Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν εχω ψαξει για κατι αλλο, αλλα θεωρω απιθανο να διδεται εγγυηση για την 12βολτη μπαταρια και οχι για την 20βολτη, που η μονη τους διαφορα ειναι λιγες (απο τις ιδιες) μπαταριες επιπλεον μεσα στο battery pack!

Δεν κατάλαβες φίλε μου, μου είπαν ότι δεν δίνουν ΚΑΜΙΑ εγγύηση για μπαταρίες. Η μπαταρία μου είναι ακριβώς 10 μηνών αλλά όπως μου είπε αυτό δεν έχει σημασία γιατί δίνουν εγγύηση ΜΟΝΟ για εργαλεία και φορτιστές.
Κατάλαβα....
Έχεις απόλυτο δίκιο για προϊόν 10 μηνών άσχετος εάν είναι αναλωσιμο...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν εχω ψαξει για κατι αλλο, αλλα θεωρω απιθανο να διδεται εγγυηση για την 12βολτη μπαταρια και οχι για την 20βολτη, που η μονη τους διαφορα ειναι λιγες (απο τις ιδιες) μπαταριες επιπλεον μεσα στο battery pack!
Αυτό είναι θεωρητικό και το λέμε εμείς στη κουβέντα. Αν δεις κάπου την 20βολτη με εγγύηση βάλε λινκ, θα βοηθήσει.

κατι ακομα φιλε zidan. για να το εχεις υπόψη.
αν καποια στιγμη ερωτηθεις, για την αποθηκευση του εργαλειου οσο δεν ηταν σε χρηση, θα πεις οτι το εβαζες μεσα στο βαλιτσακι ,στις προκαθορισμενες θεσεις, και αποσυνεδεες την μπαταρια.
το δε εργαλειο, αποθηκευοταν σε ελεγχομενο μερος κατα τις υποδειξεις του κατασκευαστη. (θερμοκρασια, υγρασια κλπ)
αν η μπαταρια ειναι συνδεδεμενη οταν σου πουλουν ενα προϊον (οχι εργαλειο απαραιτητα), θα εχεις προσεξει οτι εχει ενα μονωτικο φιλμ στην περιπτωση που ειναι οι μπαταριες σε συνδεση με το προϊον. υποτιθεται οτι θα επρεπε να το βαζεις πισω (και καλα).
ο γωνιακος τροχος, επειδη εχω τον ιδιο, εχει θεση ξεχωριστη για την μπαταρια μεσα στο βαλιτσακι. εκει την βαζεις (να το θυμασαι)

γενικα οι μπαταριες πρεπει να αποσυνδεονται οταν το εργαλειο-προϊον δεν ειναι σε χρηση. ο τροχος δεν ειχε φιλμ επειδη ακριβως στο πουλουν και αποθηκευεται η μπαταρια ξεχωριστα. για αυτο παντα η μπαταρια αποσυνδεδεμενη οταν δεν το χρησιμοποιεις.
εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με μπαταριες ακομα και τις πολυ παλιες, αν αποσυνδεονταν.
πανω απο 8 χρονια τωρα εχω δραπανοκατσαβιδο της einhell με παλαιου τυπου μπαταρια και δουλευει μια χαρα!. απλα αποσυνδεω παντα την μπαταρια, αφηνοντας την φορτισμενη συνηθως
τα μονα προβληματα που αντιμετωπισα με μπαταριες, ηταν σε προιοντα που δεν αποσυνδεονταν (κινητα, φτηνα κατσαβιδια κλπ)

οπως και να εχει, βαση του νομου μπορεις να τους κυνηγησεις, μεχρι και δικαστικα. καλυτερα ομως κοιταξε μηπως φοβηθουν και στην αντικαταστησουν.
τα περι "δεν ισχυει εγγυηση για τις μπαταριες" ειναι λογια των εμπορων και μονο...

