mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Ναι, τα μικρα τα μακροστενα ψαχνω.
Αρα, δυσκολα να βρεθουν ε;
Ας ελπιζουμε να βγαλει η ιδια η lidl....
Αρα, δυσκολα να βρεθουν ε;
Ας ελπιζουμε να βγαλει η ιδια η lidl....
Άγγελε μην μου πεις ότι είναι τοσο δύσκολο να τα κόψεις όπως είπε σοφα ο Θανάσης...
Μην σου πω ότι θα σου έρθει πολύ οικονομικότερα...
https://www.casamarket.gr/product/psalidi-s90-fiskars/Να πω την αληθεια, μια φορα που δοκιμασα (με απλο ψαλιδι) δεν κοβοντουσαν με τιποτε. Ισως με κατι πιο δυνατο.
Ασε που δεν εχω (δει πουθενα) ρολο με σκρατς, αρα θα πρεπει να κοψω αλλα.
Στην αναγκη, ομως...
Αγόρασα την πριονοκρδέλα του lidl. Κορδέλες εξτρά απο που αγοράζουμε ? 'Εχει αγοράσει κάποιος να μου προτείνει?
Ευχαριστώ
Καλησπέρα παιδιά,
Εχω μία σκούπα parkside PNTS 1500 D5. Πήρα κάποιες σακούλες του εμπορίου αλλα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Ηταν χάρτινες και έσκισαν και γεμισε η σκούπα όλο στόκο που ετριβα. Φυσικά την καθαρισα με αέρα και όλα οκ.
Εχετε βρει πουθενα καλές σακούλες? Ποιες χρησιμοποιείτε? Υπάρχουν υφασμάτινες / μικροινών πως λέγονται?
Αγόρασα την πριονοκρδέλα του lidl. Κορδέλες εξτρά απο που αγοράζουμε ? 'Εχει αγοράσει κάποιος να μου προτείνει?
Ευχαριστώ
Και εγώ ψάχνομαι για κορδέλα. Αυτή της einhell φαίνεται να ταιριάζει όπως και αυτή αν δε κάνω λάθος https://www.troxeioshop.gr/el/πριον...οπης-ξυλου-ιαπωνιας-.html#/μηκοσ_κορδελασ-140
Eχει ενδιαφερον η υποσημειωση του κατασκευστη!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΝ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 1,40 ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ EINHELL ή PARKSIDE ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Το διάβασα κι εγώ. Τι εννοεί άραγε; Είναι πιο εύθραυστες;
Μιχάλη μιας και έχεις πριονοκορδέλες έχεις να προτείνεις κάποια καλή κορδέλα με τις συγκεκριμένες διαστάσεις;
Τι προβλημα μπορει να εχει μια πριονοκορδελα και να σπαει μονη της τις λαμες; Μηπως ειναι μικροτερο το μηκος και με παραπανω τεντωμα σπαει;
Την parkside την αγόρασα προχτές. Εννοώ αν έχεις να προτείνεις κάποια λάμα με καλύτερη ποιότητα.
Όσο για τους ισχυρισμούς του καταστήματος κι εμένα μου φαίνεται παράξενο. Τη συγκεκριμένη την αναφέρει και ως ιαπωνικής προέλευσης άρα λογικά θα είναι και καλύτερης ποιότητας.
Θεωρω αυτη την δικαιολογια απο χαζη ως απαραδεκτη.
Οπως ειπα και παραπανω, πιστευω οτι το σκεπτικο του κατασκευαστη ειναι αβασιμο και παιδαριωδες. Προσπαθει να αποποιηθει την ευθυνη σε περιπτωση σπασιματος της κορδελας.
Οι κορδελες σπανε λογω υπερβολικου σφιξιματος και λαθνασμενων χειρισμων κατα το κοψιμο. Οχι επειδη το μηχανημα εχει προβλημα...
Εαν το μεταλλο ειναι καλο και η κολληση σωστη και επαγγελματικη, η κορδελα δεν εχει να φοβηθει τιποτα με σωστη χρηση πανω σε οποιαδηποτε πριονοκορδελα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.