Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλοριζικο...
Εντυπώσεις να μας πεις...
Μέχρι πόσο μακριά πήγαινε η ένδειξη του σταυρού.. ;..υσχιουν τα 4 μέτρα η οχι.
Για να έχει νόημα το συγκεκριμένο, θέλει αγορά ενός φτηνού τρίποδου φωτογραφικής ώστε να έχεις κ την οριζόντια γραμμή στο ύψος που θες.Η κάθετη είναι οκ,κ σε τραπεζάκι να το βάλεις πιάνει κ πάνω κ κάτω.Στα 6 μέτρα που το τσέκαρα,φαινοταν πανεύκολα η γραμμή.

καλημερα, καλη ιδεα!
θα βολευει στις περισσότερες περιπτώσεις.
6 μετρα και σε οποιο υψος θες, το κομματι αυτο στα 23 ευρω, ειναι must !

Αν δεν υπαρχει τριποδο, το λειζερ μπορει να πιαστει και στον σκελετο μιας κοινης σκαλας, σε οποιοδηποτε υψος χρειαζεται.

Μαστόρια, φίλος θέλει να αγοράσει την εσπρεσιέρα που έβγαλε το lidl.
Την έχει αγοράσει κανείς?
Αξίζει?
Την είχα αγοράσει εγώ πριν δύο ή τρία χρόνια και την δούλεψα κάνα τρίμηνο περίπου, μέχρι που μου την πήρε ο γιος μου. Δεν είχα εμπειρία από άλλη και μου φάνηκε καλή, έκανε την δουλειά της.
Βασικά την είχα πάρει και σκέφτηκα ότι αν δεν μου αρέσει να την επιστρέψω, αλλά την κράτησα όμως.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν δεν υπαρχει τριποδο, το λειζερ μπορει να πιαστει και στον σκελετο μιας κοινης σκαλας, σε οποιοδηποτε υψος χρειαζεται.

τελειο! και ανεξοδο
βεβαια με το τριποδο θα ειναι πιο βολικο γιατι θα ανεβαινοκατεβαινει στον κατακορυφο αξονα με ακριβεια, αλλα φυσικα η σκαλα σε ολα τα σπιτια υπαρχει
-bye-

Αν υπάρχει κάποιος που πήρε το μεγάλο δισκοπρίονο την Πέμπτη κι αποφασίσει ότι δεν του χρειάζεται, ας μου στείλει ένα π.μ. Εδώ έφεραν λίγα κομμάτια και δεν πρόλαβα. Ευχαριστώ!

Για να έχει νόημα το συγκεκριμένο, θέλει αγορά ενός φτηνού τρίποδου φωτογραφικής ώστε να έχεις κ την οριζόντια γραμμή στο ύψος που θες.Η κάθετη είναι οκ,κ σε τραπεζάκι να το βάλεις πιάνει κ πάνω κ κάτω.Στα 6 μέτρα που το τσέκαρα,φαινοταν πανεύκολα η γραμμή.
Σωστός...
Υπάρχει τρίποδο της Stanley με 1/4 σπειρωμα....

Τα 6 μέτρα άμα είναι καθαρά είναι πολύ καλά...

Ρε παιδιά και εγω το γλυκοκοιταζα το λέιζερ(λογικα θα εχουν εξαφανιστεί σε αυτη την τιμή!)αλλα η απόκλιση που λεει 0,8mm το μετρο δεν είναι πολυ??Δηλαδή αμα αλφαδιασεις εναν τοίχο(για μια γυψοσανιδα παράδειγμα) στα 4 μέτρα η Απόκλιση ειναι 3,2cm και θεωρώ οτι θα φαίνεται στραβό!!είναι σωστή η λογική μου??η τιμή ειναι τζάμπα πραγματικά .

Ρε παιδιά και εγω το γλυκοκοιταζα το λέιζερ(λογικα θα εχουν εξαφανιστεί σε αυτη την τιμή!)αλλα η απόκλιση που λεει 0,8mm το μετρο δεν είναι πολυ??Δηλαδή αμα αλφαδιασεις εναν τοίχο(για μια γυψοσανιδα παράδειγμα) στα 4 μέτρα η Απόκλιση ειναι 3,2cm και θεωρώ οτι θα φαίνεται στραβό!!είναι σωστή η λογική μου??η τιμή ειναι τζάμπα πραγματικά .
Αν είναι 0.8mm στο μετρό στα 4 μέτρα θα είναι 3.2mm όχι cm.

0.8mm είναι 8 χιλιοστά..συνεπώς σωστά αναφέρονται τα 3.2cm...και στα 6 μετρα 6.4cm...!!!

Εάν υσχιει αυτό σαφώς η απόκλιση είναι μεγάλη και τι τιθεται θεμα σοβαρό ως προς τις σωστες ενδείξεις...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

0.8mm είναι 8 χιλιοστά..συνεπώς σωστά αναφέρονται τα 3.2cm...και στα 6 μετρα 6.4cm...!!!

Εάν υσχιει αυτό σαφώς η απόκλιση είναι μεγάλη και τι τιθεται θεμα σοβαρό ως προς τις σωστά ενδείξεις...
Τα 8mm είναι 8 χιλιοστά... Όχι τα 0.8mm

αν ειχε 8 mm αποκλιση στο μετρο, δεν θα το αγοραζε κανεις
επειδη εχω το κουτι του στα χερια μου, λεει:
ευρος εργασιας: 7m
...
ακριβεια συστηματος οριζοντιωσης: +- 0.8 mm/m
...
αρα στα 4 μετρα, εχει σφαλμα +- 3,2 mm = 0.32 cm
καμια σχεση με τα 3,2 cm που λετε παιδια

Νικο τοτε λΆθος μου!θα ορκιζόμουν οτι ειδα 8mm!οχι 0,8!Τότε παρααξιζει η τιμη του και σορυ αν σας σύγχυσα!!🍻

μη στενοχωριεσαι βαγγελη μου, εγω ειμαι σε ηλικια που για να δω καλα τα γραμματα στα κουτια, πρεπει να εχω μαζι μεγεθυντικο φακο -bye-
υπαρχουν παντως αρκετα ακομα, στην αμαλιαδα χτες ειχε κανα 4 αρι ακομα μετα απο τοσες μερες. πηγαινε δες, πρεπει να εχει ακομα, δεν το ξερουν πολλοι το ποσο χρησιμο μπορει να ειναι

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραια..το λυσαμε και αυτο...3.2 χιλιοστα δεν ειναι τιποτα....

Iδια αποκλιση εχει και το DIY λεϊζερ αλφαδι της Βosch, το Quigo, δηλαδη αποκλιση ± 0.8 mm/m.
Εχει και ενα ωραιο στηριγμα/βαση που πιανει παντου (και του parkside καλο ειναι) αλλα κανει διπλη τιμη απο το parkside :)
https://www.kentrovidas.gr/showprod...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Πάντως η εμβελεια είναι πολυ πάνω από τα 7μ που λέει στο κουτί.Πριν λίγο το μέτρησα στα 14 κ κάτι ψιλά και αν είχα παραπάνω χώρο θα πήγαινε κ παραπανω.Ισως να μην το προτείνουν λόγω απόκλισης.Οποιος φίλος το έχει ας με επιβεβαίωσει για τα μέτρα.Επισης σαν έλλειψη για μένα είναι ότι δεν είναι μαγνητική η βάση του.