Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι, τα μικρα τα μακροστενα ψαχνω.
Αρα, δυσκολα να βρεθουν ε;
Ας ελπιζουμε να βγαλει η ιδια η lidl....

Άγγελε μην μου πεις ότι είναι τοσο δύσκολο να τα κόψεις όπως είπε σοφα ο Θανάσης...
Μην σου πω ότι θα σου έρθει πολύ οικονομικότερα...

Άγγελε μην μου πεις ότι είναι τοσο δύσκολο να τα κόψεις όπως είπε σοφα ο Θανάσης...
Μην σου πω ότι θα σου έρθει πολύ οικονομικότερα...

Να πω την αληθεια, μια φορα που δοκιμασα (με απλο ψαλιδι) δεν κοβοντουσαν με τιποτε. Ισως με κατι πιο δυνατο.
Ασε που δεν εχω (δει πουθενα) ρολο με σκρατς, αρα θα πρεπει να κοψω αλλα.
Στην αναγκη, ομως...

Με καλό κοπιδι/φαλτσετα κάνεις ευκολα δουλειά μην αγχώνεσαι..
Velcro 150mm διαμετρο να βρεις και είσαι οκ...

Αγόρασα την πριονοκρδέλα του lidl. Κορδέλες εξτρά απο που αγοράζουμε ? 'Εχει αγοράσει κάποιος να μου προτείνει?
Ευχαριστώ

Να πω την αληθεια, μια φορα που δοκιμασα (με απλο ψαλιδι) δεν κοβοντουσαν με τιποτε. Ισως με κατι πιο δυνατο.
Ασε που δεν εχω (δει πουθενα) ρολο με σκρατς, αρα θα πρεπει να κοψω αλλα.
Στην αναγκη, ομως...
https://www.casamarket.gr/product/psalidi-s90-fiskars/
Ψαλίδι αγόρασα 2 φορές !!! Η τελευταία ήταν πριν καμιά δεκαετία !!! Από τότε ούτε που χρειάστηκε να το ακονισω. Κόβει και γιαλοχαρτο 40αρι κανονικά και με το νόμο!!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αγόρασα την πριονοκρδέλα του lidl. Κορδέλες εξτρά απο που αγοράζουμε ? 'Εχει αγοράσει κάποιος να μου προτείνει?
Ευχαριστώ

Λογικα παιρνει τις ιδιες με την einhell https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...prionokordela-einhell-mikous-1400mm-61833555/
Υπαρχουν και τροχεια που μπορουν να σου φτιαξουν οτι μηκος-πλατος--δονυα-τσαπραζι θες.

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω μία σκούπα parkside PNTS 1500 D5. Πήρα κάποιες σακούλες του εμπορίου αλλα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Ηταν χάρτινες και έσκισαν και γεμισε η σκούπα όλο στόκο που ετριβα. Φυσικά την καθαρισα με αέρα και όλα οκ.

Εχετε βρει πουθενα καλές σακούλες? Ποιες χρησιμοποιείτε? Υπάρχουν υφασμάτινες / μικροινών πως λέγονται?

Είχα το ίδιο θέμα - το πρόβλημα νομίζω δεν είναι ότι είναι χάρτινες αλλά ότι είναι κοντές, οπότε δεν ακουμπάνε στον πάτο, κρέμονται και όσο γεμίζουν λόγω του βάρους σκίζονται.
Τελευταία, πήρα από την Αριστείδου υφασμάτινες 42Χ50 εκ και ταιριάζουν μια χαρά σαν διάσταση. Είναι όμως λίγο ακριβές 12 οι τέσσερις.
Πιστεύω ότι αν βρεις χάρτινες στις ίδιες διαστάσεις θα κάνεις την δουλειά σου αρκετά φτηνότερα (στην Αριστείδου δεν είχε).

Ευχαριστώ

Και εγώ ψάχνομαι για κορδέλα. Αυτή της einhell φαίνεται να ταιριάζει όπως και αυτή αν δε κάνω λάθος https://www.troxeioshop.gr/el/πριον...οπης-ξυλου-ιαπωνιας-.html#/μηκοσ_κορδελασ-140

Και εγώ ψάχνομαι για κορδέλα. Αυτή της einhell φαίνεται να ταιριάζει όπως και αυτή αν δε κάνω λάθος https://www.troxeioshop.gr/el/πριον...οπης-ξυλου-ιαπωνιας-.html#/μηκοσ_κορδελασ-140

Eχει ενδιαφερον η υποσημειωση του κατασκευστη!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΝ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 1,40 ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ EINHELL ή PARKSIDE ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Το διάβασα κι εγώ. Τι εννοεί άραγε; Είναι πιο εύθραυστες;
Μιχάλη μιας και έχεις πριονοκορδέλες έχεις να προτείνεις κάποια καλή κορδέλα με τις συγκεκριμένες διαστάσεις;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Eχει ενδιαφερον η υποσημειωση του κατασκευστη!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΝ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 1,40 ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ EINHELL ή PARKSIDE ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Τι προβλημα μπορει να εχει μια πριονοκορδελα και να σπαει μονη της τις λαμες; Μηπως ειναι μικροτερο το μηκος και με παραπανω τεντωμα σπαει;

Το διάβασα κι εγώ. Τι εννοεί άραγε; Είναι πιο εύθραυστες;
Μιχάλη μιας και έχεις πριονοκορδέλες έχεις να προτείνεις κάποια καλή κορδέλα με τις συγκεκριμένες διαστάσεις;

Μαλλον εννοει οτι οι συγκεκριμενες μαρκες εχουν κατασκευαστικο προβλημα που προκαλει κραδασμους και προβληματα στην ομαλη κυκλικη κινηση στις τροχαλιες και ευθυνεται για το σπασιμο της κορδελας. Θεωρω αυτη την δικαιολογια απο χαζη ως απαραδεκτη.

