Κατάλαβα....Δεν κατάλαβες φίλε μου, μου είπαν ότι δεν δίνουν ΚΑΜΙΑ εγγύηση για μπαταρίες. Η μπαταρία μου είναι ακριβώς 10 μηνών αλλά όπως μου είπε αυτό δεν έχει σημασία γιατί δίνουν εγγύηση ΜΟΝΟ για εργαλεία και φορτιστές.
Αυτό είναι θεωρητικό και το λέμε εμείς στη κουβέντα. Αν δεις κάπου την 20βολτη με εγγύηση βάλε λινκ, θα βοηθήσει.Δεν εχω ψαξει για κατι αλλο, αλλα θεωρω απιθανο να διδεται εγγυηση για την 12βολτη μπαταρια και οχι για την 20βολτη, που η μονη τους διαφορα ειναι λιγες (απο τις ιδιες) μπαταριες επιπλεον μεσα στο battery pack!
Έχει πάρει κάποιος την ηλεκτροκόλληση που έχει από εβδομάδα;; Αξίζει να την πάρει κανείς;
Αυτό το μικρό δισκοπρίονο με τον διαμαντόδισκο θα κάνει να "φάω" μερικούς (αρκετούς) αρμούς σε πλακάκια;
Θα το έκανα με τροχό... Αλλά το φοβάμαι μην τον πάω πολύ βαθιά και ανοίξω άλλα μερεμέτια μετά.
Δεν αξίζει Την είχε πάρει φίλος και την είχα δοκιμάσει. Μην ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις inverter https://www.skroutz.gr/s/19033084/Bormann-BIW1560.html#reviewsΈχει πάρει κάποιος την ηλεκτροκόλληση που έχει από εβδομάδα;; Αξίζει να την πάρει κανείς;
με dremel δεν θα ακονισεις σωστα ισια μαχαιρια
για το μπορντουροψαλιδο χρειαζεσαι μια ισια (πλατια) καλη λιμα
Bρίσκω πολλά τέτοια. Δες μετά το 2.20
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.