πολυτιμο εργαλειο αν κανεις καμπυλες σε λαμαρινες! και πολυ ασφαλες.
εχει δοκιμασει κανενας λαμαρινοψαλιδο σε πλεξιγκλας?
Για πες...ποια είναι η διαφορά στο τσοκ μεταξύ τους; Το D3 το είχε φέρει και εδώ μια φορά (πέρυσι τον Νοέμβρη).
Αυτά δεν είναι παλμικά, ε;
Καλησπέρα
Χθες δοκίμαδα το b&d πλυστικό που είχε το lidl πριν 1 μήνα περίπου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, τα πήγε πολύ καλύτερα απ ότι περίμενα, ικανότατο για την κλάση του, συμαζεμένο, ελαφρύ, δεν ζεστάθηκε καθόλου σε 25 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας (έπλυνα 2 σώματα καλοριφέρ μέσα έξω). Εχω επίσης ενα karcher 5 που έχει δουλέψει σκληρά πολλές ώρες, απροβλημάτιστα μέχρι τώρα, αλλά μπροστά στο μικρό b&d είναι ογκώδες, ασήκωτο, και αγήνει πίσω του πλημμύρες. Νομίζω ότι στο εξής για τις περισσότερες δουλειές το μικρό b&d θα είναι πρώτη επιλογή μου.
Για να μην παρεξηγηθώ με το "πλημμύρες" δεν εννοώ διαρροές, απλά επειδή είναι πολύ πιο δυνατό, εχει πολύ μεγαλύτερη παροχή νερού, πράγμα που σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι επιθυμητό ή βολικό.
Καλημέρα στην παρέα, με τα παντελόνια εργασίας τι νούμερο θα διαλέξουμε; Ύψος 1.80 και κιλά 84 , σαν ποιότητα τι λένε; Δεν αγόρασα πότε
οχι. δραπανοκατσαβιδο ειναι, οχι παλμικο κατσαβιδι
Εγώ πάντως είχα πάρει 48 και 50 πριν από κάτι μήνες...Και τα 2 μου κάνουν...άντε το 50 έχει λίγο πιο άνεση...Καλημέρα στην παρέα, με τα παντελόνια εργασίας τι νούμερο θα διαλέξουμε; Ύψος 1.80 και κιλά 84 , σαν ποιότητα τι λένε; Δεν αγόρασα πότε
52 ή 54. Πάρε και τα 2 και επέστρεψε αυτό που δεν το αισθάνεσαι καλά.
48, 50, 52 ή το 54; Φαντάζομαι στα ίδια κυβικά με μένα θα είστε, ευχαριστώΕγώ πάντως είχα πάρει 48 και 50 πριν από κάτι μήνες...Και τα 2 μου κάνουν...άντε το 50 έχει λίγο πιο άνεση...
Εγώ πάω για τα σορτσάκια αύριο και θα πάρω 50αρια συγουρα.
Από ποιοτητα ποικίλη αναλόγως που θα το χρησιμοποιήσεις. Π.χ σε οικοδομικές εργασίες που τα βάζω εγώ θέλουν την προσοχή τους...οι ραφές είναι σχετικά καλές και δεν ανοίγουν.ευκολα...
Ευχαριστώ,
Θυμάται κανείς πόσο είχε το παλμικό των 12V ;
Μου χάλασε το παλιό δραπανοκατσαβιδο 10,8V που είχα, και σκέπτομαι τι να πάρω
Απλα επειδή το χρησιμοποιώ περισσότερο για βιδώματα, έλεγα μήπως πάρω το παλμικό. Και φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει το 20V (αν αξίζει την διαφορά για μια στο τόσο)
48, 50, 52 ή το 54; Φαντάζομαι στα ίδια κυβικά με μένα θα είστε, ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.