Η πριονοκορδελα που βγαζει η Parkside ειναι ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ με την μικρη πριονοκορδελα της Scheppach που εχω και πολυ πιθανον ακριβως η ιδια με την Einhell.
Nομιζω οτι ολες οι μικρες των 1400μμ κορδελες ειναι ιδιας ποιοτητας κατασκευης. Εαν επρεπε να επιλεξω μια, θα επελεγα αυτη της Parkside.

Πριν να επιλεξω ομως, θα ξεκαθαριζα για ποιο σκοπο θελω μια πριονοκορδελα και θα ημουν σιγουρος οτι πραγματικα χρειαζομαι αυτο το εργαλειο.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τι προβλημα μπορει να εχει μια πριονοκορδελα και να σπαει μονη της τις λαμες; Μηπως ειναι μικροτερο το μηκος και με παραπανω τεντωμα σπαει;

Οπως ειπα και παραπανω, πιστευω οτι το σκεπτικο του κατασκευαστη ειναι αβασιμο και παιδαριωδες. Προσπαθει να αποποιηθει την ευθυνη σε περιπτωση σπασιματος της κορδελας.
Οι κορδελες σπανε λογω υπερβολικου σφιξιματος και λαθνασμενων χειρισμων κατα το κοψιμο. Οχι επειδη το μηχανημα εχει προβλημα...

Εαν το μεταλλο ειναι καλο και η κολληση σωστη και επαγγελματικη, η κορδελα δεν εχει να φοβηθει τιποτα με σωστη χρηση πανω σε οποιαδηποτε πριονοκορδελα.

Την parkside την αγόρασα προχτές. Εννοώ αν έχεις να προτείνεις κάποια λάμα με καλύτερη ποιότητα.
Όσο για τους ισχυρισμούς του καταστήματος κι εμένα μου φαίνεται παράξενο. Τη συγκεκριμένη την αναφέρει και ως ιαπωνικής προέλευσης άρα λογικά θα είναι και καλύτερης ποιότητας.

η κόλληση και λείανση στο σημείο κόλλησης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ,από εκεί δημιουργούνται τα περισσότερα προβλήματα και όχι μόνο τα σπασίματα .Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από κανένα τροχείο . Μόνο κάτι γερμανικές κορδέλες που είχε φέρει ο Κυριάκος από μια παλιά ομαδική μου φάνηκαν εντάξει.

Την parkside την αγόρασα προχτές. Εννοώ αν έχεις να προτείνεις κάποια λάμα με καλύτερη ποιότητα.
Όσο για τους ισχυρισμούς του καταστήματος κι εμένα μου φαίνεται παράξενο. Τη συγκεκριμένη την αναφέρει και ως ιαπωνικής προέλευσης άρα λογικά θα είναι και καλύτερης ποιότητας.

Και εγω πιστευω οτι κορδελες με ατσαλια Ιαπωνικης ή Αμερικανικης προελευσης ειναι σαφως ανωτερες. Αν βεβαια ειναι οντως ετσι οπως τα λενε και δεν ειναι κοινο ατσαλι.

Εγω που εφτιαξα κορδελες σε τοπικο τροχειο, ζητησα να δω απο που θα μου φτιαξουν μια 16αρα κορδελα που ηθελα. Οντως ηταν ενα ρολλο αμερικανικης μαρκας.
Δυστυχως δεν ζητησα να μου φτιαξουν κορδελα για την μικρη πριονοκορδελα (1400μμ χ 6μμ) καθως εχω αρκετες, αρα δεν εχω αποψη πως συγκρινεται με την κοινη κορδελα που ειχε επανω.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θεωρω αυτη την δικαιολογια απο χαζη ως απαραδεκτη.

Οπως ειπα και παραπανω, πιστευω οτι το σκεπτικο του κατασκευαστη ειναι αβασιμο και παιδαριωδες. Προσπαθει να αποποιηθει την ευθυνη σε περιπτωση σπασιματος της κορδελας.
Οι κορδελες σπανε λογω υπερβολικου σφιξιματος και λαθνασμενων χειρισμων κατα το κοψιμο. Οχι επειδη το μηχανημα εχει προβλημα...

Εαν το μεταλλο ειναι καλο και η κολληση σωστη και επαγγελματικη, η κορδελα δεν εχει να φοβηθει τιποτα με σωστη χρηση πανω σε οποιαδηποτε πριονοκορδελα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Μιχάλη, γιατί εχω διαβάσει άπειρα σχόλια (amazon)για την einhell και την scheppach και κανένας δεν παραπονέθηκε για σπάσιμο κορδέλας στα καλά καθούμενα. Οπότε απαράδεκτο το συγκεριμένο κατάστημα !

Η όλη πρόταση του συγκεκριμένου "κατασκευαστή" είναι το λιγότερο γελοία γιατί μαζί με την επισήμανση που τον απαλλάσσει από την ευθύνη θα έπρεπε να γράφει και τον λόγο για τον οποίο κατατάσσει τα συγκεκριμένα μηχανήματα στα προβληματικά.
"ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ" .... θα ήθελα να μάθω τι απάντηση θα έδιναν σε κάποιον (αν είχα κορδέλα θα το έκανα) που θα ρωτούσε τηλεφωνικά.