...
Παναγιώτη ο κοφτης έχει ρυθμιζόμενο ύψος κοπης οπότε το βάθος το κανονίζεις....θα το έπερνα αλλά διαβάζω ότι δεν είναι για σκληρά δομικά υλικά....
Έχω δει και αυτό της bulle...που έχει διπλάσια δύναμη...
https://www.skroutz.gr/s/15807006/Bulle-633029.html
Για κάνα πλακάκι,μάρμαρο και κεραμίδι το θέλω...
Οριστε...Οι γαντζοι ειναι πολυ χρησιμοι αλλα, υπ'οψη, εχουν οριο 5 κιλα ο καθενας απο οτι βλεπω.
Καταλαβα....Να πω την αλήθεια για τους αρμούς το ήθελα μόνο. Είδα κόβει πλακάκια στο 4:30.
Σκεφτόμουν και για πολυεργαλείο... (απ' ότι είδα την Τρίτη είχαν ακόμα το Performance στο κατάστημα της περιοχής). Αλλά δεν θα με βολέψει σε πάτωμα.
Έχω περάσει την παλιά αυλή (140 τετραγωνικά) με τον μεγάλο μπλε τον Bosch. Αλλά εκεί δεν με ενδιέφερε αν πήγαινε και πιο βαθιά. Να τα ξηλώσω ήθελα
Τώρα μια βεράντα 2x6 θέλω να κάνω γιατί κάποιοι αρμοί έχουν κουφώσει και βάζει νερό από κάτω σε μια αποθήκη.
ξερεις ποσα λαθος video για τροχισμα / ακονισμα υπαρχουν!!!!!
τα μαχαιρια του μπορντουροψαλιδου ειναι ισια, με το dremel πρεπει να εχεις χερι χαρακα και να τροχισεις ισια, σε καθε περασμα εαν ξεφυγεις ... στο επομενο τροχισμα θα ξεφυγεις περισσοτερο και παει λεγοντας. Μετα απο 5 τροχισματα θα το εχεις κανει κοιλο.
εχω 1 dremel και αλλα 2 παρομοια εργαλεια (με δισκακια, πετρουλες και γυαλοχαρτα) και εξακολουθω να ακονιζω αλυσοπριονο, μπορντουροψαλιδα και ψαλιδια κηπου με λιμες και πετρες χειρος.
Το laser απ ότι καταλαβαίνω είναι "αυτοαλφαδιαζομενο" σε όποια θέση και να το εχεις;
Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο αυτό είναι το πρόβλημα τους?Η μέτρηση είναι οκ?Ως τώρα τα αλφαδια του lidl που έχω πάρει,είχαν θέμα. Θυμάμαι ένα αλφαδι πριν καμία 5ετια που είχε κ λέιζερ πάνω και το οποίο έχανε αρκετά γι αυτό κ το χάρισα,αλλά κ ένα σετ με 3 κίτρινα,χωρίς κάποιο λέιζερ πάνω τους οπου απλά κράτησα το μακρύτερο από τα 3(ξέρω πως ακούγεται αυτόΤο προβλημα με αυτα τα τσιπικα laser συμπεριλαμβανομενων και καποιων entry level επωνυμων ειναι οτι το σταυρονημα δεν φαινεται καλα στον τοιχο οταν ειναι μερα. Ειδικα εαν η αποσταση του laser ειναι πανω απο 2-3 μετρα.
Nαι ειναι αυτοεπιπεδουμενο μεχρι ενος σημειου οπου μετα κλεινει, και λογικο ειναι, μεχρι να το φερεις σε αποδεκτα ευθυγραμμη θεση, με λιγες μονο μοιρες αποκλιση.
Το προβλημα με αυτα τα τσιπικα laser συμπεριλαμβανομενων και καποιων entry level επωνυμων ειναι οτι το σταυρονημα δεν φαινεται καλα στον τοιχο οταν ειναι μερα. Ειδικα εαν η αποσταση του laser ειναι πανω απο 2-3 μετρα.
Εγώ το θέλω για πάνω από 4 μετρα...οπότε αυτό του lidl ενδεχόμενος να μην μου κάνει..
Εντωμεταξύ η δέσμη είναι κόκκινη από ότι είδα και όχι πράσινη που είναι πιο καθαρή...
Το δισκοπριονο phks1350c2 που έχει την Πέμπτη 21/5/2020 στα 30euro αξιζει για καθαρά ερασιτεχνική περιστασιακή χρήση;
Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς στο παρελθόν;
να το αγορασεις
την τοσο στιβαρη βαση του, την βρισκεις σε ακριβα δισκοπριονα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.