και ειναι ιδανικο για αρχαριους. Για τα λεφτα του δεν το συζητω ... απλα τελειο!

θανασση δε μας ειπες αν το κομπρεσσορακι το αντεξε.
Αντεξε=δεν δουλευε συνεχεια.
Εντω μεταξυ το HVLP που το γραφει στο πιστολι? Επειδη επιασα ενα στα χερια μου δεν τυο ειδα πουθενα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγώ έλεγα να πάρω και δεύτερο Atanas ....αλλά μετά σκέφτηκα ότι αυτά δεν χαλάνε ...:flipout:

:flipout: Γεια σου Νικ ... κοιτα να δεις ο "απιστος Θωμας" (Κυρ) που δεν καταλαβαίνει

θανασση δε μας ειπες αν το κομπρεσσορακι το αντεξε.
Αντεξε=δεν δουλευε συνεχεια.
Εντω μεταξυ το HVLP που το γραφει στο πιστολι? Επειδη επιασα ενα στα χερια μου δεν τυο ειδα πουθενα.
Ρε Κυρ αφου τα ειπαμε με μνμ ... ανοιξε το manual και δες
Γραφω «Το δουλεψα με 50lt αεροσυμπιεστη (ανετοτατα)» δηλαδη δεν δουλευε συνεχεια !!!!!!!

Βλεπω την αλλη Πεμπτη βγαζει "ηλεκτρικο παλμικο κατσαβιδι". Ειναι μπουλονοκλειδο, κατσαβιδι, ή και τα δυο;
Ξερει κανεις τι ροπη εχει αυτο;
Και, τελος, η ερωτηση κλειδι: Αφου τις προαλλες πηρα το αντιστοιχο μπαταριας, εχει κανενα νοημα η αγορα αυτου; :)

Βλεπω την αλλη Πεμπτη βγαζει "ηλεκτρικο παλμικο κατσαβιδι". Ειναι μπουλονοκλειδο, κατσαβιδι, ή και τα δυο;
Ξερει κανεις τι ροπη εχει αυτο;
Και, τελος, η ερωτηση κλειδι: Αφου τις προαλλες πηρα το αντιστοιχο μπαταριας, εχει κανενα νοημα η αγορα αυτου; :)

Που το βλέπεις αυτό ακριβώς; Μήπως βλέπεις κάτι λάθος;

Eιναι μπουλονοκλειδο απο τα μικρα με ροπη περιπου 300Νm. Αρκετα 18βολτα μπουλονοκλειδα μπαταριας εχουν μεγαλυτερη ροπη >400Νm.

Aυτο που πηρες εσυ ειναι παλμικο μπαταριας με ροπη κατω απο 180Νm. Αρα αν θες εργαλειο για τα μπουλονια του αυτοκινητου, ιδιως για το ξεσφιξιμο, το παλμικο δεν σου αρκει.

+++

Κωστα το μπουλονοκλειδο φαινεται μονο στο φυλλαδιο και λεει οτι δεν θα ειναι διαθεσιμο σε ολα τα καταστηματα.

Eιναι μπουλονοκλειδο απο τα μικρα με ροπη περιπου 300Νm. Αρκετα 18βολτα μπουλονοκλειδα μπαταριας εχουν μεγαλυτερη ροπη >400Νm.

Aυτο που πηρες εσυ ειναι παλμικο μπαταριας με ροπη κατω απο 180Νm. Αρα αν θες εργαλειο για τα μπουλονια του αυτοκινητου, ιδιως για το ξεσφιξιμο, το παλμικο δεν σου αρκει.

+++

Κωστα το μπουλονοκλειδο φαινεται μονο στο φυλλαδιο και λεει οτι δεν θα ειναι διαθεσιμο σε ολα τα καταστηματα.

Ευχαριστω Μιχαλη.
Αν δεν κανω λαθος, το παλμικο καταβισι κανει και για μπουλονοκλειδο (με τον ανταπτορα για μπουλονια). Το αντιστροφο ισχυει; Δηλαδη, αυτο το μπουλονοκλειδο που βγαζει, δεν κανει και για παλμικο κατσαβιδι;

Με διαφορους ανταπτορες μπορεις το κανεις οτι θες.

Ομως χανεται η ουσια αν σε μπουλονοκλειδο με τσοκ 1/2" βαλεις ανταπτορα για κατσαβιδολαμες στελεχους 1/4"..

Last edited: