Δεν γνωριζω κανενα 18βολτο SDS δραπανο oποιασδηποτε μαρκας (Βosch, Makita, Dewalt etc) που να εχει τοσο μεγαλη ισχυ 3joule!!
Το 36βολτο bosch GBH 36 VF γνωριζω στα 3.2J... και το SDS πιστολετο ρευματος (880w) της Bosch το GHB 2-28 που αγορασα προσφατα στα 3.2 J.
Ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικος για το συγκεκριμενο δραπανο απο πολλες αποψεις.
Ελα που εγω γνωριζω....
DEWALT DCH293B 20Volt
powered by a DEWALT brushless motor and durable German engineered mechanism that delivers 3.5 joules of impact energy.
Ελα που εγω γνωριζω....
DEWALT DCH293B 20Volt
powered by a DEWALT brushless motor and durable German engineered mechanism that delivers 3.5 joules of impact energy.
Καλησπέρα! Βλέπω στο καινούργιο φυλλάδιο του LIDL, δύο κασετίνες με τρυπάνια ---> https://www.lidl-hellas.gr/el/p/product/parkside-diafora-tripania/p51538
Η πρώτη κασετίνα είναι με τρυπάνια ξύλου (Τρυπάνια ξύλου υψηλής απόδοσης PHB 6 A1), και η δεύτερη με τρυπάνια πολλαπλής χρήσης (Τρυπάνια πολλαπλών χρήσεων PMB 7 A1)
Τα τρυπάνια πολλαπλών χρήσεων όπως βλέπω μοιάζουν λίγο με τα cyl-9 της Bosch, σίγουρα όμως η ποιότητα της Bosch προφανώς και θα είναι πολύ ανώτερη!! Αυτά τα τρυπάνια τα έχουν ξαναφέρει τα LIDL? Να αξίζουν άραγε?
Αυτο ανηκει στην σειρα FlexVolt που παιρνει battery packs των 20 η των 60v.
Eρωτηση που θελει προσεκτικη απαντηση: Tην τιμη των 3.5 Joule την πιανει σαν 20βολτο η σαν 60βολτο εργαλειο??)
Για τσεκαρε καλυτερα που ανηκει η αποδοση των 3.5J.
Αυτο ανηκει στην σειρα FlexVolt που παιρνει battery packs των 20 η των 60v.
Eρωτηση που θελει προσεκτικη απαντηση: Tην τιμη των 3.5 Joule την πιανει σαν 20βολτο η σαν 60βολτο εργαλειο??)
Για τσεκαρε καλυτερα που ανηκει η αποδοση των 3.5J.
fftopic: όλοι !!!
Τι σας καίει ....αφού δεν θα το πάρετε![]()
Νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που φερνει τετοια τρυπανια.
Δυστυχως μονο εαν τα δοκιμασει κανεις σε σχεση με καλα τρυπανια ξυλου και με τα αντιστοιχα multiconstruction CYL9 της Βοsch, κανει μπορει να εκφερει εγκυρη αποψη.
Εαν ηταν αλλο προιον ισως να το αγοραζα και θα το δοκιμαζα. Τα συγκεκριμενα λεω να μην τα δοκιμασω καθως μου φαινονται πολυ φτηνα για να ειναι καλα.
Τα καλα τρυπανια θελουν καλο ατσαλι και αριστη γεωμετρια/κατασκευη πραμα που με 7 ευρω το σετ δεν γινεται, ιδιως εαν περιλαμβανει η σειρα και μεγαλα τρυπανια (10,12μμ)!
Ειναι αληθεια οτι τα αναλωσιμα του Lidl γενικως δεν αξιζουν. Ομως καθε κανονας εχει την εξαιρεση που τον επιβεβαιωνει. Μακαρι τα τρυπανακια αυτα να ειναι η εξαιρεση.
Ωραία ...αλλά τώρα έχει 173 χωρίς μπαταρία και άλλα 60 η μπαταρία και άλλα 33 ο φορτιστής ...
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα 2,6J της Dewalt είναι πραγματικά και τα 3J της Parkside πρέπει να είναι κοροϊδία ... :chinscratch:
Άμα ήταν πιο φτηνό θα ήταν μεγαλύτερες οι υποψίες !!!
Τελικά είναι λυπηρό που σε ένα forum για ερασιτέχνες έχω καταντήσει να είμαι ο βασικότερος υποστηριχτής της Parkside ....θα τα παρατήσω ....
Η αληθεια ειναι οτι οσα τρυπανια lidl εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ηταν για πεταμα. Καμια σχεση με τα μηχανηματα τους (παντα για την ριμη τους). Τα τρυπανια θα επρεπε να ειχαν κατω απο 1 το σετ για να ειναι vfm (και παλι παιζεται).
Μακαρι αυτα να ειναι εξαιρεσημ
Και, βεβαιως, μακαρι να ειναι τα brushless καλο vfm.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.