mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Επειδη τέτοιο μικρό δεν έχω δουλέψει , αυτό φτάνει σε ενα σημείο στο οποιο τελειώνει και σταματάει μέχρι να φορτώσει παλι ?
Ή ενώ φυσάς φορτώνει παλι και παλι ?
Δλδ μένεις απο αέρα ή απλα θα πέρνει συνέχεια ?
Καλό είναι να προσδιορίσεις τι ακριβώς δουλειές θέλεις να κάνεις για να σου πούμε αν κάνει ή αν θα σε δυσκολέψει.
Σαν πρώτη απάντηση ... έχει επάνω έναν ρυθμιστή πίεσης (πρεσσοστάτης) ο οποίος όταν φτάσει το αεριοφυλάκιο σε πίεση 8 περίπου ατμόσφαιρες κόβει την λειτουργία.
Όταν η πίεση πέσει κάτω 2-3 ατμόσφαιρες (αυτό ρυθμίζεται) ξανά παίρνει το μοτέρ. Ανάλογα με την ζήτηση αέρα και το εργαλείο που χρησιμοποιείς θα δουλεύει μετά μέχρι να ξαναπιάσει τις 8 ατμόσφαιρες.
Όλα εξαρτώνται από την ζήτηση αέρα που θα έχεις δηλαδή από τις δουλειές που θέλεις να κάνεις.
Τώρα είδα τι έγραψες για δουλειές ...για να φυσάς το αυτοκίνητο και να βάφεις μία στο τόσο με πιστόλι χαμηλής πίεσης ....κάνει
Οι συρματος χωρις αεριο γενικα δεν αξίζουν ή η συγκεκριμένη;
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ψευτοκατάλαβα.
1. στα 8 μπαρ σταματάει ? 10 δεν είναι ?
2. Πχ σε πιστόλι αμμοβολής που καταναλώνει 320l/min του λιντλ πάλι, για να παει στα 5 να ξεκινήσει θελω περιπου 14 sec. ομοιως σε λιγότερα απο μισό λεπτο αλλα 2 μπαρ κατω. Αυτο το πιστόλι λεει max 6.3 bar. Δλδ τι εννοεί ? οτι πρεπει να δουλεύει στα 6.3 μπαρ. απο κει και κατω στοπ ?
Πριν την κανεις γλαστρα δοκιμασε να καλυψεις το φιλτρο με καλτσον η παρομοιο υλικο.
![]()
Το εχω κανει σε ολα τα σκουπακια μου, καθαριζεται πανευκολα και το φιλτρο μενει σαν καινουριο.
Δεν ξερω αν δουλεψει σε σκουπα σταχτη καθως η σταχτη ειναι διαολοπραμα, πολυ λεπτη. Δεν χανεις ομως τιποτα να δοκιμασεις.
Χρονια πολλα και παλι για την γιορτη σου![]()
Δεν είναι καμία ευκαιρία, βρίσκεις φθηνότερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.