Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πλέον έμαθα ότι ξεκινάνε από το μοτέρ το λύσιμο... Όχι από την τρόμπα.
Γέμισε λάδια ο τόπος

Δεν ξέρω για την ποιότητας τους αλλά η συνδεσμολογία των συγκεκριμένων ταχυδεσμων φαινεται να είναι πολύ χρήσιμη....
Προσωπικά με ενδιαφέρουν αυτα με το σπιράλ στην τελευταία φωτο..
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/pro...akladotis-set-tachisindesmi-potismatos/p50206
Τα θέλω κύριος για το πιεστικο..
Έχω ψάξει στο εμπόριο σε gardena και συναφή αλλά δεν βρήκα στο εμπόριο πουθενά...
Στην ουσία δεν θέλω τύπου Υ αλλά τύπου Γ ταχυσυνδεσμο...

Λίγο "τσουχτεροί" σε σχέση με τα Parkside...

https://www.utools.gr/ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ-ΒΡΥΣΗΣ-1-2''-3-4''-PALISAD-LUXE-6624788?manufacturer_id=164

https://www.utools.gr/ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΝΕΡΟΥ-1-2''-3-4''-PALISAD-LUXE-662518

Last edited by a moderator:
πήρα σήμερα το καρφωτικο ρεύματος. Δεν ενθουσιαστικά.

έκανα μια ψευτοκατασκευή περισσότερο σαν proof of consent με πηχάκια 9 mm από το practicer. (Σουηδικό πηχάκι λέει το καρτελάκι)
Δεν κατάφερε να βάλει τελείως μέσα το καρφί.

Βολεύει όμως. Για 13 ευρώ είναι μια χαρά. Αμα βγει το μεγάλο θα το παρω

Attachments

• stant.jpg
    stant.jpg
    40.2 KB · Views: 384
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ....Πολύ καλά και τα δύο....Στα υπόψιν...

έκανα μια ψευτοκατασκευή περισσότερο σαν proof of consent με πηχάκια 9 mm από το practicer. (Σουηδικό πηχάκι λέει το καρτελάκι)

Δεν ξέρω για το καρφωτικό αλλά η κατασκευή συναδη άριστα προς χρήση στερεωσης του tablet και προσωπικων ευκολιών..!!!Ωραίος....

Η αληθεια ειναι οτι το καρφωτικακι αυτο ειναι περισσοτερο για ενωση υφασματος με ξυλο, παρα για ενωση ξυλου με ξυλο.
Μπραβο, παντως, μια χαρα η βασουλα :)

Λόγω καραντίνας αποφάσισα να συμμαζεψω την ζούγκλα που αποκαλει ο μαστροπαππους μου αποθήκη βρηκα ένα παλιό δισκοπριονο υπαρχει κάποια κινεζικη μπαταρία που να του ταιριαζει..pahks 18v bj.2003

https://images.app.goo.gl/jigTf1QzgpHsP97N9

Δυστυχως οι κινεζικες μπαταριες (μαιμου) βγαινουν κυριως για τα πιο συνηθισμενα και διαδεδομενα εργαλεια οπως bosch makita dewalt που οι μπαταριες τους ειναι αρκετα ακριβες.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οπότε θα πρέπει να είμαι αρκετά τυχερός για να βρω κάτι γιατι και με μια απλή αναζήτηση που έκανα φεμετε αρκετά παλιό θα είναι από τα πρώτα μπαταρίας του λιντλ

Λόγω καραντίνας αποφάσισα να συμμαζεψω την ζούγκλα που αποκαλει ο μαστροπαππους μου αποθήκη βρηκα ένα παλιό δισκοπριονο υπαρχει κάποια κινεζικη μπαταρία που να του ταιριαζει..pahks 18v bj.2003

https://images.app.goo.gl/jigTf1QzgpHsP97N9

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η αναγομωση της μπαταριας με στοιχεια lion, που εαν δεν την κανεις μονος σου δεν συμφερει, στην προκειμενη, να απευθυνθεις σε καποιο εξειδικευμενο καταστημα, ή θα αγορασεις ή αν εχεις μπαταρια 18V-20V lion και να την προσαρμοσεις με καποιο τροπο στο μηχανημα.
Και να βρεις μπαταρια που να κουμπωνει στο μηχανημα, θα ειναι NiCd και θα κοστιζει περιπου οσο μια Lion

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι η αναγομωση της μπαταριας με στοιχεια lion, που εαν δεν την κανεις μονος σου δεν συμφερει, στην προκειμενη, να απευθυνθεις σε καποιο εξειδικευμενο καταστημα, ή θα αγορασεις ή αν εχεις μπαταρια 18V-20V lion και να την προσαρμοσεις με καποιο τροπο στο μηχανημα.
Και να βρεις μπαταρια που να κουμπωνει στο μηχανημα, θα ειναι NiCd και θα κοστιζει περιπου οσο μια Lion
Το δοκίμασα με ένα τροφοδοτικό 18v που βρεικα και Τζιφός δεν δουλεβε αύριο λέω να κάτσω να το ανοίξω έτσι από περιέργεια μπας και

Το δοκίμασα με ένα τροφοδοτικό 18v που βρεικα και Τζιφός δεν δουλεβε αύριο λέω να κάτσω να το ανοίξω έτσι από περιέργεια μπας και

Θελει τροφοδοτικο με πολλα αμπερ για να δουλεψει

Παιδιά οι ορειχαλκινοι ταχυσυνδεσμοι που έχει μεθαύριο,αξίζουν?Γενικά οι πλαστικοί έχουν θέμα διότι "καίγονται" από τον ήλιο κ χρειάζονται συχνά αλλαγή.Αυτοι λογικα λόγο ορειχαλκου θα κρατάνε παραπανω αλλά αν είναι ψευτιά μπορεί να σπάνε αν πχ τους σφίξεις παραπάνω.Τους έχει δουλέψει κάνεις?

Παιδιά οι ορειχαλκινοι ταχυσυνδεσμοι που έχει μεθαύριο,αξίζουν?Γενικά οι πλαστικοί έχουν θέμα διότι "καίγονται" από τον ήλιο κ χρειάζονται συχνά αλλαγή.Αυτοι λογικα λόγο ορειχαλκου θα κρατάνε παραπανω αλλά αν είναι ψευτιά μπορεί να σπάνε αν πχ τους σφίξεις παραπάνω.Τους έχει δουλέψει κάνεις?

Αν τους "χτυπάει" πολλές ώρες της ημέρας ο ήλιος ειδικά το κατακαλόκαιρο τείνουν να ανεβάζουν θερμοκρασία να καίνε τα O-ring, και συνεπώς να χάνεται η στεγανότητα.... Κατά τα άλλα δεν καίγονται με τον καιρό όπως οι πλαστικοί. Εάν είναι σε σημείο που δεν τους χτυπά ο ήλιος είσαι ΟΚ. Γενικά όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις είναι πολύ πιο ανθεκτικοί από τους πλαστικούς.

Τους χρησιμοποιώ από τότε που τους πρωτοέβγαλε εδώ και χρόνια και έχω πάρει αρκετά σετ ...ποτέ δεν έπαθαν τίποτα. Το μόνο που μπορεί να πάθουν είναι από κακή χρήση να φύγει η βίδα που στερεώνει τον έξω δακτύλιο ...να διαλυθεί και να χάσεις τις μπίλιες που έχει μέσα. Αυτό μόνο πρέπει να προσέχεις.