Σε κατάστημα ηλεκτρονικών που είχα αγοράσει μία για ένα UPS μου είπε ο πωλητής. Εγγύηση μόνο για μια μέρα. Μόνο δηλαδή αν είναι ελλατωματική από το εργοστάσιο. DOA Από εκεί και πέρα την χάλασες εσύ.
Πάντως και σοβαροί κατασκευαστές μπαταριών δίνουν εγγύηση στις μπαταρίες πχ CSB. Αποκλείεται να μην υπάρχει έστω μια εγγύηση έξι μηνών

Έχεις σε όλα δίκιο φίλε nickola και η αλήθεια είναι ότι όλα τα εργαλεία τα έχω πάντα στα βαλιτσάκια τους (σε όσα έχουν) και στα επαναφορτιζόμενα πάντα τις μπαταρίες εκτός εργαλείου και μπαίνουν όλα στη θέση τους στα ντουλάπια. Θα μιλήσω αύριο με την εξυπηρέτηση των lidl μήπως βγάλω άκρη κι αν δεν, θα πέσει "πίεση". Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη φορά που μου έκαναν κάτι π@π@ριες στο service της kompernass, όταν επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση του lidl μου είχαν πει ότι αν δε σε ικανοποιήσει αυτό που θα σου πουν στο service, ενημέρωσε μας άμεσα και θα το αναλάβουμε εμείς. Θα δω τι θα γίνει και θα ενημερώσω.

Μια χαρα ειναι για τη δουλεια που το θες. Τσεκαρε μονο εαν δουλευουν σωστα οι στροφες μολις το αγορασεις.

Επισης οταν το χρησιμοποιεις πολυ ωρα, τσεκαρε εαν ζεσταινεται πολυ για να κανεις ενα διαλειμα, μην καψεις το μοτερ. Ολα τα πολυστροφα εργαλεια ζεσταινονται λιγο πολυ.

με dremel δεν θα ακονισεις σωστα ισια μαχαιρια
για το μπορντουροψαλιδο χρειαζεσαι μια ισια (πλατια) καλη λιμα

Έχει πάρει κάποιος την ηλεκτροκόλληση που έχει από εβδομάδα;; Αξίζει να την πάρει κανείς;

Αυτό το μικρό δισκοπρίονο με τον διαμαντόδισκο θα κάνει να "φάω" μερικούς (αρκετούς) αρμούς σε πλακάκια;
Θα το έκανα με τροχό... Αλλά το φοβάμαι μην τον πάω πολύ βαθιά και ανοίξω άλλα μερεμέτια μετά.

Έχει πάρει κάποιος την ηλεκτροκόλληση που έχει από εβδομάδα;; Αξίζει να την πάρει κανείς;

Δες εδώ

Αυτό το μικρό δισκοπρίονο με τον διαμαντόδισκο θα κάνει να "φάω" μερικούς (αρκετούς) αρμούς σε πλακάκια;
Θα το έκανα με τροχό... Αλλά το φοβάμαι μην τον πάω πολύ βαθιά και ανοίξω άλλα μερεμέτια μετά.

Φτάνει το πάχος του αρμού να είναι ποιο παχύ από ότι του δίσκου

Ευαχριστώ για την άμεση απάντηση :a0210:

Last edited by a moderator:

Δεν αξίζει Την είχε πάρει φίλος και την είχα δοκιμάσει. Μην ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις inverter https://www.skroutz.gr/s/19033084/Bormann-BIW1560.html#reviews

Bρίσκω πολλά τέτοια. Δες μετά το 2.20

ξερεις ποσα λαθος video για τροχισμα / ακονισμα υπαρχουν!!!!!

τα μαχαιρια του μπορντουροψαλιδου ειναι ισια, με το dremel πρεπει να εχεις χερι χαρακα και να τροχισεις ισια, σε καθε περασμα εαν ξεφυγεις ... στο επομενο τροχισμα θα ξεφυγεις περισσοτερο και παει λεγοντας. Μετα απο 5 τροχισματα θα το εχεις κανει κοιλο.

εχω 1 dremel και αλλα 2 παρομοια εργαλεια (με δισκακια, πετρουλες και γυαλοχαρτα) και εξακολουθω να ακονιζω αλυσοπριονο, μπορντουροψαλιδα και ψαλιδια κηπου με λιμες και πετρες χειρος.

Από τα πραγματάκια της άλλης Πέμπτης καλό βλέπω του γατζους και τα τις ταινίες....στα υποψιν και το laser σταυρου που το βλέπω σε καλή τιμή αλλά δεν ξέρω τι θα δείχνει... αν και σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να κοιτάξω σε καποιο οικονομικο της Stanley που είναι κορυφή σε τέτοια...
Παναγιώτη ο κοφτης έχει ρυθμιζόμενο ύψος κοπης οπότε το βάθος το κανονίζεις....θα το έπερνα αλλά διαβάζω ότι δεν είναι για σκληρά δομικά υλικά....

Έχω δει και αυτό της bulle...που έχει διπλάσια δύναμη...
https://www.skroutz.gr/s/15807006/Bulle-633029.html
Για κάνα πλακάκι,μάρμαρο και κεραμίδι το θέλω...